Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
48 minut temu, pafnucy napisał:

@hubertuss co dziś robiłeś?

Co Ty się tak codziennie pytasz rano i wieczorem? To jakaś zorganizowana akcja?

Opublikowano
2 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Powiem Ci że lepiej płacą jak niektórzy Polacy 😎

Powiedział że nikt mu tyle nie zaproponował co oni zapłacili.

3 minuty temu, soltys48 napisał:

Opór sprzętu idzie do upowców

Ta przyczepa co ci podałem poszła Szybko bo ogłoszenie znikło.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Partyzant85 napisał:

Co Ty się tak codziennie pytasz rano i wieczorem? To jakaś zorganizowana akcja?

Musi martwić się o niego

1 minutę temu, 6465 napisał:

Powiedział że nikt mu tyle nie zaproponował co oni zapłacili.

Ta przyczepa co ci podałem poszła Szybko bo ogłoszenie znikło.

Tak. Byłem obejrzeć to już zapłacona była

• Thanks 1
Opublikowano
20 minut temu, Łolek napisał:

Ale ja się  nie denerwuje przynajmniej  jeszcze ,tak jak Grzesiek pisze najważniejsze zdrowko

A mnie już wk***ia powoli , ale dobrze że niespotykanie spokojny człowiek ze mnie 😊

Opublikowano (edytowane)
Dnia 23.07.2021 o 06:59, slawek74 napisał:

jaki wolny czas 🤔 w chodowli od 30 lat jednej godziny wolnej nie było madrzycielu ty masz zielone pojęcie o rolnictwie !

jemu się tylko zdaje że coś gdzieś piwtarzam zdaje ...

może będzie udowadniał swoje głupote🤔😁

O pluciu, łapaniu i drapaniu pisałeś. Myślałem, że tak jak z tą pokrzywą w majtkach co to prę razy wspominałeś. O swoich doświadczeniach tutaj opowiadasz? A, że czasu wolnego nie masz to po tobie widać. Żółć i zgorzknienie wylewa się z ciebie tu co dzień. Być może z przepracowania.

To, że nie masz godziny wolnej to nie problem w tym, że ja nie znam się na pracy na wsi. Tylko ty być może swojej pracy zorganizować nie umiesz. Bo ludzie mają hodowle i mają godziny wolne. Może ty leniwy jesteś i za wolno pracujesz?

Dnia 23.07.2021 o 07:20, Ursus932 napisał:

@slawek74 👍

Nigdzie nie napisałem że popieram nazywanie miasta kurwimdołkiem 🤔, to było pół żartem pół serio ,wystarczy spojrzeć na emotikony , no ale wiem ciężko ci pojąć że nie wszystko na tym świecie trzeba brać tak poważnie i na serio🤦‍♂️ .takie osoby jak ty też są głupie bo piszą na jakimś forum farmazony, wszyscy źli tylko hubertusek mądry , i wie wszystko , reszta tylko oczernia , to teraz się zastanowić z kim tu jest coś nie halo 🤔

Jacy wszyscy? Dlaczego wasza garstka co rusz utożsamia się ze wszystkimi? Tutaj co rusz zaglądają osoby co się z was śmieją. Możesz sobie wklejać emotikony jakie chcesz. To i tak nie uchroni cię od pisania głupot i nie da wyjścia do tłumaczenia się, że to pół żartem. A jeśli masz takie poczucie humoru to też mądre nie jest. Coś tam pisałeś, że dużo rodziny w mieście masz. To jak przyjadą kiedyś do ciebie to tak z nimi zażartuj zobaczysz ich reakcję skoro tego co się do ciebie piszesz nie rozumiesz. Tak więc skoro głupoty piszesz nie miej pretensji, że ktoś nazywa to po imieniu. Bo pewne rzeczy jeśli nie masz odwagi potępić to przynajmniej przemilczeć wypada.

13 godzin temu, Łolek napisał:

@hubertuss nigdzie nie nazwalem Ciebie głupkiem a ty mnie  kilka razy opamietaj sie podobno yntelygenty człowiek nie powinien zniżac sie do tak niskiego poziomu

A po drugie  nie widziałeś moich wyników psychotestow ani badań IQ wiec to że  uważasz moją wypowiedź za głupią nie uprawnia Cię do nazywania mnie głupkiem  ale jak sam pisałeś gieroj jesteś zza klawiatury 

Po co mi widzieć twoje badania IQ skoro widzę twoje teksty. Nie radzisz sobie w dyskusji to próbujesz wykreować podział miasto wieś by mnie sprowokować. Pisanie o mieście kurwidołek to jest głupota i tylko człowiek jak nie chcesz by było głupi to napiszę z deficytem intelektualnym posuwa się do takich kroków. Miasto czy wieś to nie żaden kurwidołek. O ruszaniu d*py i tym podobnych to już nie wspominam nawet. Bo to też mądre nie było.

12 godzin temu, pafnucy napisał:

czemu szkoda? może kiedys zrozumie że to nie cały świat jest w błędzie , a tylko on sam... no bo tylko on odstaje od wszystkich... 🤔

I następny co to próbuje wmawiać, że jest całym światem czy tam wszystkimi. Wy to macie mniemanie o sobie heheh.

12 godzin temu, soltys48 napisał:

Osoby z takim charakterem tego nie rozumieją, przechodziłem to z dwoma elementami z firum

Jakim charakterem? Dlaczego nie mogę sobie podrwić z ludzi, którzy opluwają i obrażają ludzi, których nawet nie znają? Widziałeś jak Maciek pocisnął jakiemuś typkowi w zamian za hejt? To samo jak mam czas robię z nimi.

11 godzin temu, Ursus932 napisał:

A mnie już wk***ia powoli , ale dobrze że niespotykanie spokojny człowiek ze mnie 😊

Co cię wkur? Twoja głupota? Następnym razem zastanów się jak skomentować coś w czym jakiś głupek obraża innych. A jak nie umiesz mądrze napisać to przemilcz nie będziesz się wkur.

11 godzin temu, kris91 napisał:

Czepiajta, czepiajta, aż znowu na pół strony odpisze że nie będzie się chciało czytać 😏

Co ja poradzę nie siedzę tu całymi dniami jak niektórzy. A skoro do mnie piszą i o mnie to kultura osobista nakazuje choć trochę odpisać. Niestety przez dzień się trochę tego uzbiera. Widać wielu tutaj chce i lubi ze mną pisać heheh.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

no jak tam?

naczelny troll tego tematu gotowy?

za chwilę nowy odcinek. nierób Anzej dziś będzie.

@hubertuss dziś jak zwykle nic nie robiłeś?

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
Karol6130 napisał:

Już w domu? 

w drodze powrotnej 140 kilometrów w godzinę czterdzieści 🤪🙉

radekz200 napisał:

Kończę turlać 😛

8694B89F-9BA5-4B64-B782-2DE6D3F8C434.jpeg

dorobkiewicz...

już po dojone i mlekam się napił 😊