Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, radekz200 napisał:

Ale mam złe doświadczenia bo zawsze jak nalalem do pełna to potem potaniała 😂😂 np w tamtym roku w sylwestra po 4,87 chyba a na wiosnę wiadomo po ile była 

Pewien znajomy z okolicy zrobił zakup życia- w styczniu kupił jednorazowo paliwa na 3 lata gdy staniała na 4,60 xD

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Taniej już było i tyle... Ja w tygodniu zamawiam 2,5 tys litrów 

Opublikowano

Żarty żartami ale nie zazdroszczę mu samopoczucia jak zaraz spadła na 3 z kawałkiem

Nie zanosi się, żeby w najbliższym czasie były jakieś spadki. Co najwyżej może się utrzymać na obecnym poziomie. Ja jeszcze z 500 mam ale rozlać to w maszyny i nie ma. W tygodniu zamawiam bo tańsza nie będzie

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Na wiosnę był COVID  a teraz już nie ma wpływu .

Jak jutro Polska nie podpisze budżetu to zacznie się młyn na rynku w Polsce .

no przecież nie podpisze. Więc jaki młyn będzie ?Jakieś szczegóły?

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, slawek2209 napisał:

no przecież nie podpisze. Więc jaki młyn będzie ?Jakieś szczegóły?

Jak bedzie młyn 

Edytowane przez AndrzejRo
Opublikowano
2 godziny temu, WitekRolnik napisał:

Falko B0 przy ilości ok 1600L na dzień wczorajszy 4.08 zł/L, w porównaniu do poprzedniego tyg to przy tej samej ilości potaniało o 7gr. także ja jeszcze zaryzykuję i poczekam co nowy rok przyniesie.

po nowym roku podobno ma drożeć (info z zaprzyjaźnionego cpn)

Opublikowano

@AdeXZet Pożyjemy zobaczymy, czasem ryzyko się opłaci, a czasem nie, różnie to w życiu bywa. W tamtym roku kupiłem zimą w porównaniu gdybym kupił na wiosnę jak korona ostro panowała to przez zimowy zakup praktycznie 1.5 tyś zł byłem w plecy także trochę ten fakt zabolał. A że jeszcze trochę zapasu z poprzedniego sezonu prac polowych mam także mam na czym jeździć więc cały czas obserwuję rynek.

A co do info z cpn to powiem Ci, że sceptycznie do tego podchodzę bo np w tamtym roku zimą gdy się zbierało oferty to przykładowo cena na dzień dzisiejszy 4 zł, pytasz jak prognozy panie będzie drożeć, dzwonisz za 2 tyg, a tam cena 20 gr mniejsza ;)

Opublikowano (edytowane)

Polskie gospodarstwa maja się bardzo dobrze są konkurencyjne z zachodnimi tak przecie powiada Minister czy tak nie jest . Polskie gospodarstwa przetrwają bez pomocy dadzą rady .

Edytowane przez galan99
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v