Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, dsbh napisał:

No właśnie też jestem ciekaw. @nynka87 nie musisz się od razu mścić na nim, za to że Cię zostawił bo jest sławny i ma mieszkanie w mieście :ph34r:.

Nie znam nynki87, ale coś mi się zdaje że mogłaby go polać ciepłym moczem.  

Opublikowano

mądra to nawet na takie psędogwiazdy nawet nie spojży a człowiek co nie dorobił się własnymi rękami tylko z datków czy zbiórek to nie będzie tego szanował i moment może wszystko stracić czar pryśnie i od nowa po kolana w błocie . łatwo przyszło i łatwo poszło się może skończyć więc takie gwiazdy to jedynie na ''moment''

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Od kilku stron próbujecie udowodnić  czyja prawda jest bardziej  prawdziwa, pewnie  twórcy programu tego oczekiwali żeby bohaterowie wzbudzali kontrowersje bo to podnosi oglądalność  .Andrzej ma teraz swoje 5minut i to wykorzystuje choć jest leń i fleja wkurzaja mnie tylko Ci co tak nad nim pieja np agro junia a wycieczki żeby  se zdjęcie  w błocie  zze starszym podpitym dziadkiem  zrobić to nie wiem  jak to określić  ludzie  chcą  niech dają  ja tyko mówię  że szkoda kasy bo to nic nie da.Chyba że  są  cwansi niż  myślimy 

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
18 godzin temu, hubertuss napisał:

Serio uważasz, że jak wyprosi gości z butelkami to Gienek przestanie pić? Przecież on za kołnierz nie wylewał przed serialem. To uważasz, że jak by gości wypraszali to on okazji nie znajdzie i napitku? No i pytanie czy tam każdy z alkoholem wchodzi? Bo podejrzewam, ze jakaś część ludzi posłuchała apeli by coś dla zwierząt przynieść. Dlaczego z góry zakładasz, że wszyscy co tam jadą są wredni i rozpijają Gienka? Tak przy okazji skąd wiesz, że Jarek mieszkanie w Bielsku wynajmuje i jakimi pieniędzmi za nie płaci? Mieszkasz z nim?

A czy ja każę Gienkowi przestać pić? I gdzie ja z góry założyłam że wszyscy co tam jadą są wredni i rozpijają Gienka? Nie dopowiadaj sobie... Chodzi mi tylko o ich niekonsekwencję, proszą żeby nie przywozić alkoholu, a jak ktoś przywiezie i to tak nic się nie dzieje, więc ludzie wiozą. Nie wszyscy ale wiozą. Nawet dzień po tym jak Gienek wrócił z zatrzymania ludzie wrzucali zdjęcia na FB z nim i alkoholem... Znajomi byli z dziećmi które chciały zobaczyć niebieskie krowy, byli niezadowoleni z wizyty, Gienek zainteresowany byl tylko tymi co przyjechali z alkoholem, Andrzej pilnował pijanych a dzieci wróciły do domu zawiedzione...

Co ja wiem to wiem, Ty możesz wierzyć Andrzejowi i fokusowi, w końcu o to im wlasnie chodzi 😉

16 godzin temu, dsbh napisał:

No właśnie też jestem ciekaw. @nynka87 nie musisz się od razu mścić na nim, za to że Cię zostawił bo jest sławny i ma mieszkanie w mieście :ph34r:.

Odrzucił moje amory bo jest zbyt wybredny 🤣

13 godzin temu, pafnucy napisał:

bo mu nie przysługuje

w d*pie.

Pewnie że nie przysługuje, ma hektary, ma dochód. 

10 godzin temu, deSilva napisał:

Nie znam nynki87, ale coś mi się zdaje że mogłaby go polać ciepłym moczem.  

No ja już zajęta, chyba że by poleciał na moje pińcetplusy 🤣 

Podlasie to dziura, oni stali się sławni i rozpoznawalni, kogo nie zapytasz w okolicy to coś o nich wie, i nie jest to "prawda" pokazana w tv 😉

Edytowane przez nynka87
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, slawek74 napisał:

idź baranka przywal w sosnę może ci przejdzie...

Z autopsji radzisz? Dziękuję. Widzę jakie to u ciebie skutki przynosi. I tobie radzę przestać.

