Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 minut temu, jahooo napisał:

Mój fabrycznie nie ma licznika, i co mi zrobisz ?

Ja tobie nic nie zrobię tylko napisałem jak jest teraz że trzeba wyjaśniać niektóre rzeczy chociaż dużo ludzi mówi że to jest niezgodne z prawem tak samo jak ostatnio było że policja zabrała prawo jazdy rolnikowi za to że wiózł ludzi na  przyczepie i też niezgodnie z prawem

Opublikowano
Ursus932 napisał:

bardzo dobre i oszczędne silniki

Baks00 napisał:

Potrzebuje  opinii,a może  ktoś  użytkuje  Case 4230?

sąsiad kilkanaście lat męczył w ładowaczu w tartaku ok

Opublikowano
51 minut temu, Y635 napisał:

Panowie Może nie w temacie ale może pomożecie:

Mam ciągnik który od 15lat nie ma przeglądu  w tamtym roku przeszedł generalny remont i teraz chciał bym nim legalnie poruszać sie po drogach.

Moje pytanie czy po pojechaniu na stacje diagnostyczną zrobią mi przegląd bez problemu. Dowód Rejestracyjny mam ale bardzo stary< ubezpieczony też jest

Na okręgowej tak

35 minut temu, jahooo napisał:

Mój fabrycznie nie ma licznika, i co mi zrobisz ?

Miał......

Opublikowano (edytowane)
58 minut temu, Y635 napisał:

Panowie Może nie w temacie ale może pomożecie:

Mam ciągnik który od 15lat nie ma przeglądu  w tamtym roku przeszedł generalny remont i teraz chciał bym nim legalnie poruszać sie po drogach.

Moje pytanie czy po pojechaniu na stacje diagnostyczną zrobią mi przegląd bez problemu. Dowód Rejestracyjny mam ale bardzo stary< ubezpieczony też jest

Robiłem przegląd przyczepy, sytuacja jak u Ciebie. Najpierw musisz udać się do wydziału komunikacji, żeby wrzucili dane z archiwum w cepik- po tylu latach bez przeglądu nie ma ich w systemie, a bez tego diagnosta nie chce zacząć roboty. Miałem stare czarne tablice- trzeba było zmienić na białe

Edytowane przez MF675ursus
Opublikowano
17 minut temu, stempos1980 napisał:

@Ursus932 ty pytaj o skrzynie bo silnik to jest najmniejszy pikuś według naprawy skrzyni biegów

A to awaryjne skrzynie w nich są? Ja nawet nie wiem jak to oglądać takie zachodnie ,tych wajch ,przełączników do vja 😏

Opublikowano
11 minut temu, Ursus932 napisał:

A to awaryjne skrzynie w nich są? Ja nawet nie wiem jak to oglądać takie zachodnie ,tych wajch ,przełączników do vja 😏

Ja nie mówię że awaryjne tylko żebyś po pytał chłopaków co i jak się sprawuje 

Opublikowano
3 godziny temu, MF675ursus napisał:

Robiłem przegląd przyczepy, sytuacja jak u Ciebie. Najpierw musisz udać się do wydziału komunikacji, żeby wrzucili dane z archiwum w cepik- po tylu latach bez przeglądu nie ma ich w systemie, a bez tego diagnosta nie chce zacząć roboty. Miałem stare czarne tablice- trzeba było zmienić na białe

Też robiłem przegląd przyczepy która miała ostatni w 1987, normalnie pojechałem na stację, diagnosta nie miał żadnych problemów ze zrobieniem nowego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v