Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 15.08.2020 o 14:31, zbitom793 napisał:

Czy pisiory czy opozycja to nie ma znaczenia na kogo się głosowało bo prawie wszyscy w sejmie byli za podwyżkami dla samych siebie. Błyskawicznie im to poszło

Są wyniki z głosowania.. Nikt z Konfederacji nie zagłosował za podwyżkami. Grzegorz Braun był wku..ony że robią to jak ludzie na urlopach itp.

+1 pkt za spam 

Opublikowano
9 godzin temu, Karollorak93 napisał:

Na Sokołowie są potrącenia powyżej 24 miesięcy? 

W czerwcu nie było   chyba z tego idiotyzmu się wycofali 

Opublikowano

Ostatnie renifery. Wagi żywca na patatajke temu nie jeden beczy na wbc drugi chwali pod niebiosa.

15977501239568827791363011000419.jpg

Opublikowano

Ab23 do tej w której kasa w kieszeni się liczy  a nie fikcyjne procenty i wagi. Tych dwóch mniejszych haków nie chciałbym ogryzac 😉

Opublikowano
Dnia 15.08.2020 o 22:57, emil9828 napisał:

Zależy jaka klasa i w tych kilogramach to mogły już 450 wbc przerzucić 

Ten jeden miał dokładnie 915 kg i przekroczył 510kg wybił się na 58% . Sprzedana krowa 590kg po 5.20 brutto odbiorca Brzegowy 

Opublikowano

HF86 no Ja z tych naiwnych  co oddają wujowi  mimo tego co tu czytam 🤦

Panie przedstawiciel kasy nie ma a termin 14 dni miną ☹️

No może tu zagląda 

Opublikowano
3 godziny temu, Azor07 napisał:

Ten jeden miał dokładnie 915 kg i przekroczył 510kg wybił się na 58% . Sprzedana krowa 590kg po 5.20 brutto odbiorca Brzegowy 

To 80gr poleciało 

2 godziny temu, Patryk1222 napisał:

Ile wołać za U klasowe byki na żywa wagę? 7,5 netto osiągalne? 

Myśle ze osiągalne nawet jak ładne miśki możesz się potargować trochę 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, mati492 napisał:

Witam. Znacie jakiegos uczciwego kupca na byki mazowieckie okolice wyszkowa?

Sprzedawales moze do kuklinskiego z woli mystkowskiej? Do mnie ma przyjechac pierwszy raz

Opublikowano
3 godziny temu, mati492 napisał:

Witam. Znacie jakiegos uczciwego kupca na byki mazowieckie okolice wyszkowa?

czsem z oleksiakiem handluje , ceny nizsze jak na forum , mam wage  . oleksiak chyba ze słomianki u mie brał marcin ale jego ojciec tez chybu kupuje , ale proponuje zważyć , nawet zalecam .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v