Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, Generał napisał:

Zobaczysz to co robi Gowin  to wszystko jest skrupulatnie zaplanowane tylko po to żeby wprowadzić stan wyjątkowy  i wtedy opozycja będzie w  kącie stała porozstawiana  jak dzieci w przedszkolu na własne życzenie bo przecież PiS jak i ich koalicjant dał inne propozycje  aby stanu wyjątkowego nie wprowadzać.

Gowin po rozmowie z Kaczyńskim, wie o co w tym wszystkim chodzi i albo stanowi podpuchę dla opozycji albo nie zgadza się z prezesem. Dziwne że opozycja od razu się nie godzi na przełożenie wyborów. Tylko może nikomu nie jest na rękę propozycja 7 letniej kadencji prezydenta.

Opublikowano
1 minutę temu, dsbh napisał:

Gowin po rozmowie z Kaczyńskim, wie o co w tym wszystkim chodzi i albo stanowi podpuchę dla opozycji albo nie zgadza się z prezesem. Dziwne że opozycja od razu się nie godzi na przełożenie wyborów. Tylko może nikomu nie jest na rękę propozycja 7 letniej kadencji prezydenta.

to może duda niech będzie miał kadencje do ostatnich dni jarka 😂

Opublikowano
40 minut temu, hubertb napisał:

I to podwójny  najpierw zdradził PO a teraz prezesa. Taki volksdeutsch na miarę naszych czasów.

To prezes z takim judaszem w koalicje wchodzi? Musiał się na nim nie poznać bo przecież niemożliwe żeby  tylko dla władzy się z nim zwiazał 

Ja od dawna twierdzę że wszędzie czai się sPISek

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał:

to może duda niech będzie miał kadencje do ostatnich dni jarka 😂

Według propozycji Gowina, Duda nie mógłby kandydować ponownie,przedłużając mu obecną kadencję o 2 lata. 2 kadencje to 10 lat, czyli 3 lata więcej jak proponowana i na to się chyba nikt nie zgodzi. Także przepychanki będą trwały dalej.

Opublikowano
8 minut temu, Ulman napisał:

To prezes z takim judaszem w koalicje wchodzi? Musiał się na nim nie poznać bo przecież niemożliwe żeby  tylko dla władzy się z nim zwiazał 

Ja od dawna twierdzę że wszędzie czai się sPISek

To była ironia. 

Prezes i gowin mają za sobą 5 lat wspólnych rządów. 

Opublikowano (edytowane)

Sam nim jesteś i to właśnie udowodniasz z a tak kto by o tym wiedział... 🤣🤣🤣🤣

Ale spoko to norma w sekcie kociego trenera. 😜

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
6 minut temu, Roman176 napisał:

Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów

…. i poczułeś się jak wśród swoich

Opublikowano

Ales ty normalny.Ajsztajn.Nie czytaj jak ci nie pasuje cos.Wogole to byłes kiedys z czegos zadowolony w zyciu.Po twojej wypowiedzi nie.zacznij pracować nad Sobą zaraz jesteś sfrustrowany nie możesz sobie poradzić tu masz problem.Odreagowujesz na kimś.

4 minuty temu, ogarek napisał:

Sam nim jesteś i to właśnie udowodniasz z a tak kto by o tym wiedział... 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano

A kogo donek obchodzi ?.... Co on kota ma? 😂😂😂😂

Opublikowano
6 minut temu, Roman176 napisał:

Ales ty normalny.Ajsztajn.Nie czytaj jak ci nie pasuje cos.Wogole to byłes kiedys z czegos zadowolony w zyciu.Po twojej wypowiedzi nie.zacznij pracować nad Sobą zaraz jesteś sfrustrowany nie możesz sobie poradzić tu masz problem.Odreagowujesz na kimś.

Czuły punkt?

8 minut temu, hubertb napisał:

Po co się na wzajem obrażać?

Taki donek im starszy tym głupszy.

Dla mnie tekst miesiąca 👍

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Czuły punkt?

Dla mnie tekst miesiąca 👍

Po jajkach się nie kopiemy! odnośnie tego czułego punktu;P

Dziękuję za uznanie również cenię sobie dyskusję z kolegą pomimo zupełnie różnego punktu widzenia. 

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, ogarek napisał:

A kogo donek obchodzi ?.... Co on kota ma? 😂😂😂😂

Myszy ma 🤣🤣🤣🤣

92264076_2942784949102144_89362307183804

Edytowane przez Generał
Opublikowano

Naprawdę nie można strząsnąć łupieżu z marynarki i umyć włosów?! Zwłaszcza gdy się idzie do „salonu” dziennikarskiego. 😄

EUvkm-0XQAA1EuN?format=jpg&name=small

Opublikowano (edytowane)

Żakoski to europejczyk od dawna jak nawet niektórzy komentatorzy tvp.

Edytowane przez racyl
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v