Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może i gebels ale w tvp nie jest lepiej, kto nie komentuje z gości zaproszonych jak prowadzący by chciał to go nie zapraszają.

Te same gęby chodzą w kółko i dosłownie tak jakby na wszystkim się znali

Domańskiego jakoś ostatnio nie zapraszają po tym jak wypowiadał się że Duda tak samo zwyciężyłby jesienia jak i w maju

Opublikowano

W naszym kraju wszystko jest przewidywalne. Wiadomo że miłościwie panujący zrobią tak a nie inaczej, wiadomo że opozycja będzie przeciw i wiadomo że przyroda zrobi po swojemu, czyli oleje chciejstwo miłościwie panujących. Jeżeli jest szansa aby coś sp***dolić, to zostanie to wykonane koncertowo i bez szans na naprawę. Na koniec wszyscy obrażą się na wszystkich.

Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

Poczytaj o Urbanie, ma za tymi wielkimi uszami sporo brudu. W tefałenie nie jest lepiej oglądać się tego nie da. Stronniczość widać w jednej i drugiej telewizji. 

A kogo on obchodzi.... teraz matousz robi za gebelsa 😂.... coś mu ostatnio nie idzie te bajanie i wzsystko się sypie... 

Opublikowano

Czterdzieści lat z moich czterdziestu lat zmarnował mi komunizm. (…) Dzieła zniszczenia dokończyła demokracja. - A. Miauczyński "Nic śmiesznego" 

Donek z mateuszem nie tworzą nawet razem wzięci takich baśni z krainy mchu i paproci jakie tworzył urban. 

Opublikowano

A kto to  chciał  puścić  komunistów  w skarpetkach  ???  Pamiętacie  ???

Opublikowano

A koci trener to kto jak nie kumunista i kiedy on się kształcił i jakie ma nawyki... Toć to komuch z dziada pradziada i tylko taki system uznaje 

Opublikowano

On taki sam pracuś jak i  koci trener... Może ty wiesz gdzie i kiedy on pracował... 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano

Jakby pis był komuna jak tu co niektórzy szczekają to by sobie mogli poszczekać w miejscu odosobnienia do ściany, a nie na publicznym forum. W rzadko której demokracji można sobie tak bezkarnie hejtować na oficjalne władzę państwowe. Więc cieszcie się z tej możliwości i wykorzystujcie, jeśli pomaga wam to w waszym sfrustrowanym życiu.

• Like 1
Opublikowano

Kaczyński ma swój legalny interes, Urban zarabiał na kłamaniu, doskonale wiedział o przestępstwach na swoich rodakach, teraz dobre rady daje. Ciężko znaleźć większego hipokrytę. 

Opublikowano
1 minutę temu, PawelWlkp napisał:

Jakby pis był komuna jak tu co niektórzy szczekają to by sobie mogli poszczekać w miejscu odosobnienia do ściany, a nie na publicznym forum. W rzadko której demokracji można sobie tak bezkarnie hejtować na oficjalne władzę państwowe. Więc cieszcie się z tej możliwości i wykorzystujcie, jeśli pomaga wam to w waszym sfrustrowanym życiu.

Tego typu forum, a raczej temat, to wentyl bezpieczeństwa dla władzy i zezwalanie na szczekanie raczej w interesie jej leży. Nikt łaski nie robi, takie czasy, taka technologia. A co mądrzejsza władza to nawet jeszcze to czyta i z której strony kopa może dostać. Ma czas na reakcję, co czasem sprawia wrażenie że liczy się z głosem ludu.

PS . Nie dotyczy Iranu, Arabii Saudyjskiej, Turcji i Polski.:lol:

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, PawelWlkp napisał:

Oj misi pisiu widzę argumentów brakło... a to na innych już można tylko na władze obecne władze nie ?... A hejt w TVP na sadziow i marszałka to ok i to nie jest władza państwowa?.... No naprawdę błysnąłeś... 😂😂😂😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v