Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, kusza napisał:

Byk 820 kg angus, 6.60

710 kg mm. 6,40

Jalowka 714 kg mm. 6,40

Taki rodzynek 550 hf 6,30

Ceny i waga brutto,  Skiba odbierał Robert Góra mam wrażenie że poleciał sobie z tymi cenami w h... 

• chyba najlepsza cena za hf😋
  • Thanks 1
Opublikowano
4 godziny temu, kusza napisał:

Byk 820 kg angus, 6.60

710 kg mm. 6,40

Jalowka 714 kg mm. 6,40

Taki rodzynek 550 hf 6,30

Ceny i waga brutto,  Skiba odbierał Robert Góra mam wrażenie że poleciał sobie z tymi cenami w h... 

Normalna cena u Skiby

Opublikowano

Lubelskie. Sprzedane 2 szt. MM po 7.5. łączna waga ogólna 1500kg  odbierał Agrostar.

Kierowca mówił że w tym tygodniu cena zjechała 50gr.

Jak to jest że  zawsze przed wyborami jak nie świnie to byki stanieją....

Kto nie musi niech się wstrzyma z sprzedażą. Wysr...ją się to będą szukać bydła.

Opublikowano
5 godzin temu, gazdaadam napisał:
  • chyba najlepsza cena za hf😋

4 godziny temu, soltys48 napisał:

Normalna cena u Skiby

2 godziny temu, AdamRo napisał:

Chyba nie wiesz ile staniały świnie :(

I realna.

Dzięki za odp, będę spał spokojniej. 

Opublikowano
22 godziny temu, przemekhodowca napisał:

rosąne myslenie  u mnie wszyscy prowity kiszonka z kukurydzy i odsadki za 3 tysiące a potem sie nie opłaca

Kukurydza to tania pasza jest

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich. Macie jakieś namiary na adwokata z Podlaskiego który zajmuje się sprawami rolników? Chodzi mi o sprzedaż bydła niezgodnego ze stanem faktycznym..? Mam dowód na to że gość sprzedawał mi jałówki jako 3-4 miesiące cielne a okazało się że po wpłaceniu zaliczki je zacielil.. Przeciągal przywóz bydła do mnie o miesiąc itp. Mam za***iste straty finansowe, rozbite wycielenia itp. I wiem że gość powiela schemat z innymi ludźmi.. Bo przypadkiem zadzwonił do mnie ktoś aby kupić jałówki i się okazało że sprzedawał identyczna gadke tejże osobie.. Gość żeruje ewidetntie na młodych rolnikach. Ogłoszenie ciągle to samo.. 

Edytowane przez tomaszmab
Opublikowano
17 minut temu, tomaszmab napisał:

Witam wszystkich. Macie jakieś namiary na adwokata z Podlaskiego który zajmuje się sprawami rolników? Chodzi mi o sprzedaż bydła niezgodnego ze stanem faktycznym..? Mam dowód na to że gość sprzedawał mi jałówki jako 3-4 miesiące cielne a okazało się że po wpłaceniu zaliczki je zacielil.. Przeciągal przywóz bydła do mnie o miesiąc itp. Mam za***iste straty finansowe, rozbite wycielenia itp. I wiem że gość powiela schemat z innymi ludźmi.. Bo przypadkiem zadzwonił do mnie ktoś aby kupić jałówki i się okazało że sprzedawał identyczna gadke tejże osobie.. Gość żeruje ewidetntie na młodych rolnikach. Ogłoszenie ciągle to samo.. 

a u kogo to kupiłeś, bo znam takich handlarzy że po kupnie przychodziło do kupującego wezwanie do zapłaty od komornika bo ten handlarz nie zapłacił za te bydło wcześniejszemu właścicielowi

Opublikowano
18 minut temu, FarmerDyzio napisał:

chyba już kiedyś pisałeś o tej sprawie ? nic od tamtego czasu nie załatwiłeś ?

Dopiero się ocielily więc mam dopiero dowód na oszustwo 

17 minut temu, tajwan1986 napisał:

a u kogo to kupiłeś, bo znam takich handlarzy że po kupnie przychodziło do kupującego wezwanie do zapłaty od komornika bo ten handlarz nie zapłacił za te bydło wcześniejszemu właścicielowi

Nie, to nie handlarz tylko hodowca.. Nie powiem tu kto to jest bo to nie czas. Jeżeli dojdzie do sprawy i ja wygram to dopiero wtedy będę mógł powiedzieć kto to był.. Po za tym jest te antyludzkie rodo i można za to odpowiadać 

Opublikowano
Dnia 9.07.2020 o 07:38, nikolas29 napisał:

Henryk Kowalczyk 

kowalczyka i innych 20 rzeżni ihandlarzy to łukaszek już przerabiał nikt mu nie pasuje

• Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, kw22 napisał:

kowalczyka i innych 20 rzeżni ihandlarzy to łukaszek już przerabiał nikt mu nie pasuje

Jak szuka "super" cen to niech wali do rakowa 😎

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v