12 godzin temu, karolr2 napisał:

Slewek od dzis będę cię nazywał buźka. A to przeczytaj i bo to mądry tekst 

Pamiętaj, że nie to co masz, a to jak innych traktujesz określa Ciebie, jako człowieka. Szacunku i miłości nie kupisz, to jest gratis, na który pracujesz przez całe życie. Można być nikim, mając wszystko i kimś, nie mając praktycznie nic. Niewidzialna waluta, określająca wartość człowieka. 

Widać jaki to człowiek po tym co pisze. Musi mieć smutne i przykre życie skoro pożywkę czerpie z jechania po kimś i wyzywania. Az się boje myśleć jak on te dzieci wychował co to tak się chwalił. Może się kiedyś mocno zdziwić. Ale to nie moja sprawa.

1 godzinę temu, nynka87 napisał:

A czy ja każę Gienkowi przestać pić? I gdzie ja z góry założyłam że wszyscy co tam jadą są wredni i rozpijają Gienka? Nie dopowiadaj sobie... Chodzi mi tylko o ich niekonsekwencję, proszą żeby nie przywozić alkoholu, a jak ktoś przywiezie i to tak nic się nie dzieje, więc ludzie wiozą. Nie wszyscy ale wiozą. Nawet dzień po tym jak Gienek wrócił z zatrzymania ludzie wrzucali zdjęcia na FB z nim i alkoholem... Znajomi byli z dziećmi które chciały zobaczyć niebieskie krowy, byli niezadowoleni z wizyty, Gienek zainteresowany byl tylko tymi co przyjechali z alkoholem, Andrzej pilnował pijanych a dzieci wróciły do domu zawiedzione...

Co ja wiem to wiem, Ty możesz wierzyć Andrzejowi i fokusowi, w końcu o to im wlasnie chodzi 😉

Z twoich słów to wynikało, że tam każdy z alkoholem. A jednak jak teraz sama piszesz znajomi pojechali bez. Piszesz, że wierzę Andrzejowi i focusowi. Ale mi chociaż mam tam góra 80 km nie przyszło by do głowy jechać tam z dziećmi czy samemu. Bo nic ciekawego tam dla mnie nie ma. Domyślam się jak tam jest. Domyślam się, że wielu jedzie z alkoholem a wielu bez. A dlaczego? Bo wiem, że Polak czy to kobieta czy mężczyzna chętnie pije. Przodujemy w statystykach spożycia alkoholu. Które nie uwzględniają bimbru. Więc guzik mnie obchodzi czy Gienek pije czy Andrzej na to pozwala czy nie. Bo takich Gienków u nas od metra i trochę. Tylko większość robi to po kryjomu. A na co dzień udaje pobożnych i świętych.  ja tu ich nie bronię tylko krytykuję ludzi co po nich jadą bez przerwy. A sami pewnie mają takich Gienków w bliżej lub dalszej rodzinie czy wśród sąsiadów i znajomych a o wielu z nich nawet nie wiedzą, że piją. A to, że jeśli ktoś ma alkoholika w rodzinie to od razu wniosek, że mu pozwala i akceptuje to już w ogóle szczyt głupoty. Gienek pił przed serialem będzie pił i po jak zdrowie wytrzyma. A gdyby serialu nie było to też by pił. I znalazł by trunek i pieniądze. Czego wielu tutaj niestety nie potrafi zrozumieć.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał:

Bo wiem, że Polak czy to kobieta czy mężczyzna chętnie pije.

bzdura. są tacy co nie piją i żyją.

4 minuty temu, hubertuss napisał:

A sami pewnie mają takich Gienków w bliżej lub dalszej rodzinie czy wśród sąsiadów i znajomych a o wielu z nich nawet nie wiedzą, że pije.

ale nie w telewizorze.

