Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O jejku, jejku toż przecież Pan Minister nie jest w opozycji i takie rzeczy to pstryknięciem palcami załatwia😂 Ale chyba prokuratura dobiera się do sprawy "Eskimosa", to go pstrykanie palcami może sporo kosztować.

Opublikowano (edytowane)

w ramach testu urządzenia włączyłem tvp info i tam z sejmu właśnie nadaje taki jeden w okularach i nie golony (nie podpisali kto zacz to nie wiem)
Najpierw mówi o jakimś tworze co ma walczyć z hejtem i to hejtem z każdej strony
jakiś Fogel Radosław (właśnie powiedzieli że to jakiś tam rzecznik PiS czy okolic) czy jak to nazwisko się pisze
Jakiegoś Szczurka się czepia i z głupka co się za czołg przebrał robi największe zagrożenie .... i podobno Kidawy Błońskiej to wina...

Czy ktoś tę bandę idiotów w końcu rozpędzi albo zmusi do atorefleksji bo tak prowokacyjne zachowania hejt dopiero zrodzą.
Ludzie; ja nic szczególnego nie mam przeciwko władzy no ale jeśli ktoś mnie ma za idiotę że nie odróżnię bezstronnej oceny od propagandy to ostrzegam że wielu mądrzejszych od siebie znam i bardziej porywczych niektórych z nich.
Opanujcie się sami z tą durnowatą propagandą bo nawet już najgłupsi z nas zaczynają się na niej poznawać.
Ja mam za to abonament płacić?

dobra już przełączam kanał bo jeszcze o obronie dzieci przed netem sugerują że trzeba odgórnie i seria anglojęzycznych nazw co do których mam wątpliwości czy bodaj jedno lektorka wie co znaczy a na koniec ... no do tego akurat nic nie mam bo bohater narodowo discopolowy biografię ma na nasz koszt nakręconą
z całą pogardą jaką mam do tej tandetnej muzy to On wydaje się najmądrzejszy ze wszystkich z nich

ja tylko przypadkowo obejrzałem kilkanaście minut oficjalnych "mediów narodowych"
a po co mi to było włączać? nie lepiej jaki durnowaty kanał z filmami czy muzyką jeśli już muszę na czym techniczne testy?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
19 minut temu, dysydent napisał:

Czy ktoś tę bandę idiotów w końcu rozpędzi albo zmusi do atorefleksji bo tak prowokacyjne zachowania hejt dopiero zrodzą.
Ludzie; ja nic szczególnego nie mam przeciwko władzy no ale jeśli ktoś mnie ma za idiotę że nie odróżnię bezstronnej oceny od propagandy to ostrzegam że wielu mądrzejszych od siebie znam i bardziej porywczych niektórych z nich.

Diagnoza prosta. Idiota ma Cię za idiotę. Czyli trzeba uważać aby nie uznali za swego.😂 Samo rozkręcili imprezę a teraz pozycjonują się na ofiary. Oby w końcu zostali ofiarami własnej głupoty.

Opublikowano

czy to dziwne ze kurwizja klamie[zreszta nie tylko ona]...

w tvp-info po poludniu pokazywali relacje ze swinoujscia- sztorm,deszcz, promy nie plywaja,pusta plaza- no tak.. nie do konca, promy plywaly, deszcze byl tylko chwilami a po plazy chodzilo wiecej ludzi niz w poczatku lipca w kolobrzegu🙃, tylko tak wykadrowali obraz zeby bylo pusto, ..uj wie po co ???

https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/ludzie-najczesciej-odchodza-w-nocy/8cfm5qt

Opublikowano

On oswoił. A raczej oswoił się ze śmiercią. Samo asystowanie ludziom umierającym na zasadzie trwania przy nich. Białko musi umrzeć i tu gadanie nie pomoże. 

