Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

Bratrolnika sugerujesz że jestem stary👿 Pafnucy mnie widział to chyba jeszcze źle nie wygladam

Nie no spoko, stary facet nigdy nie jest tak stary jak stara kobieta,   :P  przynajmniej ja siebie tak pocieszam.   xD

Opublikowano
6 minut temu, slawek74 napisał:

Bratrolnika sugerujesz że jestem stary👿 Pafnucy mnie widział to chyba jeszcze źle nie wygladam

Potwierdzam . Na oko taki szczyl po 30tce .  

Tylko nie wiem czego się śmiał jak mnie zobaczył ? 🤔

Opublikowano
15 minut temu, slawek74 napisał:

Gdyby była chętna nie byla by panna mój rocznik dość bliska rodzina a dziewczyna niczego sobie

bratrolnika jak ma cyfrowy to i widnieje gdzieś

@Rolnik7343 milfa nie chcesz? Zoba co Sławek powiada. Dorabiać się nie będziesz musiał. 

Opublikowano
9 minut temu, slawek74 napisał:

Po tym jak Pafnucy Cię zobaczył to konto usunął, tak ze wyciągnij wnioski....

• Haha 4
Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

Ale ja wiem, ze nie masz skręconego licznika jak on.   :P    xD

Opublikowano (edytowane)

:P

32 minuty temu, Pafnucy napisał:

To jeszcze nie ten wiek .     Mam nadzieję . :D

Może i nie, ale na pewno mielibyście wspólne tematy w tym wieku,  :P  a to o wzdęciach, a to o nietrzymaniu moczu, a to o zasobności przyłóżkowych szafek pełnych w stertę leków, bardzo zgodne małżeństwo by było.   xD  Teraz to już takie po 30-tce mają wszystkie możliwe choroby, a mężatki to już na pewno.   :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano
2 godziny temu, Uziu92 napisał:

po co Ci owies jak nie masz hodowli ?

Na handel

Trzeba wszystko mieć w ofercie

Jęczmień i owies dawno znalazł właściciela, a pszenżyto i pszenica mniej chodliwa.

+10° tera

I padało 2 x nie dawno

Opublikowano
9 godzin temu, Pafnucy napisał:

Zgłoś ją do programu "Chłopaki do wzięcia" lub "Rolnik szuka żony".

Odnośnie podeszłego wieku u kobiet:

Pewien facet postanowił sobie opalić tylko penisa, bo reszta ciała nabrała już pięknego, brązowego odcienia.

Z tego powodu i żeby go żaden znajomy nie rozpoznał, położył się na plaży i zakopał w taki sposób, że tylko potrzebny organ znajdował się na słońcu.

Kiedy tak sobie zażywał kąpieli słonecznej, przechodziły obok dwie spacerujące starsze panie.

Kiedy zobaczyły nietypowe zjawisko, jedna rzecze do drugiej:
-Patrz, Krysia, jaka ironia losu...

Kiedy miałam 20 lat, to nawet nie wiedziałam za bardzo, do czego to służy,

kiedy miałam 30 lat, to bardzo to lubiłam.

Po czterdziestce to dałabym się za to zabić.

Jak skończyłam 60 lat, to od tamtej pory tego nie widziałam i tęskniłam...

A teraz, jak mam 90 lat, to to sobie samo z ziemi wyrasta, a ja już nie mogę przykucnąć

Opublikowano (edytowane)

Rolnik u mnie ciepło,cicho i pochmurnie,a owies umnie sprzedaje się dobrze i dobry płodozmian, bo przeżyto i kukurydza to to samo dla ziemi a owies oczyszcza czy dezynfekuje ziemie,jakoś tak,a u sołtysa bliżej Niemcy a tam sporo gęsi chowają i ceny wyższe i większe zapotrzebowanie.ja jak będę siał to około 15 marca.Zawsze siało się od 20 tak to 10kwietnia a jak zima była dłuższa to i później,za wcześno może zmarznąć i będzie żółkł.

W tym roku już Nawigator zamówiony,porównam do bingo.220zł za metr nawigatora.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
1 minutę temu, JarekBazydlo napisał:

Ludzie sraczki dostasna przez tego koronawirusa... Za maseczki płacic po 60zł jak ona przed wirusem kosztowała 5zł a ona nic nie daje...

Pierwszy przypadek koronawirusa w Polsce .

LUBUSKIE , przyjechał z Niemiec .

Zamojskie sklepy są oblegane zakupy ludzie robią bardzo duże .

Ciepło + 9

Opublikowano (edytowane)

Toż to było więcej jak pewne że w końcu przyjdzie i tu, mogli prędzej kupować.   :D Jak łatwo wzbudzić panikę w ludziach niby wykształconych.   :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Wszyscy czekali na pojawienie się wirusa w Polsce jak na  świętego Mikołaja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v