Opublikowano
12 minut temu, hubertuss napisał:

Widać jaki to człowiek po tym co pisze. Musi mieć smutne i przykre życie skoro pożywkę czerpie z jechania po kimś i wyzywania. Az się boje myśleć jak on te dzieci wychował co to tak się chwalił. Może się kiedyś mocno zdziwić. Ale to nie moja spra

I tu człowieku wyszło jaki jesteś prostak, co brakło ci argumentów że o czyjeś dzieci się martwisz? h*j ci do tego , zajmij się swoimi jak masz, a jak nie to może i lepiej.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Przecież sam o nich pisał w rozmowie ze mną. Sam podawał ich wychowanie jako argument. Dlaczego więc się dziwisz, że zastanowiłem się jak dzieci może wychować człowiek mający tyle pogardy dla innych? Abstrahując już od jego dzieci i jego. Wychowanie to nie tylko przekazywanie wzorców które chcemy. Ale dzieci też uczą się tego co widzą u rodziców. W jego przypadku pogarda i brak kultury jest widoczna na forum. Dlatego moje wątpliwości.

Fajnie by było gdybyś jeśli już chcesz dyskutować o tyle  o ile znał przebieg dyskusji. Bo tylko się ośmieszasz.

PS jakoś o Andrzeju, Gienku i ich relacjach rodzinnych kto komu i na co pozwala i dlaczego nie macie oporów tu dyskutować. A raptem takiego urażonego odgrywasz.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Z autopsji radzisz? Dziękuję. Widzę jakie to u ciebie skutki przynosi. I tobie radzę przestać.

Widać jaki to człowiek po tym co pisze. Musi mieć smutne i przykre życie skoro pożywkę czerpie z jechania po kimś i wyzywania. Az się boje myśleć jak on te dzieci wychował co to tak się chwalił. Może się kiedyś mocno zdziwić. Ale to nie moja sprawa.

Z twoich słów to wynikało, że tam każdy z alkoholem. A jednak jak teraz sama piszesz znajomi pojechali bez. Piszesz, że wierzę Andrzejowi i focusowi. Ale mi chociaż mam tam góra 80 km nie przyszło by do głowy jechać tam z dziećmi czy samemu. Bo nic ciekawego tam dla mnie nie ma. Domyślam się jak tam jest. Domyślam się, że wielu jedzie z alkoholem a wielu bez. A dlaczego? Bo wiem, że Polak czy to kobieta czy mężczyzna chętnie pije. Przodujemy w statystykach spożycia alkoholu. Które nie uwzględniają bimbru. Więc guzik mnie obchodzi czy Gienek pije czy Andrzej na to pozwala czy nie. Bo takich Gienków u nas od metra i trochę. Tylko większość robi to po kryjomu. A na co dzień udaje pobożnych i świętych.  ja tu ich nie bronię tylko krytykuję ludzi co po nich jadą bez przerwy. A sami pewnie mają takich Gienków w bliżej lub dalszej rodzinie czy wśród sąsiadów i znajomych a o wielu z nich nawet nie wiedzą, że piją. A to, że jeśli ktoś ma alkoholika w rodzinie to od razu wniosek, że mu pozwala i akceptuje to już w ogóle szczyt głupoty. Gienek pił przed serialem będzie pił i po jak zdrowie wytrzyma. A gdyby serialu nie było to też by pił. I znalazł by trunek i pieniądze. Czego wielu tutaj niestety nie potrafi zrozumieć.

Z tym piciem to niestety prawda i w naszym społeczeństwie jest zbyt duże przyzwolenie na picie. Oni zostali pokazani właśnie w taki sposób więc co się dziwić że ludzie jadą wypić z legendarnym Gienkiem, zrobić fotę żeby pochwalić się na FB. Alkoholik zawsze znajdzie sposób żeby wypić, tylko zauważ że właśnie Gienek nie musi się wysilać z kupnem bo mu dowożą i to jest problemem, że ma nieograniczony dostęp. Gdyby nie było serialu pewnie tyle by nie pił. Polecam odsłuchać audycji "celebryta". Sprzed roku, już wtedy córka mówiła że codziennie pije, a co mówić teraz? Młody nie jest, nie dba o siebie więc do nieszczęścia niewiele potrzeba. 

• Like 1
Opublikowano
41 minut temu, hubertuss napisał:

Przecież sam o nich pisał w rozmowie ze mną. Sam podawał ich wychowanie jako argument. Dlaczego więc się dziwisz, że zastanowiłem się jak dzieci może wychować człowiek mający tyle pogardy dla innych? Abstrahując już od jego dzieci i jego. Wychowanie to nie tylko przekazywanie wzorców które chcemy. Ale dzieci też uczą się tego co widzą u rodziców. W jego przypadku pogarda i brak kultury jest widoczna na forum. Dlatego moje wątpliwości.