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

czy to dziwne ze kurwizja klamie[zreszta nie tylko ona]...

w tvp-info po poludniu pokazywali relacje ze swinoujscia- sztorm,deszcz, promy nie plywaja,pusta plaza- no tak.. nie do konca, promy plywaly, deszcze byl tylko chwilami a po plazy chodzilo wiecej ludzi niz w poczatku lipca w kolobrzegu🙃, tylko tak wykadrowali obraz zeby bylo pusto, ..uj wie po co ???

mogłeś na plszat przełączyć i gadka o kłamiącym reportażu tvn  o agencie tomku co ukrył tvn w  Czego nie pokazano w reportażu TVN „Spowiedź agenta Tomka”

Agent, występujący pod przykrywką jako biznesmen Tomasz Małecki, miał udawać zainteresowanego zakupem nieruchomości. CBA zamierzało udowodnić, że Kwaśniewscy kupili dom na podstawioną osobę – byłego prezesa Budimexu Marka M. Były prezydent i jego żona nie mogli się przyznać, że są właścicielami, gdyż musieliby wykazać, skąd mieli pieniądze na zawarcie transakcji.

ten j**any pis skorumpowany 🤣  propo ujawnili akta wili Kwaśniewskich  

Opublikowano
1 minutę temu, DTaras napisał:

Prokurator zbada i byćmoże sąd osądzi. Dla mnie istotnym jest, iż ktoś jednak w pierś się uderzył.

w te ostatnie już niewierze to jak niechoccy uderzyć dziecko i go zabić się zdarza 

Opublikowano
3 minuty temu, DTaras napisał:

Prokurator zbada i byćmoże sąd osądzi. Dla mnie istotnym jest, iż ktoś jednak w pierś się uderzył.

Roman twierdzi że agent Tomek ,na ekranach TVN, nadal prowadzi grę operacyjną z figurantem A, Kwaśniewskim. :lol:

9 minut temu, Roman176 napisał:

ten j**any pis skorumpowany 🤣  propo ujawnili akta wili Kwaśniewskich  

A willa Kwaśniewskich jest Kwaśniewskich?:lol:

Opublikowano

romus-ty jestes rozgarniety jak halda wegla,to sprawa  z dluga broda,w 2007 juz byla rozpracowywana i co i nic ...a teraz odgrzewaja kotlet bo nagle agent tomek przejrzal na oczy ,jak dobrali sie do niego samego-swoja droga mieli za co.

jak to szlo-rewolucja zjada swoje dzieci 😛

https://www.tvp.info/45438915/agent-tomek-uslyszal-szesc-zarzutow-min-prania-brudnych-pieniedzy

kilka razy w ekspresie reporterow i sprawie dal reportera byla poruszana sprawa jego fundacji-tylko nigdy nie bylo tam mowione ze to on nia zarzadza...

image.jpeg.3bf2bcfd0ce092227809b06ccabf2a83.jpeg

Opublikowano

No i sprawa jasna.

8 minut temu, Roman176 napisał:

moja ale ja tylko byłem słupem 

A Pan Oleksy mówił że kupili całe wzgórze z willą. Wzgórze tez na Ciebie czy na kolegę?:lol:

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, jacus napisał:

romus-ty jestes rozgarniety jak halda wegla,to sprawa  z dluga broda,w 2007 juz byla rozpracowywana i co i nic ...a teraz odgrzewaja kotlet bo nagle agent tomek przejrzal na oczy ,jak dobrali sie do niego samego-swoja droga mieli za co.

zaś buraka siebie robisz 2009/8 była sprawa opracowana  za peło psl  zobacz sobie kiedy składali wnioski o podsłuch Kwaśniewskich 

16 minut temu, jacus napisał:

.a teraz odgrzewaja kotlet bo nagle agent tomek przejrzal na oczy ,jak dobrali sie do niego samego-swoja droga mieli za co.

🤣

w dniu finalizacji transakcji, tj. 29 lipca 2009 r.: - Słuchaj, Marek, nie wiem czy wiesz, ale sprzedajesz swój dom. - Sprzedaję mój dom? A, dobra - odpowiada szef Budimeksu.

a wiesz kto dał cynka ???

juziu Oleksy 

Edytowane przez Roman176
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v