Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
47 minut temu, PawelWlkp napisał:

No i jest nowa propozycja żeby umorzyć ZUS na 3 miesiące. Ktoś skomentuje?

Bardzo  dobra  propozycja.    Musisz  trochę  poczekać  bo  antyPiS  nie  wydał  swoim  poplecznikom  stanowiska  w tej  sprawie  więc  nie oczekuj  że  sami  coś  napiszą 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
18 minut temu, many12 napisał:

Kto jest reżyserem tych konsekwentnie po sobie następująch zdarzeń?

To ustaliliśmy już wcześniej. Właścicielem intelektu i planistą jest kot.lol_.gif

12 minut temu, Generał napisał:

Bardzo  dobra  propozycja.    Musisz  trochę  poczekać  bo  antyPiS  nie  wydał  swoim  poplecznikom  stanowiska  w tej  sprawie  więc  nie oczekuj  że  sami  coś  napiszą 

Bardzo dobra propozycja- tylko mnie nie dotyczy. Dlatego pytałem komu umorzą?
Czyli pochwaliłem?lol_.gif

Opublikowano
Przed chwilą, mirro napisał:

To ustaliliśmy już wcześniej. Właścicielem intelektu i planistą jest kot.lol_.gif

Właśnie ten kaczo-kot który klasę powtarzał w szkole średniej jest teraz ambicjonalnie promotorem naszej POlityki na kolanach z pejsatymi.

14468414_1249630145078984_4595655199523630446_o.jpg

29595150_2074351252579946_4295528553723629885_n.jpg

• Like 1
Opublikowano
17 minut temu, dsbh napisał:

Jest postęp w telewizji. Bosaka pokazano na kilka sekund w informacjach :).

Kto  biegał  na bosaka  w telewizji  ??

Opublikowano
1 godzinę temu, PawelWlkp napisał:

No i jest nowa propozycja żeby umorzyć ZUS na 3 miesiące. Ktoś skomentuje?

32 minuty temu, Generał napisał:

Prezydent posłuchał opozycji i zaproponował coś co oni proponują od kilku dni. Mamy kampanie wyborczą więc będą się politycy przerzucali tymi pomysłami. Ciekawe ile z tego wejdzie w życie i kto za to zapłaci.

Opublikowano (edytowane)

@Generał ci co za Bosakiem ganiają stadem już dorobili się butów i garniaków co prawda wszystko na jedno kopyto ale jakieś plotki rozsiewasz chyba z tą telewizją ;) 

a swoją drogą to ciekaw jestem czy w pozytywnym świetle tego Bosaka w tej tv pokazali czy dla postrachu żeby rozpoznać na kogo nie głosować w "ewentualnych wyborach"

ewentualne wybory ; no nawet nawet nazwa. może kto lepszą podrzuci?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
4 minuty temu, dysydent napisał:

@Generał ci co za Bosakiem ganiają stadem już dorobili się butów i garniaków co prawda wszystko na jedno kopyto ale jakieś plotki rozsiewasz chyba z tą telewizją 

a swoją drogą to ciekaw jestem czy w pozytywnym świetle tego Bosaka w tej tv pokazali czy dla postrachu żeby rozpoznać na kogo nie głosować w "ewentualnych wyborach"

ewentualne wybory ; no nawet nawet nazwa.

Kto  to  ten  Bosak ???  Jakie  plotki  z telewizją  ??

Opublikowano
Przed chwilą, Generał napisał:

Kto  to  ten  Bosak ???  Jakie  plotki  z telewizją  ??

no i czy ci z opozycji nie mają racji?
kampanii wyborczej nie ma, nawet kandydatów nie znają ludziska

Opublikowano
2 minuty temu, many12 napisał:

Wypuścić  takich na ścieżkę   przetrwania to będzie jasność który  jest nasz?

Przecież to dotyczy tych co  pójdą do urn. (cokolwiek miałoby to znaczyć)

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, dysydent napisał:

no i czy ci z opozycji nie mają racji?
kampanii wyborczej nie ma, nawet kandydatów nie znają ludziska

Nie  nauczono  cie  że  nie odpowiada  się  pytaniem  na  pytanie 

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Przecież to dotyczy tych co  pójdą do urn. (cokolwiek miałoby to znaczyć)

Musimy przejąć władzę w sposób bezpośredni. Rzadzą nami Polakami mniejszości narodowe - tak te mniejszości które nie występują nawet jawnie. Mamy mniejszość niemiecką ale czy mamy zarejestrowaną mniejszość Izraelską. Oni działają tajnowojennie - tak omotali wszystkie gałęzie społeczno-gospodarcze, ze przeciętny kowalski nie ma o tym POjęcia albo zaspokojony urojeniami to olewa. To co stało się z Palasteńczykami w najbliższych dekadach czeka nas Polaków. Czas żeby to do wszystkich dotarło?

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, many12 napisał:

Musimy przejąć władzę w sposób bezpośredni.

wiesz co to jest w czasach kryzysu? takie nawoływanie na granicy karalności
czy to przypadkiem żydokomuna nie w podobny sposób w/g takich jak Ty przejęła władzę w carskiej Rosji?
może Historia się i powtarza ale tu ani Rosja ani kryzys tak głęboki aby to przeszło.

za każdym razem i przed każdym będę ostrzegał przed takimi pomysłami choćby podobnie jak Ciebie niewielu tu nawet traktowało poważnie

Edytowane przez dysydent
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v