Fajnie by było gdybyś jeśli już chcesz dyskutować o tyle  o ile znał przebieg dyskusji. Bo tylko się ośmieszasz.

PS jakoś o Andrzeju, Gienku i ich relacjach rodzinnych kto komu i na co pozwala i dlaczego nie macie oporów tu dyskutować. A raptem takiego urażonego odgrywasz.

Jestem  cierpliwym człowiekiem   z dużym dystansem do siebie ale już  nie mogę  Cię czytać przestań  pirdlic i czepiać sie wszystkich dokoła człowieku  to są  bohaterowie programu tv i ludzie mają  prawo ich oceniać  a jak Cię to boli to po co to czytasz na af

41 minut temu, hubertuss napisał:

Jestem  cierpliwym człowiekiem   z dużym dystansem do siebie ale już  nie mogę  Cię czytać przestań  pirdlic i czepiać sie wszystkich dokoła człowieku  to są  bohaterowie programu tv i ludzie mają  prawo ich oceniać  a jak Cię to boli to po co to czytasz na af

• Like 5
Opublikowano
4 minuty temu, debrzyna napisał:

Na picie po kryjomu jak nikt nie widzi to szkoda kasy i czasu 

Tu się z tobą zgodzę , pić to w towarzystwie a im większe grono osób to weselnej.

• Like 2
Opublikowano
pafnucy napisał:

3 minuty temu, hubertuss napisał: Bo wiem, że Polak czy to kobieta czy mężczyzna chętnie pije. bzdura. są tacy co nie piją i żyją.

👍👍👍

karolr2 napisał:

Slewek od dzis będę cię nazywał buźka. A to przeczytaj i bo to mądry tekst 

Pamiętaj, że nie to co masz, a to jak innych traktujesz określa Ciebie, jako człowieka. Szacunku i miłości nie kupisz, to jest gratis, na który pracujesz przez całe życie. Można być nikim, mając wszystko i kimś, nie mając praktycznie nic. Niewidzialna waluta, określająca wartość człowieka. 

od serca środkowy palec ....

Opublikowano

Powinien tu wkroczyć jakiś moderator, bo od przekomarzania się i udowadniania swoich racji kilkadziesiąt stron temu, przeszliście do obrzucania się wirtualnym łajnem. Jeszcze kilkanaście stron i zaczniecie się oficjalnie wyzywać w każdym poście do trzeciego pokolenia wstecz. Wydaje mi się, że już się Wam te Ążeje i Ł.G. Niusze śnią po nocach. Najlepsza rada wyłączyć/wywalić telewizor z domu i będzie spokój.

• Like 3
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Mod tu niewiele zrobi, Huberusa żopa boli gdy inni przedstawią własne zdanie na temat  tych "celebrytów" i nagradzania takiej nieporadności  pieniędzmi ze zbiórki do tego narzuca własne zdanie  innym na podstawie tego  to co mu się wydaje .

Narzekał że kilka stron pisało tu się o tej zbiórce teraz już jest kilkanaście stron sporu z jego wizjami.  :ph34r:  Dziwny człowiek, ale no cóż, tacy też są w życiu potrzebni ;)

Edit Jeszcze nie wiem do czego tacy są potrzebni, ale kiedyś pewnie się dowiem :D

Edytowane przez Pigmei
  • Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, Łolek napisał:

A ja mam prawo oceniać wypowiedzi ludzi co ich oceniają. Bo tak działają fora. Nie wiedziałeś? Co tu można pisać tylko jacy oni są be a inaczej nie?

48 minut temu, Pigmei napisał:

Mod tu niewiele zrobi, Huberusa żopa boli gdy inni przedstawią własne zdanie na temat  tych "celebrytów" i nagradzania takiej nieporadności  pieniędzmi ze zbiórki do tego narzuca własne zdanie  innym na podstawie tego  to co mu się wydaje .

