Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, AdamRo napisał:

A ja myślę że 8 nie wystarczy żeby przekonać do opasu bydła przy rosnących wciąż kosztach.

8 za hf i będziecie mieć w ch*j towaru. Sam dostawie ze 100 sztuk ale za 6 to pier**le i likwiduje😂😂😂😂😂😂

Opublikowano
3 minuty temu, AdamRo napisał:

Jeśli to do mnie , to uwierz mi, znam ;)

Jak zagwarantujesz 8netto za hf to myśle ze ubojnie nie bedą wstanie przerobić towaru za 2-3 lata, chyba dostawicie nowych😂😂😂😂

4 minuty temu, Berthold napisał:

Ty akurat znasz Przemku 😎

Znam. Od urodzenia😁😁😁😁

• Like 1
Opublikowano
10 godzin temu, przemek28_28 napisał:

Zagwarantujesz 8 za hf? Wielkopolska zaleje ubojnie.

I właśnie przez takich skoczków mamy tak rozbujany rynek. A to byki jutro może świnie tam pierdykne ziemniaka bo w tym roku drogi a tam gdzie od lat zboże rosło to rzepak jebne. Latanie jak żyd po pustym sklepie i odbijanie się od ścian. I w sumie nikt nie zarabia

Opublikowano
5 godzin temu, HF86 napisał:

I właśnie przez takich skoczków mamy tak rozbujany rynek. A to byki jutro może świnie tam pierdykne ziemniaka bo w tym roku drogi a tam gdzie od lat zboże rosło to rzepak jebne. Latanie jak żyd po pustym sklepie i odbijanie się od ścian. I w sumie nikt nie zarabia

Nikt nie skacze. U mnie bydło odkąd pamietam, dziadek miał, ojciec miał, ja tez mam. Ale ceny nie ma.

Opublikowano

A mnie ostatnio namawiano na odsadki po 13 netto ale za żywca ponad 300😂 pewnie u tego rolnika starości doczekają 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v