Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, 6465 napisał:

Jak chcesz przyjechać to borysz weź obowiązkowo. ☺

Już na grzybakach jestem 😉, a boryszu to Ci u mnie pełne barki, do wyboru do koloru 🙆‍♂️, nikt praktycznie nie pije w domu a ciągle gdzieś się coś dostaje 

Opublikowano

spadl snieg-pierwszy w tym sezonie a kukurydza jeszcze w polu stoi.. u was tez takie kolejki z odbiorem ?? za chwile stopniej i tylko bloto zostanie czyli sprzatnie asfaltu albo policha i mandat i sprzatanie 😛,  choc ostatnio to mam dosmerfow niebywale szczescie-odpukac w niemalowane- nawet podjechali gdy stalem na poboczu bocznej drogi i zapytali czy cos sie nie stalo 🤣

wszystko opryskane, do orki tylko kukurydza

Opublikowano

za tą kasę to bym kijem towarzystwa nie rozegnał :D dla samych opon bym wziął, no ale zobaczymy co szanowna siostra właściciela powie.

warto nos na dwór wytykać? trzeba śpiochy wyjąć i się rozejrzeć co się dzieje :D

Opublikowano
14 minut temu, 6465 napisał:

Pakuj się do @stempos1980 i zajerzdzajcie po kawie się łyknie. 

No nie pasuje mi

A może inaczej-mi pasuje, ale żona nagnała mnie do robienia obiadu

10 minut temu, Ursus932 napisał:

Już na grzybakach jestem 😉, a boryszu to Ci u mnie pełne barki, do wyboru do koloru 🙆‍♂️, nikt praktycznie nie pije w domu a ciągle gdzieś się coś dostaje 

Nie na grzybki tylko na Łowicz przyjeżdżaj

Opublikowano
7 minut temu, pawel885 napisał:

Byłem pierwszy... Daje 1050 

Takie pierdzielenie tu to dziecinada. Będzie chciał sprzedać jak mu nie potrzebny to dostanie porządne odstępne. 

Zrobiłem już już kilka deali  z ludźmi z forum i wszyscy są zadowoleni.  Myślę że i dzisiaj będzie dobry interes dla obu stron. 

• Like 1
Opublikowano
bratrolnika napisał:

żona nagnała mnie do robienia obiadu

moja zaproponowała takie coś tylko raz. wyleczylem ją szybko z takich pomysłów. dzieci spakowane i wio na obiad do knajpy. oczywiście bez niej. 😀

• Haha 5
Opublikowano
6 minut temu, Bananek napisał:

moja zaproponowała takie coś tylko raz. wyleczylem ją szybko z takich pomysłów. dzieci spakowane i wio na obiad do knajpy. oczywiście bez niej. 😀

prawidłowo! niech wie gdzie jej miejsce :D wiecie dlaczego kobiety mają krótsze stopy od mężczyzn?

Opublikowano

Śnieg się topi ale dzieci sąsiadów coś tam użyły.

+3, prószy drobny śnieżek, wiatr z zachodu. Żeby tylko jutro nie sypało bo wolne i indyki trzeba zabijać.

Opublikowano
bratrolnika napisał:

A ja w sumie to prawie w każdą niedzielę gotuję

Jak w tygodniu bezrobotny jestem to też się czasem coś upichci

czyli jesteś ten co pod tym no ... mhm pantoflem siedzi🤔😜😁

Opublikowano
gregor1284 napisał:

prawidłowo! niech wie gdzie jej miejsce  wiecie dlaczego kobiety mają krótsze stopy od mężczyzn?

nie po to zapierdalam cały tydzień żeby dodatkowo jeszcze jedzenie sobie robić.

Opublikowano (edytowane)

Ty lepiej też się naucz gotować bo jak sam bez baby zostaniesz to daleko na zupkach chińskich i innych proszkach nie zajedziesz...

Edytowane przez Rolnik200598
Opublikowano
12 minut temu, slawek74 napisał:

czyli jesteś ten co pod tym no ... mhm pantoflem siedzi🤔😜😁

Życie to sztuka kompromisu

2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

To żeś se babę znalazł 😅

Ale ja lubię gotować

• Like 2
Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

Kobita pracuje czy tylko domem się zajmuje?

Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

dokładnie, ale chciałbym minę tej Twojej małżonki zobaczyć :D coś jak kot ze shreka pewne. sąsiada na szkolenie Ci mogę wysłać? bo c*pa tylko łeb skuli i idzie do roboty

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

Ty lepiej też się naucz gotować bo jak sam bez baby zostaniesz to daleko na zupkach chińskich i innych proszkach nie zajedziesz...

Frytki umiem zrobić, jajka ugotować (te kurze 😉) herbatę zrobić ...  Co mi więcej potrzeba ? 😅😅 

4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Życie to sztuka kompromisu

No tak ... Raz ona ma rację a raz ty nie masz racji 😅

Opublikowano
danielursus3p napisał:

2 godziny temu, Bananek napisał:

I to i to. jak jestem sam z dziećmi to coś im tam zrobię, ale żeby ona posiedziala A ja mam gotować to patrz wyżej...

Opublikowano

Sekret szczęśliwego mężczyzny: 
Po pierwsze: Bardzo ważne jest to, by znaleźć kobietę, która potrafi i lubi gotować, a jej hobby to pranie i sprzątanie. 
Po drugie: Bardzo ważne jest to, by znaleźć kobietę, która dobrze zarabia i potrafi Cię utrzymać. 
Po trzecie: Bardzo ważne jest to, by znaleźć kobietę, która bardzo lubi częsty i wyrafinowany seks, a do tego nigdy nie boli ją głowa. 
Po czwarte: Bardzo ważne jest aby znaleźć kobietę, którą będziesz szanował. 
Po piąte: Bardzo ważne jest to, by znaleźć kobietę, z którą możesz rozmawiać. 
Po szóste: Bardzo ważne jest, aby znaleźć kobietę, która zostanie Twoim przyjacielem. 
Po siódme i najważniejsze: Bardzo ważne, a wręcz najważniejsze jest to, by te kobiety nigdy się nie spotkały i nie dowiedziały o sobie.

Opublikowano

No to może się jakoś doturlasz do starości... Mi za to jajecznica nigdy nie wyjdzie taka jaką bym chciał. Dziś na obiad już nastawiłem ziemniaczki, kurczaka i przyniosłem słoik ogórów kiszonych z piwnicy. Przed świętami trzeba by wędlinki uwędzić jeszcze.

3 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Frytki umiem zrobić, jajka ugotować (te kurze 😉) herbatę zrobić ...  Co mi więcej potrzeba ? 😅😅 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Rolnik200598 napisał:

bo jak sam bez baby zostaniesz to daleko na zupkach chińskich i innych proszkach nie zajedziesz...

odezwał sie ten co akurat jemu baba bedzie w przyszłości gotować

zawsze oprócz proszków można uzupełnić dietę o jakieś "suplementy w płynie"

6 minut temu, danielursus3p napisał:

a myślisz że z takiej gospodarki w tym kierunku da się przeżyć bez dokładania spoza rolnictwa? @TheraRolnik ja to częściej kanapki z tańszych wyrobów podrobowych 

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v