Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
51 minut temu, pawelol1905 napisał:

Przecież @grzesiu już to tłumaczył, że konsolidacja w ramach jednego dużego podmiotu jest bardzo korzystna. Nie wiem tylko czy miał na myśli rodziny zarządu 🤭

Jeśli powołujesz się na czyjeś słowa to CYTUJ a nie dorabiasz własną interpretację!!!! Nic takiego nie pisałem!!!!

• Like 1
Opublikowano
55 minut temu, grzesiu napisał:

Jeśli powołujesz się na czyjeś słowa to CYTUJ a nie dorabiasz własną interpretację!!!! Nic takiego nie pisałem!!!!

Co z tym mlekpolem się dzieje że takie zawirowania wewnątrz mleczarni. To nie z proszkownią coś ukończyli?

Opublikowano
13 minut temu, greg1985 napisał:

Co z tym mlekpolem się dzieje że takie zawirowania wewnątrz mleczarni. To nie z proszkownią coś ukończyli?

nic się nie dzieje to tylko tu jakieś nie stworzone rzeczy wymyślają eh :( proszkownia już częściowo działa

• Thanks 1
Opublikowano

No niestety mi nie 😂 Do 30 nie dobiję, a 20 często przekraczam. W stosunku do starego cennika nic nie zyskałem, albo zyskali całkiem mali... Albo po prostu już ich nie ma... 

Opublikowano

progi są  dobre ,  bo determinują rolników do wiekszego wysiłku i wszyscy na tym zyskują   ,. rolnik bo ma wiecej mleka i wezmie wiecej pieniedzy , mleczarnia bo ma wiekszy przerób i konsument bo może ...... taniej kupić ?

Opublikowano (edytowane)

No właśnie aż dziwne że kasy jeszcze nie ma w banku bo smsa nie bylo. Może to jakaś kara tak dużo ludzi odeszło i prezes musi odreagować na rolnikach . Może mu uszy 

Edytowane przez greg1985
Opublikowano
49 minut temu, greg1985 napisał:

No właśnie aż dziwne że kasy jeszcze nie ma w banku bo smsa nie bylo. Może to jakaś kara tak dużo ludzi odeszło i prezes musi odreagować na rolnikach . Może mu uszy 

Witam ja również oddaje do mlekpolu i pieniądze są już na koncie 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Mój jest na białej liście i kasy jeszcze nie ma. Nie żeby mi mocno zależało na jak najszybszej wpłacie ale zamieszanie jakies jest na pewno bo nigdy takich opóźnień nie było.

Czy ci, którzy dostali juz faktury zagrudzien mogą sie pochwalic jaka cena w mlekpolu? Bo mnie ciekawość zżera.

Edytowane przez mario98
Opublikowano (edytowane)

A co się dzieję z Bakomą ? Dziabią na wynikach i wogóle cena dno podług swojich wymagań , u nas jak były dwie trasy to teraz jedna nie ma co zbierać? Co jest grane?🤔

Edytowane przez Daniel125
Opublikowano

@Kacik masz rozdwojenie jaźni czy dopadly Cię władze mlekpolu? Najpierw piszesz ze radni zbierali podpisy przeciwko przewodniczacemu poczym edytujesz post i wychwalasz Jana.

Czy może dopadl Cie seryjny antybiotykobojca w mleku?😀

Opublikowano

dabrowskit napisał: Najlepiej dziś do mnie kierowca z Mlekpolu mówi że kilka osób mówiło że Borawski upadłość chce ogłosić 😂 że jakiś zagraniczny chętny jest dobrze że mlekovita niedaleko🤣 niedlugo to ksiazke o opowiesciach kierowcow bedzie mozna pisac

• Haha 1
Opublikowano
14 minut temu, tay29 napisał:

dabrowskit napisał: Najlepiej dziś do mnie kierowca z Mlekpolu mówi że kilka osób mówiło że Borawski upadłość chce ogłosić 😂 że jakiś zagraniczny chętny jest dobrze że mlekovita niedaleko🤣 niedlugo to ksiazke o opowiesciach kierowcow bedzie mozna pisac

Też chciałem napisać o mlekovicie ;D

20 minut temu, pedro2 napisał:

Byłem w mieście i zasłychnąłem od grupki chłopów na parkingu, że Mlekpol żąda konta SP bo inaczej nie zapłacą... Więc lepiej się dowiedzieć w mleczarni

W Stawiskach to tylko na parkingu plotki chodzą tak jak u nas w Kolnie na rynku 🤣

Opublikowano

No nie wiem, było wśród nich dwóch dużych gospodarzy... Mówię co słyszałem. A jakieś zamieszanie jest bo koleżka z wioski vatowiec też jeszcze nie dostał. Więc już tydzień obsuwy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v