Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

Bratrolnika sugerujesz że jestem stary👿 Pafnucy mnie widział to chyba jeszcze źle nie wygladam

Nie no spoko, stary facet nigdy nie jest tak stary jak stara kobieta,   :P  przynajmniej ja siebie tak pocieszam.   xD

Opublikowano
6 minut temu, slawek74 napisał:

Bratrolnika sugerujesz że jestem stary👿 Pafnucy mnie widział to chyba jeszcze źle nie wygladam

Potwierdzam . Na oko taki szczyl po 30tce .  

Tylko nie wiem czego się śmiał jak mnie zobaczył ? 🤔

Opublikowano
15 minut temu, slawek74 napisał:

Gdyby była chętna nie byla by panna mój rocznik dość bliska rodzina a dziewczyna niczego sobie

bratrolnika jak ma cyfrowy to i widnieje gdzieś

@Rolnik7343 milfa nie chcesz? Zoba co Sławek powiada. Dorabiać się nie będziesz musiał. 

Opublikowano
9 minut temu, slawek74 napisał:

Po tym jak Pafnucy Cię zobaczył to konto usunął, tak ze wyciągnij wnioski....

• Haha 4
Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

Ale ja wiem, ze nie masz skręconego licznika jak on.   :P    xD

Opublikowano (edytowane)

:P

32 minuty temu, Pafnucy napisał:

To jeszcze nie ten wiek .     Mam nadzieję . :D

Może i nie, ale na pewno mielibyście wspólne tematy w tym wieku,  :P  a to o wzdęciach, a to o nietrzymaniu moczu, a to o zasobności przyłóżkowych szafek pełnych w stertę leków, bardzo zgodne małżeństwo by było.   xD  Teraz to już takie po 30-tce mają wszystkie możliwe choroby, a mężatki to już na pewno.   :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano
2 godziny temu, Uziu92 napisał:

po co Ci owies jak nie masz hodowli ?

Na handel

Trzeba wszystko mieć w ofercie

Jęczmień i owies dawno znalazł właściciela, a pszenżyto i pszenica mniej chodliwa.

+10° tera

I padało 2 x nie dawno

Opublikowano
9 godzin temu, Pafnucy napisał:

Zgłoś ją do programu "Chłopaki do wzięcia" lub "Rolnik szuka żony".

Odnośnie podeszłego wieku u kobiet:

Pewien facet postanowił sobie opalić tylko penisa, bo reszta ciała nabrała już pięknego, brązowego odcienia.

Z tego powodu i żeby go żaden znajomy nie rozpoznał, położył się na plaży i zakopał w taki sposób, że tylko potrzebny organ znajdował się na słońcu.

Kiedy tak sobie zażywał kąpieli słonecznej, przechodziły obok dwie spacerujące starsze panie.

Kiedy zobaczyły nietypowe zjawisko, jedna rzecze do drugiej:
-Patrz, Krysia, jaka ironia losu...

Kiedy miałam 20 lat, to nawet nie wiedziałam za bardzo, do czego to służy,

kiedy miałam 30 lat, to bardzo to lubiłam.

Po czterdziestce to dałabym się za to zabić.

Jak skończyłam 60 lat, to od tamtej pory tego nie widziałam i tęskniłam...

A teraz, jak mam 90 lat, to to sobie samo z ziemi wyrasta, a ja już nie mogę przykucnąć

Opublikowano (edytowane)

Rolnik u mnie ciepło,cicho i pochmurnie,a owies umnie sprzedaje się dobrze i dobry płodozmian, bo przeżyto i kukurydza to to samo dla ziemi a owies oczyszcza czy dezynfekuje ziemie,jakoś tak,a u sołtysa bliżej Niemcy a tam sporo gęsi chowają i ceny wyższe i większe zapotrzebowanie.ja jak będę siał to około 15 marca.Zawsze siało się od 20 tak to 10kwietnia a jak zima była dłuższa to i później,za wcześno może zmarznąć i będzie żółkł.

W tym roku już Nawigator zamówiony,porównam do bingo.220zł za metr nawigatora.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
1 minutę temu, JarekBazydlo napisał:

Ludzie sraczki dostasna przez tego koronawirusa... Za maseczki płacic po 60zł jak ona przed wirusem kosztowała 5zł a ona nic nie daje...

Pierwszy przypadek koronawirusa w Polsce .

LUBUSKIE , przyjechał z Niemiec .

Zamojskie sklepy są oblegane zakupy ludzie robią bardzo duże .

Ciepło + 9

Opublikowano (edytowane)

Toż to było więcej jak pewne że w końcu przyjdzie i tu, mogli prędzej kupować.   :D Jak łatwo wzbudzić panikę w ludziach niby wykształconych.   :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Wszyscy czekali na pojawienie się wirusa w Polsce jak na  świętego Mikołaja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez Łobuzek
      Witam , mam pytanie , kuzynowi zmarła mama i teraz biorą się za sprawę spadkową w sądzie i jak nabędą spadek to czy syn , córka i ojcec muszą złożyć zeznanie podatkowe ? I jak ma to wyglądać ? Formularz SD-Z2 ? I czy jak dostaną te całe nabycie spadku to tam będzie wyszczególnione co i jak ? Bo to jest gospodarstwo 60 ha i jest zagroda , ale dodadkowo mają też dwa inne jakby domy ( kupione mniejsze gospodarstwo) ... których nie używają ?  Może ktoś miał podobną sytuację i by podpowiedział co i jak ?

• Przez skupmaszynrolniczych98
      Witam, zwracam się z pytaniem czy ktoś może polecić jakiś booster do ciągników? Z racji prowadzonej działalności niejednokrotnie takie uzrądzenie by sie przydało. może ma ktoś jakieś doświatczenia i może coś polecić ?
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
  • Dodaj nową pozycję...
v