Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No jak masz daleko pole i spodziewasz się kłopotów z transportem to lepiej jedź. Jutro wyjedziesz i w poniedziałek rano o mrozie sobie wysiejesz😁

Opublikowano

Ludzie chyba faktycznie zaczęli pędzić po domach bo nigdzie drożdży nie ma. Czy to już czas wyciągnąć ze skrytki tatową aparaturę i zadać na jaką 60tke? 🤣 Ale ja abstynent nie przejdzie mi ognista 

Opublikowano
Agrest napisał:

Bananek A Ty widział jak Włosi sobie radzą z nudą podczas kwarantanny?

Koncerty na balkonach robią. 

Możesz zagrać hejnał na trąbie dla całej wsi 😁

W ogóle dało by się zagrać?

A tak swoją drogą to Ci Włosi są trochę nie ten tego. Przecież takie spotkanie balkon w balkon to jak podróż jednym autobusem.

Prychnie jeden i iiiiiiiidzie z wiatrem 

Najlepiej ten koncert o 12 w nocy😁

Opublikowano
pedro2 napisał:

Ludzie chyba faktycznie zaczęli pędzić po domach bo nigdzie drożdży nie ma. Czy to już czas wyciągnąć ze skrytki tatową aparaturę i zadać na jaką 60tke? 🤣 Ale ja abstynent nie przejdzie mi ognista 

nie musisz pić abyś robił😜

• Like 1
Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

Kiedyś był, ale jak się asf zaczął to ja przestał chodzić i tak do dziś zostało.

Ale w niedzielę to nie.

Siej tera jeszcze 3 godz to można nasiać że hej

A jak po nocy pole pomyli? i wysieje u sąsiada😁

Opublikowano
2 minuty temu, pedro2 napisał:

u nas też brak a chciałem jutro ciasto zrobić 

Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

Nie pytajcie Ryśka o takie sprawy. niech śpi chłopak spokojnie. jutro pójdzie i sprawdzi.

Jutro to nie

Nie będę patrzał jak będę siał jęczmień to zobaczę bo po sąsiedzku, pi co ma się ktoś śmiać że o narwanieć poszedł szkody szacować😁

• Haha 3
Opublikowano
10 minut temu, szczypka napisał:

u nas też brak a chciałem jutro ciasto zrobić 

Możesz spróbować z drewnianych sztachet zeskrobać, takie pomarańczowe skupiska grzybów to właśnie drożdże.😀

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Kiedyś był, ale jak się asf zaczął to ja przestał chodzić i tak do dziś zostało.

Ale w niedzielę to nie.

Siej tera jeszcze 3 godz to można nasiać że hej

Też żem miał takie przemyślenia. W poniedziałek może też pomrozi. 

1 godzinę temu, Agrest napisał:

No jak masz daleko pole i spodziewasz się kłopotów z transportem to lepiej jedź. Jutro wyjedziesz i w poniedziałek rano o mrozie sobie wysiejesz😁

No trochę daleko przez 3 h nie dałbym rady rozsiac. Trzeba choć cała noc mrozu, bagno w polu jak nie wiem.  

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

-3* Daniel a gdzie Ty był jak Cię nie było 😀

A żył se w realnym świecie. L4 zbyt krótkie, zaraz się postaram o kolejne 😀🤦‍♂️ 

Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

A żył se w realnym świecie. L4 zbyt krótkie, zaraz się postaram o kolejne 😀🤦‍♂️ 

pospiesz się bo za niedługo nie bd kto miał wystawiać 

Opublikowano

To forumowych "lekarzy" (moderatorów) zabrali? 😀 

Opublikowano

Ale że ja znów coś nie tak?? 

A tak ogólnie to nie wiem, dopiero dziś zajrzałem na forum popatrzeć co i jak. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez Nieustraszony1044
      To zapraszam do rozmowy o pogodzie i innych wątkach , tylko kulturalnie żeby było 🙂. Przepraszam jako członek komisji muszę naprawić błąd, bo ile można czekać 😉 
      Kontynuacja tematu 
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/305084-pogoda-rolnicza-2025-i-inne-luzne-watki/page/4068/#comment-4824746
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez limonka
      Pogoda rolnicza ma duży wpływ na rolnictwo. Niedobór opadów i związana z nim susza wpływają na obniżenie produkcji rolniczej. Z kolei ulewne deszcze z towarzyszącymi im nawałnicami i gradobiciem powodują olbrzymie straty w plonach. Oby nadchodzący rok był łaskawszy pod tym względem- opady równomiernie rozłożyły się w czasie a słoneczko zawsze świeciło, czego Państwu i sobie życzę. 

Kontynuacja tematu. Zapraszam!

• Dodaj nową pozycję...
v