Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Aż sam prezes odpisywał na jego posty

I sam się zapędził w kozi róg, a że nie wiedział jak z tego wybrnąć, to zamknął  Pafnusiowi "usta". Pafnuś nic nie zrobił żeby go ukarać.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Strongman napisał:

Ja w tym tygodniu z dwójkę jakieś 1700 ale chyba jeszcze można złożyć do końca roku szkolnego.

Jak to, ja zlozylem tylko na 2 tyg , to można  na dłuższy  okres?

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
5 godzin temu, marulekk napisał:

Aż idę i jak krzaka wyrwe, może ze dwa kartofle będzie

Aby maciorę zostaw 😋

4 godziny temu, bratrolnika napisał:

Gdzie jeden a gdzie drugi. Tykocin to od mojej strony Białegostoku, a @Bananek pod granicą prawie 

To Ty też z podlasia? 

29° i duchota. Od Białorusi znowu burze idą. Na noc będzie tuku tuku. 

Rano sołtys dzwonił żeby jechać przekopać miedzę bo qq w wodzie stoi. Cwaniaczek wie, że nawozów nie żałuję, a obok jego owies. 🤣 Niech stoi, wsiąknie 

• Haha 2
Opublikowano

Nakapało 1mm ale dalej się chmurzy, nawet gdzieś na północy słychać jak zagrzmiało. +20 stopni

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik200598 napisał:

Nakapało 1mm ale dalej się chmurzy, nawet gdzieś na północy słychać jak zagrzmiało. +20 stopni

To nie grzmoty to mi w  brzuchu  burczy  po grillu.... 

Opublikowano
5 minut temu, Szymi40 napisał:

To nie grzmoty to mi w  brzuchu  burczy  po grillu.... 

A u mnie dopiero jeden grill w tym roku był i nie wiem kiedy kolejny będzie

Opublikowano

A gdzieś się jeszcze stary chyba wala na strychu. Jakoś tak nie przepadam, wolę sobie pizze upichcić albo jakąś zapiekankę na wieczór. Właśnie zmierzam niebawem do kuchni pizze zrobić...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v