Narzekał że kilka stron pisało tu się o tej zbiórce teraz już jest kilkanaście stron sporu z jego wizjami.  :ph34r:  Dziwny człowiek, ale no cóż, tacy też są w życiu potrzebni ;)

Edit Jeszcze nie wiem do czego tacy są potrzebni, ale kiedyś pewnie się dowiem :D

Ludzie przedstawiają własne zdanie na temat bohaterów serialu a ja przedstawiam własne zdanie na temat ich zdania. Nie wiedziałeś, że tak można na forum? A ciebie najzwyczajniej jak to piszesz żopa boli, że ktoś ma inne zdanie. I nie mając argumentów piszesz do mnie, ze jestem dziwny i nie wiesz do czego są tacy potrzebni. Pewnie wielu tez się zastanawia do czego jesteś potrzebny. Nic nie wnosisz do tematu a jedynie się żalisz, że cię coś boli.

1 godzinę temu, AroniowyLiść napisał:

Powinien tu wkroczyć jakiś moderator, bo od przekomarzania się i udowadniania swoich racji kilkadziesiąt stron temu, przeszliście do obrzucania się wirtualnym łajnem. Jeszcze kilkanaście stron i zaczniecie się oficjalnie wyzywać w każdym poście do trzeciego pokolenia wstecz. Wydaje mi się, że już się Wam te Ążeje i Ł.G. Niusze śnią po nocach. Najlepsza rada wyłączyć/wywalić telewizor z domu i będzie spokój.

Ludzie nie potrafią się pogodzić z tym że Andrzej będzie miał belarkę za darmo. To nie jak piszesz Ażeje i Ł G NIusze śnią im się po nocach ale ta zbiórka. @Ulman w innym temacie trafnie opisał jaki jest Andrzej. I ludzie tutaj nie mogą pogodzić się z tym, że ktoś mu daje kasę. No statystyczny Polak taki jest, że go takie rzeczy bolą. A ja mam z tych ludzi kupę śmiechu. Bo zawsze uważam, że jak dają prywatnie i dobrowolnie to niech dają komu chcą. Lepsze to niż to, że ja muszę dawać z moich podatków innym Andrzejom, którzy kombinują w opiece, pośredniaku czy polują na inne zasiłki.

Opublikowano (edytowane)

Nie widzisz jak bijesz pianę w tym temacie? Nie szukaj na siłe winnych   bałaganu w temacie  a jak szukasz argumentów to przejrzyj kilkanascie stron

To Ty  tworzysz problemy i narzucasz swoje zdanie  i interpretację zdarzeń w programie   Panie Dyktatorze :P

I nic nie wskazuje że zakończy sie ta jałowa dyskusja  skoro chcesz przedstawiać własne zdanie na temat zdania innych.

Edytowane przez Pigmei
  • Like 5
Opublikowano
9 minut temu, Pigmei napisał:

Nie widzisz jak bijesz pianę w tym temacie? Nie szukaj na siłe winnych   bałaganu w temacie  a jak szukasz argumentów to przejrzyj kilkanascie stron

To Ty  tworzysz problemy i narzucasz swoje zdanie  i interpretację zdarzeń w programie   Panie Dyktatorze :P

I nic nie wskazuje że zakończy sie ta jałowa dyskusja  skoro chcesz przedstawiać własne zdanie na temat zdania innych.

Prawda jest taka ze Hubertus nie umie udowodnić że ma w czymś rację, tylko wydaje mu się, jakiego tematu by się nie chycił, że udowadnia że my nie mamy racji.   :P Chory emocjonalnie człowiek.    :P

Opublikowano
15 minut temu, Pigmei napisał:

Czyli co ty możesz pisać a ja nie? masz dziwne pojęcie dyskusji na forum. jak się nie potrafisz pogodzić z innym zdaniem to od razu ten ktoś bije pianę i tworzy problemy. Przestań się nad sobą użalać i napisz jakieś argumenty.

PS skoro jak piszesz biję pianę czy tam robię bałagan to po co ze mną rozmawiasz i odpisujesz na to co napiszę? Po co się do mnie odnosisz?

