Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pochmurno i cicho bez opadów 0,1C

Ludzie palą czym popadnie i się pali,a nie samym drzewem i węglem czy tam groszkiem.

Najbardziej za smogowaym miastem jakie widziałem to Siedlce tak około 19godziny,

Opublikowano
12 minut temu, Bartek933 napisał:

Ciepło, delikatny wiaterek i mżawka. Bo wczorajszym "gorącym" wieczorze, gdy Pafnucego zabrakło, @Rolnik1973 pytam ja Ciebie, brama otwarta?

A za co tak spokojny człowiek został skarcony i w którym temacie? Na jak długo i kto go do gorączki doprowadził?

Biało, leży ze 2cm i pada deszcz że śniegiem. 

Opublikowano

Kilka razy jechałem to normalnie mgła i smród ale co się dziwić jak dom od domu 20m i jak każdy pali w takim piecu a ze mgła od dymu i noc to nawet jak ktoś śmieci pali to nie widać ale czuć plastiki.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Bartek933 napisał:

Ciepło, delikatny wiaterek i mżawka. Bo wczorajszym "gorącym" wieczorze, gdy Pafnucego zabrakło, @Rolnik1973 pytam ja Ciebie, brama otwarta?

Widać Ty tak nie działasz na Rycha jak Zetorek12. Teraz wszystko się  zmieni.

LRA-1⁰ pochmurno.

@Agrest nie wiem czy dojdziesz prawdy, konto zlikwidował  on.

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano

W całym Mazowieckim do 22r wymiana piecy bez klasowych a do 28r piece klasy 3i 4 tak jest w uchwale antysmigowej.Małopolska wprowadza od 21r całkowity zakaz sprzedaży piecy co na paliwa stałe tzn na węgiel pellet i drewno.Kraków leży w kotlinie i mimo tego będzie zakaz palenia w takich piecach to smog i tak będą mieli

Opublikowano
Agrest napisał:

A za co tak spokojny człowiek został skarcony i w którym temacie? Na jak długo i kto go do gorączki doprowadził?

w temacie ceny bydła 2020 trochę wczoraj zawrzało. jedni wyzwali innych od debili, druga strona nie pozostała dłużna i od słowa do słowa najpierw kanalia usunął konto, potem ktoś zawołał sumka, a ten porozdawal odznaki komu trzeba. widać zetorki12 nie udźwignął ostrzeżenia i poszedł w siną dal. 😉

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Pamiętacie ci starsi z podstawówki,lata siedemdziesiąte,czy osiemdziesiąte,rysunki w szkole. Każdy ciągnik,komin,fabryka musieli mieć chmurę,i to im czarniejsza tym 9_9lepiej. Lekki mrozek, ciszaO.o

• Like 3
Opublikowano (edytowane)

Ja nie wiem którzy ale cenach ziemniaków też są, a co się dziwić jak ktoś trzyma 2 lata byka to kawał życia i jak ma sprzedać to cena spada.Każdemu by nerwy puścili.

A bany musą być żeby wyeliminować chamstwo.

Edytowane przez Strongman
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Aby nie w Polsce😬

Juz poprawiam.

Aby nie u mnie u sąsiada może

🤣

@Rolnik1973 strajkuje, przystąpił do rekolekcji w ciszy, weźmie was na przetrzymanie

🤔

Przez niektórych teraz z nudów będzie częściej na dwór wychodził 😁

Edytowane przez marulekk
  • Haha 1
Opublikowano

@Bananek A czy ten gość co mnie wczoraj ciśnienie podniósł judził w tamtym temacie?

Przestało padać.

Opublikowano (edytowane)

Przez niektórych normalni ludzie opuszczają forum.Wiadomo że w nerwach wszystko można powiedzieć i zrobić ale są ludzie którzy specjalnie podnoszą ciśnienie a tacy są bezkarni

Edytowane przez stempos1980
Litera
Opublikowano

Jak ,,sołtys ''opuścił też,to kogo o maszynę podpytać?,z ciekawości przeczytałem tematy,to jest rolnicza bezsilność i rozpacz. Jeszcze trochę zostanie gimbaza a TRZON odejdzie i odchodzi. To jest pir...... internet,ryj wytrzeć o kogoś bezkarnie. Wystaw jeden z drugim lokalizację,a nie będziesz pie......ł głupot bo ci mordę obiją. Żal.   A za oknem cisza ,no kutwa żal😔

• Like 4
Opublikowano
Strongman napisał:

Ja nie wiem którzy ale cenach ziemniaków też są, a co się dziwić jak ktoś trzyma 2 lata byka to kawał życia i jak ma sprzedać to cena spada.Każdemu by nerwy puścili.

A bany musą być żeby wyeliminować chamstwo.

Nie byłam ani chamska ani wulgarna, ani nic z tym podobnych. Napisałam post w temacie ceny bydła, bez cen bydła. Jak widać większość postów w tamtym temacie jest związana z tematem, bo gdyby tak nie było to już by nazbierali ostrzeżeń na bana.

• Like 1
Opublikowano

Zebrała się garstka starych użytkowników którzy czuli się bezkarnir. Robili chlew i tylko nabijali posty. Moderator jednemu dał pkt. to się obraził i usunął konto. A co on takiego wartościowego wniósł na forum ? Z tego co pamiętam to czepiał się błędów i drwił z innych. A reszta w wymiarze solidarności straszy że też odejdzie ? pamiętajcie nie ma ludzi niezastąpionych

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v