Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale swoją drogą to chyba masa osób daje się naciąć. Gość dziennie daje ze 30 ogłoszeń wyróżnionych to lekko licząc 1500zł 

Opublikowano
1 godzinę temu, szmergiel napisał:

chyba jestes debilem.

A kim Ty jesteś tak komentując ?

Opublikowano
22 minuty temu, rafal3939 napisał:

Ma ktoś może do sprzedania koła 9.5 44 z otworem 15cm i rozstaw 20,5 na 8 srub. cena gra rolę.

Szukaj opon z rozmiarem i felgi z możliwością dorobienia flansz- kryzy. Będzie łatwiej zdobyć.

Opublikowano
57 minut temu, Agrest napisał:

Ale swoją drogą to chyba masa osób daje się naciąć. Gość dziennie daje ze 30 ogłoszeń wyróżnionych to lekko licząc 1500zł 

Niewiedza, naiwność, chec kupienia jak najtaniej. Te tansze są mniej skrojone z ceny. Jak widać nawet po powyższym pytaniu kolegi - zainteresowanie jest. 

Zamiast kogoś wyzywać od debili, można spokojniej przekazać swoje "zastrzeżenia".

• Like 2
Opublikowano
52 minuty temu, sladan napisał:

Ciekawe czy do swoich klientów też się tak zwraca

Tego to nie wiadomo Ale pisał że na dowidzenia daje kopa w dupe 😕

Opublikowano (edytowane)

tylko tutaj na tym forum glupota jest gloryfikowana natomiast w calym swiecie jest odwrotnie.

jak nazwac czlowieka ktory nie ma 7 lat,od kilku lat walkowane wszedzie zeby nie dac sie oszukiwac, widzi ze cos kosztuje normalnie u kazdego okolo 150tys  a tu wszystko po np 60tys?czy taki czlowiek jest zupelnie normany? jezeli wg niektorych tak to trudno ale jezeli jednak cos z takim czlowiekiem nie jest wporzadku a raczej tak jest to mozecie jak chcecie nazywac takie osobniki,wiekszosc swiata nazywa ich debilami lub idiotami a dlaczego to zapraszam do definicji z encyklopedi kto to jest czlowiek debil i jakim zachowaniem sie to objawia.wszystko jest napisane jasno i klarownie.

Edytowane przez szmergiel
lit
Opublikowano

Tylko w polskim języku brakuje dostatecznie dobitnych nieobraźliwych słów, aby takiego delikwenta nazwać. Tu popieram szmergla w całej rozciągłości. Gdyby wszyscy nazywali rzecz po imieniu, to w rozmowach polityków z redaktorami dowiedziałbyś się jeszcze więcej.

Opublikowano
2 godziny temu, szmergiel napisał:

tylko tutaj na tym forum glupota jest gloryfikowana natomiast w calym swiecie jest odwrotnie.

jak nazwac czlowieka ktory nie ma 7 lat,od kilku lat walkowane wszedzie zeby nie dac sie oszukiwac, widzi ze cos kosztuje normalnie u kazdego okolo 150tys  a tu wszystko po np 60tys?czy taki czlowiek jest zupelnie normany? jezeli wg niektorych tak to trudno ale jezeli jednak cos z takim czlowiekiem nie jest wporzadku a raczej tak jest to mozecie jak chcecie nazywac takie osobniki,wiekszosc swiata nazywa ich debilami lub idiotami a dlaczego to zapraszam do definicji z encyklopedi kto to jest czlowiek debil i jakim zachowaniem sie to objawia.wszystko jest napisane jasno i klarownie.

Już nie podniecaj się tak mundrolu, bo w końcu majtek nie dopierzesz...

Opublikowano (edytowane)

Pytanie mam. Czy te starsze siewniki (szczegolnie talerzowe ) Sulky SMI mialy mechanizm do sciezek technologicznych? Na fotce w otworach wysiewajacych widac jakies takie "kowadelka",co to jest? 

sulky.png

Edytowane przez Narko
Opublikowano
4 godziny temu, szmergiel napisał:

w nazywaniu rzeczy po imieniu tez nie ma nic zlego jezeli jest to prawda poparta argumentami

Czyli jak ktoś jest chamem i prostakiem, to nie ma nic złego w publicznym nazywaniu go chamem i prostakiem?

Opublikowano
9 godzin temu, jacek1296 napisał:

Tylko w polskim języku brakuje dostatecznie dobitnych nieobraźliwych słów, aby takiego delikwenta nazwać. Tu popieram szmergla w całej rozciągłości. Gdyby wszyscy nazywali rzecz po imieniu, to w rozmowach polityków z redaktorami dowiedziałbyś się jeszcze więcej.

wtedy wywiady z politykami mogły by się tak kończyć  

Opublikowano
8 godzin temu, Narko napisał:

Pytanie mam. Czy te starsze siewniki (szczegolnie talerzowe ) Sulky SMI mialy mechanizm do sciezek technologicznych? Na fotce w otworach wysiewajacych widac jakies takie "kowadelka",co to jest? 

SMI  to chyba tylko do traw a te kowadełka to na moje oko jakaś guma - może żeby lepiej pobierały materiał. Zauważ że te siewniki nie mają ani żadnej skrzyni przekładniowej, ani regulowanych zastawek lub chociażby denek.

Może użytkownik @griga będzie coś więcej wiedział na temat tych siewników

Opublikowano

Ta broszurka wiele wyjasnia… tym siewnikiem praktycznie wszystko mozna siac. Dzwignia na srodku siewnika steruje calym mechanizmem nastawczym. Problem tych siewnikow to brak sciezek technologicznych.

sulky_17.jpg

ef8eade3b374e88ce04544c10408b86815675ea2.jpg

• Like 1
Opublikowano
7 godzin temu, daron64 napisał:

Czyli jak ktoś jest chamem i prostakiem, to nie ma nic złego w publicznym nazywaniu go chamem i prostakiem?

Myśłę że nię faktòw nie zmienisz .co nie znaczy że ów człowiek się z tym zgadza .a zwłaszcza ma świadomość tego .

Opublikowano

Pytanie o kabel do spawarki - długość ogranicza tylko fantazja, czy są jakieś "spadki"? Chodzi mi konkretnie o magnuma snake 200 - mam kable niecałe 2m, co jest w uj za mało, no i się zastanawiałem czy 3 czy 5m zrobić

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v