Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, Generał napisał:

Unia padnie i to niebawem   zaproszę JKM na imprezę z tej okazji  

Życia ci nie starczy na to

Ty mi jak zywo przypominasz opętanego podobnymi obsesjami @marekfarmer. Tworzył podobne wróżby odnośnie Tuska i UE ok 4 lat temu. Po przejęciu władzy PIS miał od razu zamknąć Tuska do paki a UE była już wtedy na skraju rozpadu i Jarosław miał ją rozdupcyć. Nawet się z nim założyłem ze Tuskowi co najwyżej będą mogli naskoczyć ale chłopina chyba doznał załamnia nerwowego i się tu nie pokazuje.Przynajmniej nie jako @marekfarmer . 

Opublikowano

Ja pamiętam że 6 lat temu JKM obiecywał że rozwali UE nawet na niego zagłosowałem ale się zawiodłem.  

Opublikowano
Przed chwilą, Generał napisał:

nawet na niego zagłosowałem ale się zawiodłem.  

Nooooo w końcu wiemy skąd ta trauma,:lol:

Przed chwilą, hubertuss napisał:

że UE się rozwali a ona na złość tobie się nie rozwala.

Oooooo i drugi powód do traumy,:lol:

Opublikowano
6 minut temu, mirro napisał:

Nooooo w końcu wiemy skąd ta trauma,:lol:

Oooooo i drugi powód do traumy,:lol:

To nie trauma tylko  wiara w to że odzyskamy niepodległość. A  niezadowolenie na JKM że słowa nie dotrzymał i oszukał mnie jako wyborcę 

Opublikowano
3 minuty temu, Generał napisał:

To nie trauma tylko  wiara w to że odzyskamy niepodległość. A  niezadowolenie na JKM że słowa nie dotrzymał i oszukał mnie jako wyborcę 

Uwierzyłeś w ogóle, ze on jest to w stanie zrobić? Sory ale to dużo o tobie mówi. Niestety negatywnie. On tam poszedł by zgarnąć szmal i nic więcej. Na rozłam UE nie miał szans. Bo jego siła i jego popelczników w parlamencie była zbyt mała. W zasadzie bez znaczenia. Więc jego obietnica rozwalenia UE to tak jak by ci wycieczkę na księżyc obiecał. Zawsze też możesz uwierzyć, ze ci zafunduje.

Opublikowano
5 minut temu, hubertb napisał:

Nie którzy opuszczenie GB rozpatrują jako rozpad UE. Rozpad nagły unii przyniósł by więcej szkód niż pożytku.  

Zależy komu. Brexit to jest częściowy rozpad a że część odpadła znacząco duża to i rozpadem nazwać by można. 

Opublikowano (edytowane)

To  jest początek  rozpadu korona dokończy dzieła 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez Generał
Opublikowano

Nadzieja matką ……...

19 minut temu, Generał napisał:

Głosuj na PIS - oni nie oszukują.

Jak mogłeś na niego głosować będąc lewicowcem?

Opublikowano

Ja nie jestem lewicowcem. Głosowałem na niego bo mamy zbieżne poglądy co do UE. 

Wie ktoś co się stało z premierą filmu grubasa z bydgoszczu w marcu miała być ??

Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

I gdzie będzie premiera skoro kina zamknięte? 

No na YT miała być tak jak pierwszej części 

Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

Przecież ty masz lewicowe poglądy rodem z PIS

Gdybym miał lewicowe poglądy to popierał bym UE.  A tak nie jest 

Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

Weź to hubert wyedytuj bo to zdaje się nie o Ciebie a o inny niebieski awatarek.

Dzięki.

@ywa BCG analizują - chyba dobrze co? 😉 W Wielkanoc w kościołach do 50 ludzi - jak myślicie kto pójdzie napewno?

Niech sobie analizują, za to im płacą dla wyższego dobra. Irytujący temat  NOP, kiedy dziecko przestaje się rozwijać to lekarze nabierają wody w ustach i mają to gdzieś.

Opublikowano
4 minuty temu, Generał napisał:

Gdybym miał lewicowe poglądy to popierał bym UE.  A tak nie jest 

Niechęc do UE czyni z ciebie prawicowca?   PIS popiera UE a podobno jest prawicą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v