Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@hubertb - można różnie tłumaczyć i usprawiedliwiać sytuację z zetorkiem ale to dorosły człowiek a zachował się jakby ktoś mu grabki w piaskownicy zabrał.

Opublikowano (edytowane)

Widziałem niechęć ale to sam zainteresowany musi odpowiedzieć czy był napastowany. Nie chcę wnikać, wyraziłem swoje zdanie do naszego kolegi czuję jakiś sentyment i lubiłem czytać jego wypowiedzi. 

@Partyzant85 To forum dla niego było trochę chyba jak nałóg, mi też jak brakuje fajek to fiksuje. Njie zrozumcie źle nie bronię nie osądzam bo go nie zanm ja po porostu lubiłem go czytać. Choć w wielu kwestiach się nie zgadzaliśmy. Cenię wielu którzy mają zdanie odrębne niż ja. Uwielbiam czytać rozwlekłości @many12 czy @dysydent

Edytowane przez hubertb
  • Like 1
Opublikowano

Pafnucy jak na forumowego celebrytę przystało nie poddał się bez wali i odszedł z wielkim hukiem ehh Tylko o co tyle ambarasu ludzie?hmm 

Wracając do domu błyskało się w oddali, ale pewnie jak zwykle *h*ja będzie padać ehh.

Opublikowano (edytowane)

Pewnie że nie czytał xD @zycietoniejebajka1A myślę że sam zainteresowany go czyta i powiem wam więcej że zebrano się na ukamienowanie dopiero jak go stąd usunięto. Szczerze mówiąc to odebrałem tą sytuacje z @Rolnik1973 jako jeden wielki żart jednak zaznaczam mylić się mogę. 

Edytowane przez hubertb
Opublikowano

Łon odchodzi żeby go całe AF prosiło żeby powrócił.. I tak w koło Macieju... 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

Kolega mój ma bar 500m ode mnie robi bardzo dobrą pizze😉😀

i browar z kija 😉 nie gorszy niż rogaty 23*

Z pzu grad w rzepaku do tygodnia oszacowali

Jaguar jeszcze funkcjonuje? Ukrainki  bywają tam jeszcze? Przy okazji zetorek do zbioru truskawek by kogoś przyciągnął🙂

Opublikowano (edytowane)

Osobny temat sobie jeszcze załóżcie i tam wałkujcie w koło jedno i to samo, bo taki lament zaczyna robić się już śmieszny B| bez powodu nie wyleciał...

A komu tak bardzo brakuje kolegi to pobierzcie fotkę póki jeszcze jest na pamiątkę :P

Edytowane przez Roki212
  • Like 1
Opublikowano

Hubert. 

Pewnie, że czyta. Nie trzeba mieć konta, zeby czytać, a można se i kolejne lewe założyć. 

Nie uważam, że ktokolwiek chce go tutaj kamieniowac... A że jest,, "nachalny " już nie raz miał zwrócona uwagę i to nie przez jednego użytkownika... 

Dobra, bo to temat i pogodzie... 

Więc idzie, jakas burza... 

Opublikowano
2 minuty temu, ogarek napisał:

Łon odchodzi żeby go całe AF prosiło żeby powrócił.. I tak w koło Macieju... 🤣🤣🤣🤣

Myślę że nie. Jednak mylić się mogę. Po prostu lubił/uzależnił się od nas i tej pisaniny. 

Opublikowano

A to to dawno wiadomo i to jest właśnie przestroga 

Opublikowano
2 godziny temu, ogarek napisał:

A to to dawno wiadomo i to jest właśnie przestroga 

Więcej pracy i nałogi idą w odstawkę.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, pedro2 napisał:

Popryskało i poszło do @fireseba łap tam tą chmurkę  powinno polać Ci teraz porządnie 😋

Daje do pieca, centralnie idzie w sznurku. Bedzie pływać. Szkoda ze taki opad na caly miesiac sie nie rozłożył. Po dołach mokro ale reszta tylk wilgotna. 

Pada deszcz o natezeniu idealnym do wsiąkania

Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie nie lubi

Edytowane przez fireseba
Opublikowano
11 minut temu, hubertb napisał:

A nie tak: Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma ? 

Dobrze napisałem. 

Pada większy ten już nie nadąży wsiąkać

Opublikowano
31 minut temu, fireseba napisał:

Daje do pieca, centralnie idzie w sznurku. Bedzie pływać. Szkoda ze taki opad na caly miesiac sie nie rozłożył. Po dołach mokro ale reszta tylk wilgotna. 

Pada deszcz o natezeniu idealnym do wsiąkania

Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie nie lubi

Czekaj do rana, z zachodu zaraz będzie poprawka. Mnie może też sięgnie bo to teraz lekko mija. Aby spokojnie

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, pedro2 napisał:

Czekaj do rana, z zachodu zaraz będzie poprawka. Mnie może też sięgnie bo to teraz lekko mija. Aby spokojnie

Idzie druga. Jest spra szansa ze spadnie ponad 50mm. Nie ma nic wiatru tylko deszcz taki mocno średni opad jak na radarach

Do mnie szło z Bydgoszczy to zobacz co teraz jest troche nizej

Scyzoryki będą plywacXD ciekawe jak daleko sięga legenda o scyzorykach. 

W Wielkopolsce zaczyna sie robić MCS, podobno największą burza od nawałnicy z 2017 

Edytowane przez fireseba
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v