Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
59 minut temu, Uziu92 napisał:

dla oglądalności trzeba coś robić. Zaczyna się jak u tego polnogospodarza :D

Poczytaj komentarze niżej Twojego to zobaczysz, że nawet Songo się tam żali😂😂

A reszty nawet nie komentuje bo znowu będzie że specjalnie prowokuje..

Edit. Chłopaki trochę nawymyślał bo nikt nie pisał o żadnej przekładni, pługu czy siewniku. Zresztą człowiek stary i głupi bo mogłem odpuścić jakbym wiedział że będzie z tego taka afera.

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano

Rolnik z Podkarpacia ten Denis, tak?  Nawet imię nie polskie, a jego kobita to już całkiem niemieckie nazwisko ma 😂

Opublikowano
8 godzin temu, Uziu92 napisał:

https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/1679x/

tego pana ktoś zna ? kupował u niego ? Okolica Łomży .

Byłem u niego, trupy ze szok, sprzęty w środku lasu stoją.. Ogolnie to bliżej Ostrołęki. Oglądaliśmy mccormicka to na 3 polbiegu ciągnik stawał, podnośnik nie działał, sprzęgło też do roboty było. Mam kolegę w okolicach to radził odpuścic te sprzety całkowicie 

• Thanks 1
Opublikowano
7 godzin temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Poczytaj komentarze niżej Twojego to zobaczysz, że nawet Songo się tam żali😂😂

A reszty nawet nie komentuje bo znowu będzie że specjalnie prowokuje..

Edit. Chłopaki trochę nawymyślał bo nikt nie pisał o żadnej przekładni, pługu czy siewniku. Zresztą człowiek stary i głupi bo mogłem odpuścić jakbym wiedział że będzie z tego taka afera.

Jakbys gownoburzy nie zaczął, to wszystko by było normalnie..

Pierwszy powinieneś na Choroszcz polecieć.. 

Opublikowano

panowie jestem tam często i to trochę prawda .ale ida jak swieze bulki .ludzie z całej polski biora w ciemno. w mojej okolicy jeździ dużo ale czy dokladaja to nie wiem.po drugie wszystkie komisy z ciągnikami w okolicy ostroleki to rodzina .jak nie tu to w innym komisie ktoś lyknie

Opublikowano
11 godzin temu, 6465 napisał:

A złożysz sobie?

Mam łącznie na ok 4m ale w elementach.

Siedzenia tyż są 😉

Kilku chłopaków już kupiło 

8 godzin temu, danielursus3p napisał:

Rolnik z Podkarpacia ten Denis, tak?  Nawet imię nie polskie, a jego kobita to już całkiem niemieckie nazwisko ma 😂

Denis to pongo

Opublikowano
1 godzinę temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Jakbys gownoburzy nie zaczął, to wszystko by było normalnie..

Pierwszy powinieneś na Choroszcz 

Zobacz co jest pod zdjęciem i wtedy komentuj. Bo to nie ja pierwszy sprowokowałem. Zresztą koniec tematu.

Opublikowano
Ursusc385 napisał:

8 godzin temu, Uziu92 napisał:

https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/1679x/

tego pana ktoś zna ? kupował u niego ? Okolica Łomży .

Byłem u niego, trupy ze szok, sprzęty w środku lasu stoją.. Ogolnie to bliżej Ostrołęki. Oglądaliśmy mccormicka to na 3 polbiegu ciągnik stawał, podnośnik nie działał, sprzęgło też do roboty było. Mam kolegę w okolicach to radził odpuścic te sprzety całkowicie 

Krzysztof81 napisał:

Tam dojechać to dramat. Środek głuszy leśnej. Jak tam byłem to same trupy, wysokie ceny i opryskliwy gość. Odradzam, jak daleko to szkoda czasu tłuc sie po tych zadupiach.

dzięki panowie za informację , skoro tak to odpuszczam wizytę u tego pana, daleko nie jest ale jak trupy drogie ma to nie ma co

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v