Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
55 minut temu, 6465 napisał:

U mnie też śnieg pruszy. A tu trzeba na rekolekcje się zbierać.

U mnie odwołane

Wieje jak ci-ort,słonce świeci,a temperatura około 0c ale jak tak wieje to dużo zimniej się wydaje.,

Opublikowano
Pafnucy napisał:

Bramę naprawiać . Wezmę Ryśka , o ile ma czas , i sie zrobi . Na bramach to trza się znać . Sam możesz nie dać rady .

naprawiać jak naprawiać, ale dla Was zawsze moja brama otwarta, zapraszam. choć w sumie to teraz dla każdego ta brama otwarta,😉 ale to tylko taka wjazdowa na łąkę. podwórkowa solidna metalowa.

Opublikowano
1 minutę temu, wiesiek63zmc napisał:

dwie sztachety z płota wyleci i już szumnie nazywa się  furtką zamiast dziurą w płocie:D

Rysiek by nie przelazł . To nie to .

Opublikowano

O zapomniałem napisać jak to w sklepie było

A więc pojechał przed 7 co by chleba nie zbrakło

A tam 3 osoby było😁

Towaru dowiezione, wszystko uzupełnione, nawet wódki całe półki, co wczoraj parę wolnych miejśc było, chleba to nastawione skrzynek że🙆🏻‍♂️

Nie widać szaleństwa zakupów.

O jarek filma wrzucił trza zobaczyć co wymyśił

• Like 1
Opublikowano

Zakupy porobili, to teraz to już tylko się barykadują .

Opublikowano

Wczoraj wracałem od szwagra i wstąpiłem do biedronki to po sklepie było widać że tsunami przeszło.makrony ,mąka woda puszki mięsne nie było nic. Ludzi od groma.Nie których to normalnie poniosło.po tym wszystkim tę dużo rzeczy wyląduje w śmietniku

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

A jak umnie 7 bram

2 duże wjazdowe  co by kombajn przejechał, i 5 małych takich przejściowych.

Qrła tyle bram 😮

w Oświęcimiu mniej mieli a tam o wiele większy teren

• Like 1
Opublikowano
30 minut temu, aderus napisał:

nakupili  ryzu z chin, makaronu z wloch  i teraz tylko czekac na koniec, polecam dzisiejszy odcinek "" szwagrow""

mam dwie zupki chińskie, chyba sobie je zjem 💪✌️😂

• Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

O zapomniałem napisać jak to w sklepie było

A więc pojechał przed 7 co by chleba nie zbrakło

A tam 3 osoby było😁

jechałeś po chleb jesteś nieodpowiedzialnym rolnikiem 😛    drożdże mąkę miałeś kupić i w domu sobie piec

śląsk górny 5 stopni bezchmurnie 

Opublikowano
5 minut temu, soltys48 napisał:

Panowie gdzie zgłosić czy co innego zrobić

j**nięty sąsiad zastawił sidła i mój pies w to wpadł-nie wiadomo czy przeżyje

policja a Sidłów nie ruszaj 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Qrla zawieja śnieżna przyszła, przez 10 min napadało wiecej jak przez całą zimę i nadal pada

Edit. Słonko wyszło i juz po śniegu prawie

Edytowane przez marulekk
Opublikowano

No policja powinna zrobić mu koło d*py, kryminał też prawdopodobny. Z wetem też bym pogadał , faktury za leczeni.

Tylko czy znajdą właściciela sideł?

Ekopojeby sprawę by nagłośniły ale nie warto bo dopiepszą Ci się potem do byków cielaków ,psów, kabanów...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v