Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał:

K..wa , Belmondo się znalazł...…….No i co z tego ze lewaczka? To nawet  lepiej bo może bardziej smiała i wyzwolona a nie jakaś Pawłowicz albo Sobecka którym pajęczyną  zarosło i na dekiel sadzi z braku chłopa

znam jedną piękną lewaczkę nie wcina mięsa .. kocha zwierzęta ...   na tym komplementy się skoczyły  po otwarciu otworu powietrzno wydmuchowego  po prostu nie da sie słuchać tego bełkotu cały czar pryska 

Opublikowano
6 minut temu, dysydent napisał:

to powiadacie że ta Ogórek politycznie na prawo i lewo
no no no

Oj nie, nie Ona zadaje się tylko z lewicą . Kiedyś z SLD , teraz z PIS

Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

Oj nie, nie Ona zadaje się tylko z lewicą . Kiedyś z SLD , teraz z PIS

a fakt
patrz obejrzałem tylko raz na miesiąc wiadomości tvp i to akurat dziś i tam cały czas - prawicowe rządy, zjednoczona prawica
jak ta propaganda pada na mózg
nawet mnie nie ominęło

Opublikowano

Ulman

Cytat

którym pajęczyną  zarosło i na dekiel sadzi z braku chłopa.

gdzie wychowują takich chamów?

Poziom wykształcenia lekarzy!! Wirus zabijający 10% zarażonych to nie "broń biologiczna" lecz środek na polepszenie puli genetycznej narodu i ludzkości (bo umierają najsłabsi i najmniej przezorni)!!
i ktoś, śmie nazywać go inteligentnym?
Opublikowano

Mnie akurat Żukowska się podoba , Mucha jest bardzo fajna  a i ta kołowata Klaudia  Jachira  niczego sobie jako kobieta .  Tylko że  te to akurat jeszcze młode są , a wiekiem i one już takie piękne nie będą .

https://www.tvp.info/47292535/zukowska-nitras-zagrozil-ze-kiedy-po-bedzie-rzadzic-z-konfederacja-ta-zajmie-sie-lewica

Nitras teraz naszą sympatyczną panią Żukowską ma się akurat zająć . 

Opublikowano (edytowane)

zukowska ma coś w sobie , nawet też nie pierniczy  głupot , da rade ją wysłuchać czy posłuchać jak sie wypowiada .            nie którzy mają coś takiego że  potrafią przykuć uwage nie raz nawet bedą głupoty opowiadać ale tych głupot da się wysłuchać .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
8 godzin temu, dysydent napisał:

to powiadacie że ta Ogórek politycznie na prawo i lewo
no no no

33892878_462136617549536_9115524750922219520_n[1].jpg

Aj........waj - czy to jest obłuda czy dwulicowość i komu dzisiaj zaufać?

65841879_575368079537250_4144841503056855040_n.jpg

• Like 3
Opublikowano
10 minut temu, galan99 napisał:

Nic dla Europy tylko nas chcą stale wymazać z mapy świata i do tego ciągle zmierzają .

Możesz to jakoś racjonalnie udowodnić? Kto chce? Jak? Kiedy? Po co? Komu tak bardzo przeszkdzamy? Czechów i Węgrów też chcą wymazać czy tylko na nas się uwzieli?

Jak to jest że elektorat PIS ma poczucie oblężenia przez siły nieczyste. Kraj chcą wymazać,Złe Niemcy, podstepna Rosja, masońska i lewacka  UE,  ekolodzy ,liberałowie itd. Tylko lewicowe żydostwo rządzące Ameryka i Just 447 im nie przeszkadza

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v