Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Root Admin
Opublikowano
artur125 napisał:

jak by mogli, to już dawno by to zrobili.

To już nie jest byle jakie forum, to i na szefa ktoś tam naciśnie.

ciebie żona nie ciśnie? po co głupoty pieprzysz?

• Confused 1
Opublikowano
15 minut temu, soltys48 napisał:

Dziś wyszedłem z inicjatywą blokady drogi,nawet pomocnika wezmę

IMG_20200926_153610.jpg

Tylko weź go jako cywilizowanie ubierz 

Opublikowano
3 minuty temu, soltys48 napisał:

Toż specjalnie się tak wystroił 😁

To go pod dom kaczorka może się wystraszy 😋

Opublikowano
47 minut temu, pedro2 napisał:

Powiedzcie lepiej do kogo najlepiej się udać w sprawie organizacji protestu? Jest w gminie gość z zarządu izb rolniczych, ale to pipa boi się wychylać. Albo może ktoś wie gdzie na Podlasiu jest coś planowane? Musimy się zebrać i wyjść na drogi. Warszawa najprawdopodobniej będzie spalona, szykują się do wprowadzenia zakazu. 

Ja napisałem wczoraj na spotted w swojej miejscowości na Facebooku w sprawie wyjazdu na nastepny protest w Warszawie, czy są chętni na wyjazd autobusem to nie opublikowali postu. Nosz k*rwa m*ć!

Opublikowano

W d*pie z rekompensatami. Za daleko to zaszło i próbują judaszowymi srebrnikami zamknąć nam mordy. Nawet jeśli dla rolników obiecają rekompensaty to co? Mamy dać się zaorać? Ludzie obudźcie się

• Like 4
  • Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v