Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
52 minuty temu, jacus napisał:

zetorki ma moderacje jak kiedys 1973🤣, jacki chyba tak maja ze nie lubia jak ktos rznie glupa😛. po co udawal ze nie zna pafnucego 🤣

Albo mają duży problem z tym co się do nich mówi, Pafnucy niczego nie udawał, czytałem tamten temat, pytał tylko grzecznie i prosił o wyjaśnienie jakie ma niby multikonto? i dostał za to karę. Skoro ktoś zarzuca że niby ma to chyba powinien  mu wyjaśnić a nie za coś karać i głowę w piasek. Jak mógł udawać że nie zna Pafnucego jak z tego konta pytał o coś tam? co mieszasz @zetorki jak to konto sam zlikwidował, a założył @Pafnucy to jakie ma multi?

Edytowane przez Sean
Opublikowano
jacus napisał:

zetorki ma moderacje jak kiedys 1973🤣, jacki chyba tak maja ze nie lubia jak ktos rznie glupa😛. po co udawal ze nie zna pafnucego 🤣

kra- dzsiaj spokojna burza i spadlo wiecej niz za caly marzec-8 mm , w sumie 210 od stycznia i ma jeszcze poprawic. 

210 od początku roku w kra ?? cosik mało mi się to widzi... U mnie w sta dzisiejszym 1 litrem "dobiło" do 280, a u Was napewno częściej pada...

Opublikowano
17 minut temu, Sean napisał:

Albo mają duży problem z tym co się do nich mówi, Pafnucy niczego nie udawał, czytałem tamten temat, pytał tylko grzecznie i prosił o wyjaśnienie jakie ma niby multikonto? i dostał za to karę. Skoro ktoś zarzuca że niby ma to chyba powinien  mu wyjaśnić a nie za coś karać i głowę w piasek. Jak mógł udawać że nie zna Pafnucego jak z tego konta pytał o coś tam? co mieszasz @zetorki jak to konto sam zlikwidował, a założył @Pafnucy to jakie ma multi?

W jakim temacie to było? 

Panfuś zetorka sam zlikwidował, więc tak jak mówisz multi nie było... Ale ktoś tu chyba ma obsesję na punkcie multikont...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

W sumie to ja nie wiem za co dał mu tą karę? chyba za to że się dopytywał co jest grane z tymi niby multi, bo jak mu admin nie wyjaśnił, to uważam że sam nie wie o czym mówi. Można się pomylić, ale trzeba mieć na tyle honoru żeby się przyznać do błędu i to naprawić.

Edytowane przez Sean
Opublikowano

parenascie lat temu zadnego z nas juz dawno na forum by nie bylo😄, nie za takie zachowania bylby ban dozywotni..

dyskusja o multikoncie jest smieszna, mial inne konta bo podobnych do zetorki 12  bylo tez chyba 3,pewnie zapomnial hasel , zlikwidowal ale konta mial i o to chodzil---dziewica sie jest tylko raz 😂

1 godzinę temu, Sean napisał:

53 minuty temu, mraukot napisał:

210 od początku roku w kra ?? cosik mało mi się to widzi... U mnie w sta dzisiejszym 1 litrem "dobiło" do 280, a u Was napewno częściej pada...

teraz znowu pada wiec cos przybedzie-dane z lotnika balice z profesjonalnego deszczomierza, na pewno wiecej pada w kr-akowie, ulice plywaja a u nas sucho..

39 minut temu, Winnetou napisał:

W d*pie byliście...Nie chodzi o pyskówkę, ani zetorka😂

orawiok bylby nastepny do odstrzalu😂

Opublikowano

jacus napisał: parenascie lat temu zadnego z nas juz dawno na forum by nie bylo😄, nie za takie zachowania bylby ban dozywotni.. dyskusja o multikoncie jest smieszna, mial inne konta bo podobnych do zetorki 12  bylo tez chyba 3,pewnie zapomnial hasel , zlikwidowal ale konta mial i o to chodzil---dziewica sie jest tylko raz 😂 Multikonto z definicji oznacza korzystanie z conajmniej dwóch kont jednocześnie, więc zmiana konta na inne (wraz z dezaktywacją poprzedniego) nie może być traktowana jako pacynka !!! Admin, pomimo tego że jest informatykiem, chyba tego nie rozumie (albo nie chce rozumieć)

Opublikowano (edytowane)

Od wczoraj z rannym deszczem równo 10mm. Drzew trochę leży widzę w lasach 

Pomidory też leżą na polu wywrocone 

Edytowane przez XTRO
  • Sad 1
Opublikowano
27 minut temu, marulekk napisał:

U mnie przez noc 10l, dziś akcja poderwanie siana od ziemi

To pierwsze ile już leży?

Mam trochę łąk od strony Przegalin zimne torfy to trawa tragedia i tak się wstrzymuje z koszeniem i  trochę przy drodze do Ostrówek to tam już trawa fest. 

Wieczorna burza i noc 15,5mm

• Like 1
Opublikowano
pedro2 napisał:

Zdechło wszystko inawet nie pokropiło 😋 i dobrze, na pare dni starczy. 

Czerwiec 60mm

ciesz się bo jak dmuchnęło to z drzwiami leciałem a czapkę fopiero u krowy znalazłem po 20 wczoraj światło wyłączyła wichura drzewa się wyginały straż jeździła to w jedną stronę to w drugą ostatnie 4 krowy jak ucichło doiłem na agregacie 15L napadało

• Like 1
Opublikowano

A u mnie wczoraj skromne 3,5 l/m2, czyli czerwiec dobija do, 6,5 l, a od początku roku gdzieś w okolicy pewnie ze 120l/ m2 spadło..... Co najlepsze wczoraj zapowiadane na wieczór dzisiaj intensywne burze, sprawdzane nim zasnął, budzę się sprawdzam i nima nic...... Nikt nie pobił moich skromnych opadów co podałem wcześniej, więc chyba mam najbardziej sucho na polach ze wszystkich.... 

• Sad 2
Opublikowano
pedro2 napisał:

1 godzinę temu, Bananek napisał:

Burze rozejdą sie zanim do mnie dotrą. Fotka zrobiona centralnie w stronę Białorusi. 

To gdzie Ty mieszkasz w koncu jak u mnie już tak widać i dudni...

no jak gdzie? w domu😉

Opublikowano
9 godzin temu, stempos1980 napisał:

Taka jest nasza dola producentów warzyw i owoców

@bratrolnika dzwoń do niego czy jest ale mam tylko w 5 kilowych

Chyba on akurat wyjeżdżał jak ty wjechales, po 21byl już w domu

9 godzin temu, jacek1296 napisał:

Produkuję warzywa i nigdy na giełdzie nie byłem i nigdy nie będę. Klienci odbierają towar sami swoim transportem.

Jak duże ilości masz towaru??? 

• Like 1
Opublikowano
52 minuty temu, Daro20 napisał:

To pierwsze ile już leży?

Mam trochę łąk od strony Przegalin zimne torfy to trawa tragedia i tak się wstrzymuje z koszeniem i  trochę przy drodze do Ostrówek to tam już trawa fest. 

Wieczorna burza i noc 15,5mm

Tyddzien temu koszone, na szarkowie moge po15 kosic ale tam tak samo bida nędzą

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v