Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś sprzedane północne mazowsze : Byk mieszaniec waga 654 kg cena 7,10 brutto Byk HF 650 kg cena 6,2 brutto Dwa Byki HF waga 600 kg cena 6,0 brutto Cena słaba za hfy ale wcześniej ważone u siebie w sobotę i na każdym było kilka kg więcej także chociaż na wadze nikt nie oszukał. Za jolowke mm waga 570 kg miałem ofertę 6,2 brutto ale dałem sobie spokój niech się chowa bo cena słabiutka.

Opublikowano
matius04 napisał:

Abp Tykocin 11.6 za O 

Byki? W Piątek 2 krowy oddałem to za O 10netto(300kg mięsa) a R 10,20 netto(340kg mięsa) w lutym oddawałem to byki były po 12 za O i 12,40 za R A krowa 10,60 za O klasę. Teraz na zakład nie wpuszczają więc nawet nie można sprawdzić jaką miały wagę żywą przy dostawie a mam do nich rzut beretem. Trzeba chyba zainwestować w końcu w swoją wagę

Opublikowano

wagi już nie ma przy zganianiu z aut. więc nie ma po co wchodzić na zakład. Chyba, że chcesz byka za kopytko trzymać przy odprowadzaniu go na tamten świat co by mu było raźniej.

Opublikowano

pognałem 5 sztuk byka i jedną dziewczynę.3 mieszańce z sm, jeden coś z angusem miał wspólnego i jeden coś bilżej RP. byki srednio 740 po 7.5 a dziewczyna mieszana z LM 7.20.ceny brutto

Opublikowano

ćosik sie dzieje w dobrym kierunku -Rano telefon z ubojni do której dużo sprzedawałem ,( ostatnio się nie odzywali)po 18 jakaś zbłąkana dusza szukała bydła niby że wyczytał w ogłoszeniu że mam na sprzedaż Ostatnie moje ogłoszenia były zamieszczane ze dwa lata temu.Zna go ktoś 731 ... 018?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v