1 minutę temu, deSilva napisał:

Prawda jest taka ze Hubertus nie umie udowodnić że ma w czymś rację, tylko wydaje mu się, jakiego tematu by się nie chycił, że udowadnia że my nie mamy racji.   :P Chory emocjonalnie człowiek.    :P

I kolejny co się nad sobą użala nie umiejąc poradzić sobie w dyskusji. To, że ja nie umiem udowodnić, że mam rację to jest twoje zdanie. Którego akurat ty nigdy nie potrafiłeś i nie potrafisz udowodnić. Zanim zaczniesz pisać o mnie używając epitetów zastanów się nad sobą. Bo to epitetów w dyskusji zazwyczaj chwytają się ludzie nie umiejący sobie radzić merytorycznie.

Opublikowano (edytowane)

Wiem, widzę to i dałem mu to do zrozumienja  będąc osobą która od jakiegoś czasu nie wdawała się tu  w dyskusję.

skoro jego zdaniem nikt nie ma racji to są dwie możliwości, albo on jeden, albo cała reszta jest w błędzie. Na statystykę tu nie trzeba się powoływać ;)

68459c76c29aa70004cab7b5fa6dba4b.jpg

Piszę bo  bo już mnie wkurza twoje biadolenie  w kółko o tym samym.

W wielu tematach  się wypowiadałem i na różne tematy  przedstawiając swoje stanowisko i wystarczyło raz, czase dwa , a ty ciągle to samo, jako  komentator komentarzy, toż to paranoja.

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano
3 godziny temu, Łolek napisał:

Aj Olek nie wytłumaczysz , ja już czytając ten temat nie zwracam zbytnio uwagi na ten smenty 

57 minut temu, hubertuss napisał:

A ja mam prawo oceniać wypowiedzi ludzi co ich oceniają. Bo tak działają fora. Nie wiedziałeś? Co tu można pisać tylko jacy oni są be a inaczej nie?

Ludzie przedstawiają własne zdanie na temat bohaterów serialu a ja przedstawiam własne zdanie na temat ich zdania. Nie wiedziałeś, że tak można na forum? A ciebie najzwyczajniej jak to piszesz żopa boli, że ktoś ma inne zdanie. I nie mając argumentów piszesz do mnie, ze jestem dziwny i nie wiesz do czego są tacy potrzebni. Pewnie wielu tez się zastanawia do czego jesteś potrzebny. Nic nie wnosisz do tematu a jedynie się żalisz, że cię coś boli.

Ludzie nie potrafią się pogodzić z tym że Andrzej będzie miał belarkę za darmo. To nie jak piszesz Ażeje i Ł G NIusze śnią im się po nocach ale ta zbiórka. @Ulman w innym temacie trafnie opisał jaki jest Andrzej. I ludzie tutaj nie mogą pogodzić się z tym, że ktoś mu daje kasę. No statystyczny Polak taki jest, że go takie rzeczy bolą. A ja mam z tych ludzi kupę śmiechu. Bo zawsze uważam, że jak dają prywatnie i dobrowolnie to niech dają komu chcą. Lepsze to niż to, że ja muszę dawać z moich podatków innym Andrzejom, którzy kombinują w opiece, pośredniaku czy polują na inne zasiłki.

Tak będzie miał belarke , kuźwa do pierwszej awarii i pierdolnie w pokrzywy , a jeszcze będzie pewnie narzekał jaki to ludzie mu złom kupili 

Opublikowano

Mi tam wisi kto mu na co daje, ludzie mogą mu i ten wymarzony dom postawić 😉 Andrzej cieszy się z belarki i sam śmieje się, że durnie mu jeszcze tura kupią. Nie bez powodu w ostatnim filmie powiedział że belarka kosztuje 80tys. A nóż jeszcze paru wpłaci i tur będzie. Po prostu nie lubię takich zakłamanych ludzi i tyle. Nie podoba mi się jak traktuje ojca i wszystkich którzy mu pomagają, tym bardziej że sam niewiele umie. 

21 minut temu, Ursus932 napisał:

Tak będzie miał belarke , kuźwa do pierwszej awarii i pierdolnie w pokrzywy , a jeszcze będzie pewnie narzekał jaki to ludzie mu złom kupili 

Będzie jak z ciągnikiem, sam się nie zgodził na naprawę wszystkiego co trzeba, bo było zbyt kosztowne, a i tak nie zapłacił i się nagadał 🤣

• Like 3
  • Thanks 1