Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prowadziłem 103.34 i bardzo dobre odczucia, czasami był za lekki do agregatu uprawowo siewnego pottingera 3m ale 2 worki kamieni załatwiły sprawę i w porównaniu  do 1224 to ursus tylko masą wygrywał a reszta na + dla renówki to z tą najmniejszą z serii miałem styczność i w kabinie to się tylko poprawiło a właściciel chwalił mimo że most przedni robił ( tur od nowości z francji ) 

Opublikowano
16 minut temu, igor10246 napisał:

prowadziłem 103.34 i bardzo dobre odczucia, czasami był za lekki do agregatu uprawowo siewnego pottingera 3m ale 2 worki kamieni załatwiły sprawę i w porównaniu  do 1224 to ursus tylko masą wygrywał a reszta na + dla renówki to z tą najmniejszą z serii miałem styczność i w kabinie to się tylko poprawiło a właściciel chwalił mimo że most przedni robił ( tur od nowości z francji ) 

Jaki to agregat?

Kolega jeździ 103 z zestawem 3m złożonym z agregatu Grano+nowy siewnik poznaniak 550l i radzi sobie świetnie-obrabia ok 30 ha, lata również w lekkiej 4 obrotce na hydraulice z huarda

Opublikowano

coś takiego tylko nie pamiętam czy z talerzówką czy z aktywną ale chyba bardziej z talerzówką i z hydropakiem czyli ta dłuższa wersja to jak zarzucił przenicy to bez worków trzeba było delikatnie ruszać 

agregat-uprawowo-siewny-lion-vitasem-pottinger.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Takie to widziałem nie raz 😏

Na sąsiedniej wichurze miał jeden to po paru latach męczarni tym w końcu chyba sprzedał bo był ten wynalazek na olx-e. 

Opublikowano

Transport drugie tyle . Trza by dzwonić czy na chodzie . Wolał bym zobaczyć .    No ale dla Ciebie dobry biznes . Tysiaka od ręki przytulisz .          Nie chcę .

3 minuty temu, soltys48 napisał:

bo tam wałka nie odzcepisz🤣

Chcesz?

Opublikowano

@zetorki12 no dokładnie wałka nie odczepisz bo po tylu latach założony jeszcze do tego wystawiony na warunki atmosferyczne i szkodliwe działania nawozów to właściwie można uznać za przyspawany, jak padnie to wtedy na tydzień element zanurzyć w WD40 lub innym dobrym odrdzewiaczu penetrującym , podgrzać porządnie i może dopiero zejdzie 

Opublikowano
zetorki12 napisał:

Transport drugie tyle . Trza by dzwonić czy na chodzie . Wolał bym zobaczyć .    No ale dla Ciebie dobry biznes . Tysiaka od ręki przytulisz .          Nie chcę .

sołtys chce Ci przywieźć w tej cenie. 😉 bierz.

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, zetorki12 napisał:

No ale dla Ciebie dobry biznes . Tysiaka od ręki przytulisz .          Nie chcę .

W życiu...

NIe tak dawno siewkę  Rauch koleżanki za 800 spzredawaliśmy

8 minut temu, igor10246 napisał:

@zetorki12 no dokładnie wałka nie odczepisz bo po tylu latach założony jeszcze do tego wystawiony na warunki atmosferyczne i szkodliwe działania nawozów to właściwie można uznać za przyspawany, jak padnie to wtedy na tydzień element zanurzyć w WD40 lub innym dobrym odrdzewiaczu penetrującym , podgrzać porządnie i może dopiero zejdzie 

Nie dlatego, tam niema NORMALNEGO wejśćia, jest z takim wałkiem który wchodzi w pzrekładnie

4 minuty temu, marian7k napisał:

Jak sprawny to ja chcę. Widziałeś to?

nie, Jak lokalizacja?

• Thanks 1
Opublikowano

Co Ty gadasz ? Wydawało mi się że lepiej takie się cenią .

Opublikowano

@szymon09875 blisko Masz to jadź

5 minut temu, marian7k napisał:

Swiętokrzyskie koło Sandomierza ale te 100km mogę dojechać w razie W

I tak nie "po drodze"

5 minut temu, zetorki12 napisał:

Co Ty gadasz ? Wydawało mi się że lepiej takie się cenią .

a gdzie tam , u nas ciężko

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v