Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ludzie tu jest spory ruch to pytam 😏rejestrowałem cielakie ,wiadomo przez IRZ , co wypisać w tytule przelewu przy płaceniu za przesyłke paszportu  ?? I wysłać pocztą papierowe potwierdzenie wypłaty do biura powiatowego ??

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano

U mnie wiatr cichnie, chmur co raz mniej, +10. Czyżby mróz nadchodził?

W sumie to zimny, ale bardzo ładny dzień. 

Opublikowano
3 minuty temu, themrsakmejek napisał:

Ja napisałem w tytule : opłata za doręczenie paszportu bydła.

Dzięki . toż właśnie tak napisałem 😏potwierdzenie wysłałeś?

Opublikowano
Ursus932 napisał:

Ludzie tu jest spory ruch to pytam 😏rejestrowałem cielakie ,wiadomo przez IRZ , co wypisać w tytule przelewu przy płaceniu za przesyłke paszportu  ?? I wysłać pocztą papierowe potwierdzenie wypłaty do biura powiatowego ??

Ja wpisuje "Wpłata za przesłanie paszportów".

Opublikowano
3 minuty temu, slawek74 napisał:

Ja bez przelewu rejestracjia przez internet i odbiór w biurze tylko kontakt telefoniczny wcześniej są też wżutki przed biurem

Dzwoniłem dziś to pipa mówi że niema możliwości osobistego odbioru 😕

k**wa jak zwykle jedna Polska a każdy urzędnik inaczej 

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

U mnie wiatr cichnie, chmur co raz mniej, +10. Czyżby mróz nadchodził?

W sumie to zimny, ale bardzo ładny dzień. 

Oby te "minusy" omineły bo będzie nie ciekawie. 

Ile skapło u ciebie za noc?

Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Dzwoniłem dziś to pipa mówi że niema możliwości osobistego odbioru 😕

k**wa jak zwykle jedna Polska a każdy urzędnik inaczej 

Paszport tylko dostawa pocztą. Zrobiłeś opłatę, to ci poczta dostarczy paszport. Nie długo się otwieraja, pytanie jak będą działać w BP ARiMR?

Opublikowano

@PRIMO myślisz że'u niego tak cienko że już tylko kapie w nocy :ph34r:

2 minuty temu, PRIMO napisał:

Opublikowano

Wczoraj odbierałem paszport z 6 kwietnia, szukali go z godzinę, ludzie pomstowali ich cały czas, najlepiej jedną babę wezwali na wyjaśnienie, ona dymała z roboty 140 km do ARiMR, poczym powiedzieli że pomyłka nastąpiła po ich stronie.

Za wczoraj 18mm, ostatnie deszcze dały razem 78mm.

Opublikowano
22 minuty temu, Ursus932 napisał:

Dzwoniłem dziś to pipa mówi że niema możliwości osobistego odbioru

Może po głosie stwierdziła, że mało przystojny jesteś i nie chciała się z Tobą spotykać.

Mi powiedziała, że mogę odebrać jak będą przyjmować petentów. 

• Haha 2
Opublikowano
38 minut temu, PRIMO napisał:

Tylko 3,5mm.

Opublikowano

będzie mrozić dziś południe jutro północ

opady na południu zapowiadają  noc środa/czwartek

poniżej linii Lublin - Kielce-Opole może nawet ładnie popadać

• Like 1
Opublikowano

+8 tylko niebo się wypogadza.truskawki nakryte fasoli La w tunelach nakryta a papryka bez okrywania.Widzialem w Świeciu to w USA też mocno daje zimno się weznaki.Nawet i Florydę nie ominie i pisało też że do Meksyku też dojdzie mróz

Opublikowano
Roman176 napisał:

17 godzin temu, mraukot napisał:

U mnie niecałe 3 😋 STA

nakapało ci coś więcej ?? swd 13 L 

Patrzę rano w deszczołap i oczom nie wierzę... całe (no może jednak trochę naciągane) 6 l. 😋

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v