Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

niezła ta gosposia, ciekawe jak gotuje.

oj potańcował bym

nie tylko Ty 

Opublikowano
Rolnik200598 napisał:

4 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

Ruskie bym odpuścił, patrz w stronę niemieckich np weltmaister, hohner. Na słabej jakości instrumencie możesz się szybko do nauki zniechęcić.

Powiadasz? No trzeba pomyśleć. Może dziewuszce tym się choć trochę zaimponuje i jakieś wrażenie zrobi. 

Na początek do nauki welmaister wystarczy spoko, model to już mniej istotne, mi osobiście zawsze podobała się czerwona stella. Tylko gdy zdecydujesz się na kupno to dobrze by było żebyś kupił to albo od kogoś kto na tym grał albo wziąć ze sobą kogoś kto potrafi grać i się trochę na tym zna. Chodzi o to żeby sprawdził czy miech jest szczelny, czy działają wszystkie regestry , czy wszystkie dźwięki się odzywają i stroją , czy nie ma rzężącego przydźwięku (jeśli taki wystąpi to znaczy, że akordeon sporo czasu leżał nie grany i woskowanie głośnic już się kruszy. No i najlepiej zawsze kupować 120 basów , jest większy i cięższy od np 80 basowego ale daje więcej możliwości.😉

Opublikowano

Z tym akurat nie będzie problemu bo mam koleżankę z gimnazjum, która umie grać i zna w miarę ten instrument.

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

Z tym akurat nie będzie problemu bo mam koleżankę z gimnazjum, która umie grać i zna w miarę ten instrument.

lepiej byś ją na flecie nauczył grać

• Like 1
  • Haha 4
Opublikowano
12 minut temu, ogarek napisał:

To se pampersy po zniżce zamówita 😂😂😂😂😂 będzie raźniej w kupie 😋

Takiego  gówna  jak Ty trudno od separować. Czas  zrobi swoje.

• Like 1
Opublikowano
44 minuty temu, kontenovy napisał:

to gratulacje, może przedwszesne ale domyślam się że chodzi o jakieś inwestycje

Nie ma czego na razie. Patrząc na to jakie już są efekty to chyba tylko współczuć 😋

Opublikowano

kiedys latem jakiś chłop te na akordeonie wiwijał w białym w przejsćiu podziemnym w centrum , kiedyś myślałem by mu z dychę dać żeby siegieńczuka sąsiadka z boki zagrał bo większośc to jakieś smęty i muzyka klasyczna to było

Opublikowano
6 minut temu, Dariowola napisał:

Takiego  gówna  jak Ty trudno od separować. Czas  zrobi swoje.

To czego się tak kleisz 😂😂😂😂😂😂

Opublikowano
31 minut temu, Kallina86 napisał:

Justyna coś tam tworzy, ale to już nie to co Domowe Melodie. Teksty ok, ale całość jakaś taka smętna. 

No, nie ma tego "kopa" już, w trasie jak już sen łapie zawsze pobudzają mnie ich kawałki :)

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, ogarek napisał:

Czego wszystkiego próbujesz jezykiem

5 minut temu, ogarek napisał:

Umyj się i wszystko będzie w porządku. Nic nie będzie się kleić 🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v