Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
slawek74 napisał:

Jak tam cielak ?

A leży sobie wygodnie. wczoraj wpompowalem w niego kolejne 60zł. jak to nie pomoże to pier...ę, lepiej lody dzieciom kupię i kolejnego cielaka. nie ma co się stresować.

Opublikowano
22 minuty temu, pedro2 napisał:

Rysiek paczaj https://www.tygodnik-rolniczy.pl/articles/technika/nowy-ciagnik-ursus-c-395-black-bear-czy-bedzie-hit/?fbclid=IwAR36UK9JHf3J30JanA6CTuAEOJfzG4UKPuJVQvzCF1EnDnp7KRZGQMluIgk

Nowe barwy i opcje wyposażenia, rzeczywiście najważniejsze rzeczy poprawili... A jak był z gównolitu klepany tak będzie dalej 🤣 

No jak z gównolitu

Przecież tam wszystko zagraniczne prócz nalypki to jaki gównolit.

Traktor pierwyj sort

Sprzedaje się tyle szt co i fynd w polsce to nie byle co.

Opublikowano
Bananek napisał:

slawek74 napisał:

Jak tam cielak ?

A leży sobie wygodnie. wczoraj wpompowalem w niego kolejne 60zł. jak to nie pomoże to pier...ę, lepiej lody dzieciom kupię i kolejnego cielaka. nie ma co się stresować.

pierwsza myśl jak zacząłem czytać post to ,leży w ... lodówce 😀

Opublikowano

antybiotyk był podawany? a tak w ogóle co nas nie zabije to nas wzmocni 😀😉 a ze sklepu to tyle dostajemy że bez różnicy Rolnik1973 biskupy w Siedlcach na kwarantannie widzieli wirusa🙉🙊

• Like 1
Opublikowano
56 minut temu, Rolnik1973 napisał:

No jak z gównolitu

Przecież tam wszystko zagraniczne prócz nalypki to jaki gównolit.

Traktor pierwyj sort

Sprzedaje się tyle szt co i fynd w polsce to nie byle co.

Gdzie tyle sprzedają? bo jakoś nie widać ich... Chyba do Afryki

Opublikowano
32 minuty temu, pedro2 napisał:

Gdzie tyle sprzedają? bo jakoś nie widać ich... Chyba do Afryki

U mnie w okolicy tych c380 trochę jeździ.

Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, slawek74 napisał:

antybiotyk był podawany? a tak w ogóle co nas nie zabije to nas wzmocni 😀😉 a ze sklepu to tyle dostajemy że bez różnicy Rolnik1973 biskupy w Siedlcach na kwarantannie widzieli wirusa🙉🙊

Niech im da popalić szkodnikam.

Kurła we łebach się rypie im.

Edytowane przez Rolnik1973
Opublikowano
25 minut temu, danielursus3p napisał:

U mnie w okolicy tych c380 trochę jeździ.

W tym jeden z konkursu grupy azoty. 

U nas nie widać tych ursusów. 

Opublikowano
18 minut temu, karol6130 napisał:

3 wioski od Ciebie jeden jest. 

18 minut temu, karol6130 napisał:

3 wioski od Ciebie jeden jest. 

Opublikowano

Proszę tu bez prywaty i tajemnic 

Jesteśmy rodziną i proszę pisać z imienia nazwiska, miejscowości, plotki na temat pożycia, itd. itp. ...

Rozumiemy się???

No!!!

Opublikowano

Agrest idź zobacz czy Ci porzeczka urosła, nie igraj bo już i tak żeś Ryśka nastraszył tym adresem 😊

kurła myślałem, że mi pikawe dziś rozsadzi, szfagier marnotrawny job jego mać przyjechał, wysiadł i jakby nigdy nic przywitał się i w tematy zachodzi. No k**wa łajza to łajza, ani przepraszam ani gadki o sytuacji jaka miała miejsce, resztkami sił powstrzymywałem się żeby dziada nie pogonić..  gdyby nie siostra i dzieci to frunął by z podwórka. Na działce sodomy narobili, tydzień ziemię wywoziłem, we wsi ludzie osrali jak się dało tysiąc wersji, a gnida przyjeżdża jakby nic się nie stało. Ehhh nienawidze takich ludzi, którzy boją sie wyjaśnić i szybko zapominają. Nie ze mną takie numery. Jeszcze siostra poprosiła żebym do chrztu drugiego chłopaka trzymał, coś czuję że chrzciny mogą być ciekawe jak spotkam się z jego wujkiem 🤜🤛

Opublikowano

Teraz już tylko gnije.

Rysiek nie z tych strachliwych😁

Napisał rano że weekend to i odpoczywa o forum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v