Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Panowie, jaka wykładzina gumowa do ciągnika na podłogę? Pełno wszystkiego na allegro, nie wiadomo na co się zdecydować, ktoś kiedyś pisał, że najlepszy wzór to są "w kólka"?

Polecicie coś?

Opublikowano
EteroxPL napisał:

Panowie, jaka wykładzina gumowa do ciągnika na podłogę? Pełno wszystkiego na allegro, nie wiadomo na co się zdecydować, ktoś kiedyś pisał, że najlepszy wzór to są "w kólka"?

Polecicie coś?

aby nie paski bo drze się jak stare gacie

Opublikowano

Pany szukam opini na temat ciągnika same leopard 85. Kolega się na takiego napalił, warte to coś jak z dostępem do części w tych modelach?

Opublikowano
Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Pany szukam opini na temat ciągnika same leopard 85. Kolega się na takiego napalił, warte to coś jak z dostępem do części w tych modelach?

ciężko, bo to stary sprzęt. miałem bliźniaka leoparda, lamborghini 854dt. byłem z niego bardzo zadowolony. bardzo mało palił. świetny na zimę. chłodzenie powietrzem robi robotę.

Opublikowano
13 godzin temu, Ursus932 napisał:

To są handlarze z okolic Sieradza ,miejscowość Kliczków bodajże ,jedź obejrzyj 

Tam tylko farby nie żałują 

Dokładnie żałuję że pojechałem i tak późno ten post przeczytałem. Traktor masakra cena 37tys ja za 27 bym nie kupił dosłownie po 5min wracałem do domu ojciec nie zdążył fajki zjarac. Wróciłem wkurwiny na Maxa. Dziwnie mówię że mam około 200kma facet zestan malina na miejscu żenada tylko farba a traktor tragedia nie polecam nikomu szkoda czasu. 

Opublikowano
4 minuty temu, Czajnik12345 napisał:

Dokładnie żałuję że pojechałem i tak późno ten post przeczytałem. Traktor masakra cena 37tys ja za 27 bym nie kupił dosłownie po 5min wracałem do domu ojciec nie zdążył fajki zjarac. Wróciłem wkurwiny na Maxa. Dziwnie mówię że mam około 200kma facet zestan malina na miejscu żenada tylko farba a traktor tragedia nie polecam nikomu szkoda czasu. 

Tam jest takie zagłębie handlarzyków co drugie podwórko ,dokładnie byłeś w Koloni kliczków?

Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Tam jest takie zagłębie handlarzyków co drugie podwórko ,dokładnie byłeś w Koloni kliczków?

Tak pod nr 4 facet miał jakies912 i zetora7211

https://m.olx.pl/oferta/ursus-16145-turbo-okazja-CID757-IDD2mbS.html?reason=

A cis takiego zetor 16145? Byłem dziś biały kał okolice rawicza ale sprzedawca jakiś dziwny rok niby 1990 ale blach zgnita i coś kąpię niby silnikiem a sprzęgłem niby semering ale czy na pewno? Turbo gwiazda ale biegi zgrzytaja coś jak by zesprzeglem 🙆‍♂️ i bądź mądry pisz wiersze... 😎

Dodam że byłem w włoszakowicach okolice Leszna u chandlarz u kolesia około 15 ursusow same trupy zez zowia walki spawane elektryki prawie zero. A jak jest to do poprawki. Facet bardziej taki zainteresowany jak byłem u niego sam zabrałem na 2 spotkanie goscia co się zna i w 2 mina nie chciał opalania silnika taka porazka

Opublikowano
1 minutę temu, jedrus2020 napisał:

ja jak trochę oglądam olx to powoli ponaje okolicznych handlarzy. Właśnie kliczkow okolice Brzezin. Np 80 to standard zjete ciężarki i felgi machniete na biało.

Opony od wewnątrz pociete jak maczeta 

Opublikowano
57 minut temu, Czajnik12345 napisał:

Jaj by ktoś miał ursus 1224 lub 1614 w okolicy 200km od Żmigród to bym był skłonny podjechać obejrzeć i kupić dzi obejrzałem 3 traktory i żaden bez szału zrobione 500km cena do 40k

A nie chcesz 1214, jak coś to pisz priv.

Opublikowano
14 godzin temu, bratrolnika napisał:

Na forum był też taki jeden co do gruza za 25tys. wsadził 40 i też miał być na lata, a w końcu co co czego i tak dalej przy nim dlubal. Taki sprzęt można poprawić, niech się toczy dalej, ale reanimowac trupa to bezsens

z gówna bata nie ukręci.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v