Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, griga napisał:

https://youtu.be/zN5iRaLv0s8 Pomysłowe jak ktoś ma mało do zbioru

Kilka dni temu widziałem ten filmik z Jendej strony dobry pomysł bo dobrze karmić z takiego systemu

Kilka dni temu widziałem ten filmik z Jendej strony dobry pomysł bo dobrze karmić z takiego systemu

Opublikowano
Miran napisał:

Panowie, pytanie może troszkę nie na temat, ale czy zna ktoś z was firmę która zajmuje się wycinką drzew, wyrywaniem korzeni i wyczyściła by mi działkę w zamian za pozyskany materiał? Znajdę taką firmę na terenie woj.lubelskiego/podkarpackiego? Może ktoś coś poleci ?

za materiał napewno nie znajdziesz firmy jakbyś dobrze zaplacil to owszem chyba że rosna tam bardzo wartosciowe drzewa

Opublikowano

U nas w okolicy zadomowila się firma która karczuje sady w zamian za pozyskana biomasę, ale sprawa ma się całkiem inaczej w sprawie sadu A całkiem inaczej gdy to jest las lub jakieś Stare drzewa, wtedy obawiam się że trzeba by załatwiać pozwolenia. 

• Like 1
Opublikowano
32 minuty temu, patryk2411 napisał:

W tej pierwszej dolna rama na bank wymieniana, albo jest to 6011 a nie 8011 (trzeba pytać o wymiary)

W drugiej jest chyba wzmocniona rama jakimś ceownikiem czy teownikiem

W trzeciej jest rama oryginalna, tylko zaślepiona dla wzmocnienia

Ostatnia też przerabiana

Opublikowano
30 minut temu, sladan napisał:

W tej pierwszej dolna rama na bank wymieniana, albo jest to 6011 a nie 8011 (trzeba pytać o wymiary)

W drugiej jest chyba wzmocniona rama jakimś ceownikiem czy teownikiem

W trzeciej jest rama oryginalna, tylko zaślepiona dla wzmocnienia

Ostatnia też przerabiana

Chłopie przecież one wszystkie przerabiane.  Przyczepy hl8011 były na dwa siłowniki wywrot na dwie strony.  A te są przerobione na trzy strony wywrot.  Żadna rama bez wzmocnienia by nie wytrzymała z jednym siłownikiem. Jak się mylę poprawcie. 

• Like 2
Opublikowano
2 godziny temu, 6465 napisał:

Chłopie przecież one wszystkie przerabiane.  Przyczepy hl8011 były na dwa siłowniki wywrot na dwie strony.  A te są przerobione na trzy strony wywrot.  Żadna rama bez wzmocnienia by nie wytrzymała z jednym siłownikiem. Jak się mylę poprawcie. 

Wiem, że wszystkie przerobione - wyjaśniłem tylko koledze stopień przeróbek i dlaczego się różnią od siebie

Opublikowano

Nie potrzebuje ktoś ?? Oddam w dobrych pieniądzach bo u mnie leży użyty dwa razy.

20200331_112152.jpg

Opublikowano

No za 100 nie oddam ale za 150 jak ktoś chce może zabierać.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, soltys48 napisał:

Pomaluj pod kolor i jak orginał-niech Ci służy

A gdzie ty bywał do tej pory?

@Agrest też nie widać chociaż może się omłucił i sprzedał się na przetwurnie

Edytowane przez stempos1980
Poprawa
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v