Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

To to sobie dodał. 

Plany to ma dobre, tylko jeszcze owijarka. 

Ten pająk i kosiarka 2,60 to może samasza będzie 🤔

Ale nie wiedzieć ile pola do koszenia zostało to trochę słabo 

Opublikowano

Oczywiście,że od wstawienia do garażu nie straci gwarancji. Tylko po co. Nie wiemy kiedy serwis przyjedzie a na pewno na dniach skoro siano na polu czeka. No i odwiedzający mają okazję obejżeć.

Opublikowano
24 minuty temu, hubertuss napisał:

No bo Polacy tacy są. Popatrz co tu się wyprawiało. Przeciętnego Polaka boli jak ktoś coś dostanie. Komuś się coś uda. Jest część społeczeństwa co może nie, ze jakoś mocno się cieszy ale z przyjemnością patrzy, że może ten Andrzej jakoś lepiej w życiu będzie miał. Może się czegoś nauczy i się zmieni. A jest też dużo ludzi co z całego serca źle życzy, szydzi. Bo ktoś będzie miał lepiej i ich to bardzo boli.

Kiedy ty w koncu zrozumiesz ze najczęściej tu z glupoty sie smiejemy? 

Z własnej też. 

Jeden drugiemu co jakiś czas szpilę wsadzi ale jakoś nikt rozpraw nie pisze na okrągło. 

Opublikowano

Kurde prędzej Kaczyński się ożeni , niż hubertuss to zrozumie :ph34r:

Opublikowano
1 godzinę temu, jaco512 napisał:

https://www.youtube.com/watch?v=72Q-qJ4urQo

Nie ruszy prasy, bo straci gwarancje.... ludzie co on ma między uszami?

Niestety nie mogę oglądać takiego czegoś bo szlag mnie mało nie trafi, ja widziałem już różnych artystów, ale jak babcię kocham, czegoś takiego jeszcze nie.

Opublikowano
58 minut temu, jaco512 napisał:

https://www.youtube.com/watch?v=72Q-qJ4urQo

Nie ruszy prasy, bo straci gwarancje.... ludzie co on ma między uszami?

Już stracił bo wciągnął na podwórze, powinien zostawić ją na środku drogi , teraz to już po gwarancji 😛.

36 minut temu, Karol6130 napisał:

To to sobie dodał. 

Plany to ma dobre, tylko jeszcze owijarka. 

Ten pająk i kosiarka 2,60 to może samasza będzie 🤔

Ale nie wiedzieć ile pola do koszenia zostało to trochę słabo 

Owijarka to mu na razie chyba nie potrzebna bo robi tylko siano. Do owijarki przydał by się chwytak i tak końca nie widać. Kosiarka dyskowa na te kretowiska to chyba słaby pomysł. Ale z Ryśkiem by się dogadał pod względem maszyn :P.

Opublikowano

Wolność Tomku w swoim domku😊 Dla mnie to on może i piezyna ja nakryć😊

Opublikowano
2 minuty temu, dsbh napisał:

Ale z Ryśkiem by się dogadał pod względem maszyn

o to to. to samo pomyślałem.

Opublikowano
dsbh napisał:

z Ryśkiem by się dogadał pod względem maszyn .

z tym, że Ryszard ma łeb na karku i potrafi przy nich coś zdziałać, a ten kompletny baran. mam ja identyko szwagra, jełop jakich mało.

• Like 3
Opublikowano
8 minut temu, deSilva napisał:

Niestety nie mogę oglądać takiego czegoś bo szlag mnie mało nie trafi, ja widziałem już różnych artystów, ale jak babcię kocham, czegoś takiego jeszcze nie.

oj daj spokój. chłopak ma maturę, to zwykły śmiertelnik nie pojmie Jego toku myślenia. :D

2 minuty temu, Bananek napisał:

mam ja identyko szwagra, jełop jakich mało

tak z ciekawości.

brat małżonki, czy siostry mąż? 🤔

Opublikowano
12 minut temu, deSilva napisał:

No i co zrobisz jak nic nie zrobisz, a ten cały targ próżności trwa. Przeczuwałem że tak będzie i wykrakałem:ph34r:

Opublikowano
7 minut temu, akooo napisał:

Wolność Tomku w swoim domku😊 Dla mnie to on może i piezyna ja nakryć😊

Ale to jest nówka maszyna na gwarancji, to warto by było ten rok, dwa o nią zadbać, nawet plandeką przykryć.

3 minuty temu, Bananek napisał:

z tym, że Ryszard ma łeb na karku i potrafi przy nich coś zdziałać, a ten kompletny baran. mam ja identyko szwagra, jełop jakich mało.

Jaki baran, przewracarka się popsuła to ją na złom wywiezie, tego by nikt nie wymyślił. To jest głowa :D.

Opublikowano
pafnucy napisał:

tak z ciekawości. brat małżonki, czy siostry mąż? 🤔

zaspokajam twoją ciekawość: to pierwsze. kiedyś wziął się za wymianę oleju w c330. kupił filtr, nowy olej. oczywiście filtra nie potrafi odkręcić. odkreciłem mu i poszedłem licząc na to, że resztę potrafi. wracam, on już po wymianie. pytam się gdzie stary olej, a ten, że no jak gdzie? w piachu pod traktorem. bo po co mu stary olej. 😱 a jak ładnie zagrzebał go w tym piachu. do dzis tam trawa nie rośnie. tęczowa kałuża była tam baaaaaaardzo długo.

Opublikowano

no ciekawa utylizacja, ale główne pytanie inne. ciekawość trwa nadal.

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

Bananek Ty mieszkasz niedaleko Kowale Kolonia?

no skąd. ja centrum europy. szczerze powiedziawszy dopiero się dowiedziałem, że jest taka miejscowość. Ale też zauważyłem na mapie Władysławowo położone 20km ode mnie. żonę zabiorę motorkiem, o się zdziwi.

pafnucy napisał:

no ciekawa utylizacja, ale główne pytanie inne. ciekawość trwa nadal.

to napisałem, że to pierwsze

Opublikowano

faktyczne. ja zawsze zapłon opóźniony.🤦‍♂️

Opublikowano
1 godzinę temu, Luki995 napisał:

Olej z pewnością wymienili i nasmarowali 😂

Z komentarzy You Tuba.

W silniku olej podobno jeszcze fabryczny

tak trzymać, nie ma to jak oryginał  :)

1 godzinę temu, akooo napisał:

Ja nie wiem już o co chodzi ale jak czytam komentarze na YT pod filmem to takie szambo szyderstw się wylewa ze szok. Rozumiem ze odwiedziny u Andrzeja mogą się nie podobać głównie sąsiadom i sam nie lubię pijaństwa i chamstwa ale po co z kogoś szydzic i z góry zakładać ze coś się nie może udać.

Masz racje, że niektóre komentarze są niestosowne i nie na miejscu ale niektóre to lepszy kabaret niż w telewizji, ten wyżej na przykład, który zacytowałem.

5 godzin temu, kris91 napisał:

Remont generalny, który polegał na zamontowaniu radia 👀

Jędrzej chciał radio i koguta to dostał. Pisał pracownik że tam było do naprawy wiele elementów a Jędrzej się na to nie zgodził, za samą naprawę nie płacił. A potem narzekał jak to działało, tamto nieby działało,itd.

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

Fajne okolice. Fajną cerkiew po drodze z Lipska widziałem taką z niebieskim dachem.

jedź do Białowieży. tam po drodze spotkasz więcej takich cerkwi