Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na olx ogłoszenie jest, dzwoń będziecie handlować.

Opublikowano

No całkiem możliwe .👍

Masz link ? Jak się ogłasza ?

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Strongman napisał:

Owsy kapitalne a tu trawa skoszona i litr nalało,a w agroloku promocja na wapno.Kupujcie .

Jaka promocja i na jakie wapno ? Ja dziś wstepnie zamowilem morawice po 98 zł brutto realizacja koniec czerwca

Edytowane przez michal_19
Opublikowano (edytowane)

Dokładnie nie wiem ale cena około 70zł,a RSM 32 był po 700  i w 3 godziny rozkupili.Dzwoń się  dowiaduj o wapno.

Nawet dzisiaj w biedronce jak wydałeś 100zł na zakupy, to cukier po 1zł za kg, Limit 10kg na paragon.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
9 minut temu, Strongman napisał:

Dokładnie nie wiem ale cena około 70zł,a RSM 32 był po 700  i w 3 godziny rozkupili.Dzwoń się  dowiaduj o wapno.

Nawet dzisiaj w biedronce jak wydałeś 100zł na zakupy, to cukier po 1zł za kg, Limit 10kg na paragon.

ten z biedronki mało wydajny :D

Opublikowano (edytowane)

@JarekBazydlo, takie pytanie. Podobno już od dawna gospodarstwo jest na Ciebie, a w 2019 nie pobrałeś ani złotówki dopłat. Aż taki interes na bykach jest, że lekką ręką odpuściłeś kilkadziesiąt tysięcy złotych?

Edytowane przez JanKrzysztof
Opublikowano (edytowane)

😉

11 godzin temu, Bananek napisał:

ja nie kosze bo nie lubię brodzić (wyznaczać brzegu działki). 😉 taki hultaj. wolę poczekać aż sąsiad obok skosi, a ja wtedy skosze to co zostało.

A ja zawsze lubię pierwszy... Kto pierwszy ten miedzę wykasza 😎 taka zasada u nas 

9 godzin temu, hobbysta82 napisał:

Jarku, nigdy Ci się z tego nie zwierzałem, ale jesteś tarczą antykryzysową mojego związku.

Za każdym razem, kiedy dziewoja mi mówi, że na bardziej irytującego kretyna niż ja trafić nie mogła to pokazuje jej twoje posty i wie, że mogła ją spotkać większa tragedia. 

Dziękuje, że jesteś. z fanowskim pozdrowieniem.

ETM doczekaliśmy się deszczu. 

To żeś chłopie zaorał 😋 mój 14sty. 

Od dziś żurawi nienawidzę jak dorwę to udusze 🔫🔫🔫 2 godziny odsiewalem pół kilo, dzik wyryje to choć rowek zostawi i elegancko się odsiewa, a tu tragedia.  

Paczta jaka werwa w roslince 

IMG_20200528_154012.jpg

Edytowane przez pedro2
Opublikowano
7 godzin temu, soltys48 napisał:

Kurna u u mnie nic

Ostatnie dni zaczęła brać bo wcześniej to słabo. I najlepiej groch na haczyk bo na kukurydzę małe się czepiają.

Opublikowano

jaruś widocznie taki debeściak jesteś

7 godzin temu, debrzyna napisał:

Nic ,to niedobrze U mnie takie są 

Ryby.jpg

Po 24/kg ☺️

Takich na paszy darmo nie chce😉

7 godzin temu, JanKrzysztof napisał:

@JarekBazydlo, takie pytanie. Podobno już od dawna gospodarstwo jest na Ciebie, a w 2019 nie pobrałeś ani złotówki dopłat. Aż taki interes na bykach jest, że lekką ręką odpuściłeś kilkadziesiąt tysięcy złotych?

Ktos ma zapłon......

Znowu zimno 5+ i od wczesnych godzin porannych wieje

Opublikowano
1 godzinę temu, JarekBazydlo napisał:

Ktoś specjalnie dla mnie zakłada sobie konto:)

Pamiętniczki chciał poczytać. Dziwisz się? Widać jesteś idolem wielu. 😁

Opublikowano
pedro2 napisał:

A ja zawsze lubię pierwszy... Kto pierwszy ten miedzę wykasza 😎 taka zasada u nas 

tu nie ma między. jedna wielka łąka. tylko znaleźć swój (właściwie dzierżawiony) kawałek. I to wygląda tak, że kawałek mój, kawałek sąsiada, kawałek mój, kawałek sąsiada, kawałek mój, kawałek sąsiada...

• Like 1
Opublikowano
Kallina86 napisał:

Coś tam już potrafisz, ale i tak nie jesteś taki fajny jak Jarek wiesz... Ale próbuj. Ślepa kura ziarno znajdzie, to i Ty pewnie jakiegoś fana zyskasz  Co z tym deszczem z naszych chmur? U mnie od wczoraj wygląda, że to już ale jeszcze nic nie spadło.

gdzież bym śmiał mu dorównać. co do drugiej części twojej wypowiedzi to faktycznie te nasze deszcze wyglądają trochę jak stosunek przerywany. tylko stres generują zamiast przyjemności. 😀

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v