Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
38 minut temu, pawel885 napisał:

To są komunalne wersje, często miały jakieś hydrostatyczne przekładnie lepiej nie tykać , zwykłą kupić rolniczą 

Tzn nie szukam, także nie mam zamiaru tykać, tylko często się takie trafiają i ciekawiło mnie po co taki przód sciety

Opublikowano
25 minut temu, Agrest napisał:

Bierz , twoje województwo za grosze

No raczej po 90 roku szukam.

Zastanawiam się nad tym z wąskimi kołami co tu wrzucałem kiedyś. Jakbym znalazł gdzieś w fajnej cenie komplet szerszych kapci to może, może. Ciapka by się pogoniło i opryski oraz do ziemniaków masejem na wąskich - tylko nie wiem jaki rozstaw i czy mi pod sadzarkę podejdzie.

Opublikowano
31 minut temu, lukasz1995 napisał:

a on chce tyle za jedną

Co się dziwisz - w końcu Podkarpackie - tam pełno takich chciwych zwolenników Paździerza i Sklejki :D

Opublikowano

Boicie się tych elektrozaworów czy innych udogodnień jak by to nie wiadomo jaka technologia NASA była... No tak nie ma to jak wajcha.... Prosty przykład rozrusznik we fiacie 126p palony z linki/kluczykiem - na linkę psuł się co chwilę jak nie linka to ten gówniany stycznik - kij do zapalania był na wyposażeniu każdego starego malucha....

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

@sladan nie złożyłem bo dopiero  wczoraj trafiłem na ogłoszenie , jak tanio to może być i  do remontu, zima długa a warsztat pusty 

Tylko z kopalni są strasznie wyjebane 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
36 minut temu, Ursus932 napisał:

@sladan nie złożyłem bo dopiero  wczoraj trafiłem na ogłoszenie , jak tanio to może być i  do remontu, zima długa a warsztat pusty 

Tylko z kopalni są strasznie wyjebane 

Coś za coś - albo drogie, niby dobre a nie wiadomo co się trafi, albo po taniości i do remontu 90% traktora zapewne. Tylko jakość dzisiejszych części...

Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/u-r-s-u-s-c-360-3p-bardzo-dobry-stan-zlozony-1993-roku-CID757-IDFqDjr.html

https://www.olx.pl/oferta/traktor-ursus-c-360-3p-CID757-IDH8Ob9.html

oglądał ktoś może któryś z tych ciągników?

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, sladan napisał:

Coś za coś - albo drogie, niby dobre a nie wiadomo co się trafi, albo po taniości i do remontu 90% traktora zapewne. Tylko jakość dzisiejszych części...

Może bym zaryzykował, ale żeby można było jeszcze obejrzeć bo  tylko do końca października był czas, nawet zdjęć w necie tym razem nie dali 

Może tylko korpus  stoi na klockach 😉

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
4 minuty temu, jedrus2020 napisał:

Ten pierwszy to po jakimś chipie, bo mocy mu przybyło 😂

Jakbym miał coś innego na oku, to bym Ci swojego opylił, z kabiną, turem i wspomaganiem 😀

Opublikowano
sladan napisał:

4 minuty temu, jedrus2020 napisał:

Ten pierwszy to po jakimś chipie, bo mocy mu przybyło 😂

Jakbym miał coś innego na oku, to bym Ci swojego opylił, z kabiną, turem i wspomaganiem 😀

To nie dla mnie znajomy szuka. ma być 3p ale może być bez kabiny tura i dokumentów. Taki rezerwowy jak by się drugi popsuł.

Opublikowano
10 minut temu, sumek666 napisał:

Najprościej  byłoby dać blachy na prosto. 

Będę robił tylko jedna stronę.  Tak myślę żeby zrobić tak żeby się nie narobić ;)

To taki kątownik będzie ok 

Tylko dobierz zawiasy i do przodu 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v