Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Co z tego że nosi jaki ja kurła na baletach to z 7 lat już nie był :(

Taki Rysiek z za Radzynia się ze mnie robi kot, fotel, jesienią na grzyby ale to też nie za długo bo nogi bolą. A kiedyś przecież młody przystojny i krepki chłopak byłem 🙊

Edytowane przez damianzbr
Opublikowano
5 minut temu, stempos1980 napisał:

Jak byś miał % we krwi to by cię nogi nie bolały i jaką młodą z rozmiarem D z przodu to nabrał byś ochoty😀

ale tylko na chwile :D

Opublikowano
14 minut temu, Xawier napisał:

do Vistuli to bym chłodnice przytulił jakby ktoś gdzieś coś

Oryginalna to był szajs, od Bizona załóż.

Opublikowano (edytowane)

To tylko przykrywka, kobity szuka.   :P Ta sąsiadka z tymi ruchaczami już żyć nie daje.   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano
45 minut temu, damianzbr napisał:

Gdzie kurła??? Bo i ja bym ,,potańcował,, jeszcze...

A na przeciwko mnie, najebane  wszystko jak samoloty. Te człowieki biznesu transportowego :P  

Opublikowano (edytowane)

no i mi pasuje. siano sprzątnę jutro a nie dzisiaj.  

Edytowane przez Gość
Opublikowano
10 godzin temu, 6465 napisał:

30 lat temu. Mój chrzestny z Stargardu bizona na kołach przyprowadził.  To jeszcze ze 150km za soltysem

Ojciec w latach 70 przyjechał trzydziestką zza Jeleniej Góry... 

Znajomy spod Płocka kombajnem na kołach przyjechał z Czech

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Znajomy spod Płocka kombajnem na kołach przyjechał z Czech

U nas kombajny jeździły zawsze na czterech, a nie na czech 😀

6465 napisał:

No widzisz teraz to byś się za łeb złapał jak by ci kazali z JG. Traktorem jechać. 

Na wiosce jeden przyprowadził niebieskiego mtz.  Z Białorusi 

teraz przywioza traktory lawetą i potem u chłopa wychodzą usterki. kiedyś jak ojciec trzydziestke za dolary odbierał z agromy to na bramie zaczęła wyskakiwac czwórka, nawrotka i od razu usterkę usunięto. 😉

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

dlaczego pociągiem ma jechać do małżonki?🤔

Edytowane przez Gość
Opublikowano
9 godzin temu, Sean napisał:

To tylko przykrywka, kobity szuka.   :P Ta sąsiadka z tymi ruchaczami już żyć nie daje.   xD

A moze dlatego szuka bo sasiadka ma innych i nie daje 🤔

42 minuty temu, 6465 napisał:

No widzisz teraz to byś się za łeb złapał jak by ci kazali z JG. Traktorem jechać. 

Na wiosce jeden przyprowadził niebieskiego mtz.  Z Białorusi 

Każdy sie dziwi, a dla mnie poniżej 150 km to nie trasa ciągnikiem :D Wszystko jest kwestią przyzwyczajenia. 

Opublikowano

To wyjazd do innego województwa to musiała być dla niego jak podróż do około świata 

7 minut temu, bratrolnika napisał:

Mialem kiedys w pracy takiego Andrzeja, dla ktorego jechać ciągnikiem do sąsiedniej gminy to była wyprawa życia, tak samo wyprawa autem do sąsiedniego powiatu

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Łobuzek
      Witam , mam pytanie , kuzynowi zmarła mama i teraz biorą się za sprawę spadkową w sądzie i jak nabędą spadek to czy syn , córka i ojcec muszą złożyć zeznanie podatkowe ? I jak ma to wyglądać ? Formularz SD-Z2 ? I czy jak dostaną te całe nabycie spadku to tam będzie wyszczególnione co i jak ? Bo to jest gospodarstwo 60 ha i jest zagroda , ale dodadkowo mają też dwa inne jakby domy ( kupione mniejsze gospodarstwo) ... których nie używają ?  Może ktoś miał podobną sytuację i by podpowiedział co i jak ?

• Przez skupmaszynrolniczych98
      Witam, zwracam się z pytaniem czy ktoś może polecić jakiś booster do ciągników? Z racji prowadzonej działalności niejednokrotnie takie uzrądzenie by sie przydało. może ma ktoś jakieś doświatczenia i może coś polecić ?
  • Dodaj nową pozycję...
v