Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
17 minut temu, Dodi napisał:

Tańsze produkty do spożycia? Może wieprzowina lub wołowina jest tańsza w zakupie? Export siada, ale i import też. Wyjdzie na zero. Miler misia se nie wypijesz tylko jakiś jogurcik z Piątnicy. 

A myslisz ze swinie beda dalej po 6 zl?

Tansze sa produkty zbozowe i kurczaki. 

A na jogurcik z piatnicy nikt nawet nie spojrzy bo w kryzysie ludzie rezygnuja ze zbednych produktow.

Opublikowano
dabrowskit napisał:

Miałem przed chwilą inspektora z Mlekpolu. Magazyny puste jak nigdy. Cieszą się że duży zbyt jest.

Chociaż jedna optymistyczna wiadomość (dzisiaj)....

Opublikowano

Może dojść do tego że będziemy doić w kanał bo nie będzie miał kto zabrać mleka ale może to iść w drugą stronę spożycie wzrośnie i będą braki mleka a co za tym idzie cena drgnie .

Opublikowano

Co Ci z tej ceny jak będzie mocna epidemia to nas pozamykają ... Jestem ciekawy co to będzie jeśli ktoś w gospodarstwie zachoruje ?. Przecież jak oni wszystkich zabiorą to te zwierzaki pozdychają...

Opublikowano (edytowane)

Prawdą jest, że niektórzy poza krowami świata nie widzą... Boisz się jeden z drugim co będzie z krowami jak zachorujesz, a nie boisz się, że jak zachorujesz Ty albo ktoś z rodziny to może pierd.... w kalendarz 🙂 Nie bijcie piany, nie nakręcajcie medialnej propagandy

Edytowane przez pedro2
  • Like 6
Opublikowano
24 minuty temu, pedro2 napisał:

Prawdą jest, że niektórzy poza krowami świata nie widzą... Boisz się jeden z drugim co będzie z krowami jak zachorujesz, a nie boisz się, że jak zachorujesz Ty albo ktoś z rodziny to może pierd.... w kalendarz 🙂 Nie bijcie piany, nie nakręcajcie medialnej propagandy

To nie propaganda tylko jest to cholerstwo , młodzi ludzie przechodzą z małymi objawami ale dla starszych może być nie ciekawie a roznosi się szybko bo wracają za granicy i się nie badają tylko Zarażają następnych .To nie jest propaganda .

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Oj pier**lisz dyrdymały kolego. Chyba, że ci zależy na tym żeby teście poszli w piach 😁. Ja nie panikuję, ale jak słyszę, jak ktoś ma to w d*pie to mnie szlag trafia. Właśnie przez takich ludzi zaraza się roznosi. Może tobie nic nie będzie ale pamiętaj że dzięki tobie ktoś może odkorkować. To nie 18 wiek że wioski są odcięte od świata i nam nic nie grozi. Dziś wszystko jest ze sobą powiązane. Nie mówię żeby przesadnie panikować, ale bagatelizowanie tego jest skrajnie nieodpowiedzialne

Edytowane przez komizmo
  • Thanks 1
Opublikowano
26 minut temu, GrzesiekAgro napisał:

Chłopy wyłącznie tv , i życie toczy się dalej

We wloszech tez byly takie cwaniaki. Teraz sraja po nogach ze strachu i zdychaja. 

Opublikowano
49 minut temu, ThePerkins napisał:

Czemu mam nie widzieć świata poza krowami ?. Chyba jak chodzisz codziennie i się nimi opiekujesz to się o to nie martwisz ?. Wiadomo , że rodzina jest najważniejsza...

Po tym co tu piszecie widać, że krowa jest ważniejsza niż własne zdrowie

Opublikowano

Oj mi to wiesz, zobowiązań nie mam więc nawet jeśli by coś ( atfuuu ) to trudno aby udało się tylko przeżyć.  Więc ja nie stawiam krowy ponad siebie. 

Doszły mnie słuchy , że od poniedziałku zamknięte wszystko i kara 5tyś za kręcenie się gdziekolwiek.

Opublikowano
3 minuty temu, GrzesiekAgro napisał:

@Bugii

Raz to zdycha zwierzę...

Dwa to ty jesteś obsrany ... Jak bocian na wiosnę . 

Trzy dziękuję dowodzenia , żyjcie w strachu

No nie wiem, może lepiej pożyć chwilę w strachu niż nie żyć wcale. Bo, a nóż, widelec na nas trafi...

A poza tym nie chodzi o ciebie, nikt się tym nie martwi, ale o tych których możesz osmarkać 

Opublikowano
6 minut temu, ThePerkins napisał:

Oj mi to wiesz, zobowiązań nie mam więc nawet jeśli by coś ( atfuuu ) to trudno aby udało się tylko przeżyć.  Więc ja nie stawiam krowy ponad siebie. 

Doszły mnie słuchy , że od poniedziałku zamknięte wszystko i kara 5tyś za kręcenie się gdziekolwiek.

To chodzi o szkoły.  Dzieci uczące się i młodzież ma siedzieć w domach A policja będzie chodzić po galeriach, barach itp i sprawdzać bo te 2 tygodnie to nie są ferie tylko czas aby naród wykazał się rozumem i odpowiedzialnością. Tak nam mówili. 

Opublikowano

Nie mam tu nic więcej do powiedzenia , moje życie się na razie nie zmieniło. Jak mam jechać do sklepu to jadę itd. Do lekarza chodzę tylko na szczepienia z dzieckiem. Wiadomości wcale nie oglądam , bo dbam o swoje zdrowie psychiczne.

Opublikowano (edytowane)

k**wa jak bezmyślność , że pójdę do sklepu?

Rozmawiałem chwilę temu że znajomym , mówił , że dziadki ciut się nie biją w Biedronce 🙈

Edytowane przez GrzesiekAgro
Opublikowano
22 minuty temu, GrzesiekAgro napisał:

@Bugii

Raz to zdycha zwierzę...

Dwa to ty jesteś obsrany ... Jak bocian na wiosnę . 

Trzy dziękuję dowodzenia , żyjcie w strachu

Takie tepaki ktore nie rozumieja i narażają  ludzi celowo sa gorsze od zwierząt, wiec zdychaja.

Opublikowano

We Włoszech robili jaja teraz gówno płynie po nagawicy. Niektórzy myślą tylko o sobie bo jestem młody a ojcy mogą '' zdechnąć '' tylko ciekawe co potem ani nie ma komu z dziećmi posiedzieć ani pomoc cokolwiek. A jak się cholerstwo zmutuje mogą i dzieci i młodzi zacząć umierać a na zatrzymanie tego może być za późno bo ludzie chorzy będą się ukrywać i do kościoła chodzić a później nic nam z mleka i po 2.5. Myślenie mojego kolegi : jak już ojcy zdechną to się z nią ożenię 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v