Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@stempos1980

@soltys48

Nie był na wadze ale mocne 3 kilogramy. Zdjęcie tego nie oddaje ale mega gruby był. Dwiema rękoma było trzeba obejmować.

4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Obgryzł by juz. Marnie się po tych zębach goi, moją zagryźl to z półtora miesiąca się goilo

Znam to, a w naszym fachu to całkiem sie babra taka rana.

Opublikowano

Mówicie o ugryzieniu przez szczupaka?🤔 ja słyszałem , że oprawiając węgorza trzeba uważać żeby się nie skaleczyć i krew tej ryby nie dostała się do rany bo jest wręcz toksyczna. Ale ile w tym prawdy to nie wiem bo niestety z węgorzami jeszcze nie miałem doczynienia

Opublikowano
Agrest napisał:

9 minut temu, Piotrek1975 napisał:

Toś Ty młodszy Sławek, myślałem żeś w przybliżony roku do mnie😎

Ina ja szeregowy podchorąży😉

Ku.wa, bażant ??!!!

Opublikowano
5 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Mówicie o ugryzieniu przez szczupaka?🤔 ja słyszałem , że oprawiając węgorza trzeba uważać żeby się nie skaleczyć i krew tej ryby nie dostała się do rany bo jest wręcz toksyczna. Ale ile w tym prawdy to nie wiem bo niestety z węgorzami jeszcze nie miałem doczynienia

Mnie typowo nie czapnął tylko porysował dłoń. Goiło się długo i ropiało, a na mnie zawsze każda rana  goi się jak na psie. O tej krwi też słyszałem, ale osobiście jeszcze nie umierałem w ten sposób🙊

Opublikowano
6 godzin temu, Agrest napisał:

Zacząłem to pasowało dokończyć😉

To słabo się bawiłeś tym akademiku🙂. Moich trzech kumpli jak się porządnie bawili to nie dokończyli☺

Opublikowano
5 minut temu, stempos1980 napisał:

8+ w nocy padało.Teraz narazie bez opadów.

Najlepszego dla dzisiejszych solenizantów

No najlepszego Adamie z okazji imienin. 🍶🍶 

• Like 1
Opublikowano

O właśnie najlepszego. Masz tam jaką Ewę pod ręką? To już jedziem, pod papryczkę co walniem😁

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, jacus napisał:

kra- nawet slonca nie widac od paru dni a co dopiero gwiazdy. mgla bez przerwy-mimo deszczu,czasami nawet sporo dawala..

bloto,bloto wszedzie-ktos dzisiaj oral na asfalcie widac bylo ze z pola wyjezdzal...

autonomiczne ciagniki dotarly i do polski

O tym słyszałem w wiadomościach ze pijany rolnik spadł z traktora i ten jechał z 10km aż wjechał na pole, a to gdzieś w lubelskim było i jeździł aż paliwo się skończyło.

Edytowane przez Strongman
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)

Sąsiad  zasną kiedyś w mtzecie z małą kabiną i jeździł po polu w kółko.  Jechał chłopak ze sklepu i zatrzymał ciągnik przyleciał do mnie że umarł.  Poszedłem ledwo go wyciągliśmy z traktora  chłop ważył ze 110kg. za***any był na maxa tylko coś pomrukiwał.

Edytowane przez 6465
Opublikowano

Z okazji świąt życzę Wam dużo zdrowia , szczęście, miłości jak najmniej pracy ale w portfelu zawsze pełno kasy. Urodzaju na polu i dobrej ceny. Spełnienia marzeń. 🎄🎄🎄 

Wszystkim solenizantkom również wszystkiego najlepszego 🎂 @stempos1980

• Thanks 5
Opublikowano
6465 napisał:

1 minutę temu, Agrest napisał:

A ja w akademiku się bawiłem😋

A studia skończyłeś? 

To też jesteś stary. Ja wtedy w technikum się mordowałem. 

ja w 95 wyszłem do cywila

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v