Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@dysydentno już gorszych głupot nie słyszałem jak ktoś porównuje niechęć do promowania homo z ludobójstwem na masową skale 🤣🤣

przez takich pożytecznych idiotów homo ma przyzwolenie do promowania sie między innymi na ulicach

podstawą homo jest to że to jest nie naturalne i to się rodzi w głowach.

porównywać homo z którym nie trzeba sie obnosić wszędzie do jakieś  odmienności w postaci widocznego upośledzenia, kalectwo to trzeba mieć nie pokolei w głowie żeby tak manipulować

Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

Rozwalacie temat wg własnych kryteriów. Początek był mniej więcej taki iż racyl we wszystkim widzi lgbt albo gender - i już Wam tak zostało. Czy pierwiastki się przydadzą? Nosz kur... posiadacz ziemi o określonej powierzchni zadaje takie pytanie? Bosz...🤨 W kwestii profilowania to już były gimnazja i się to bardzo niepodobało...

czyżbyś należał do organizacji homo 🤣

Licea były profilowane. widać że edukacji to korzystałeś korespondencyjnie 🤣

Opublikowano

Tu nie trzeba nic legalizować. Oni mają normalne prawa takie jak my wszyscy a te wszystkie LGBT to jest zlewaczałe środowisko które próbuje przez takie prowokacje wywalczyć przywileje dla swoich grup a prawda jest taka że LGBT znaczy "Lej Gorzałę Bo Trzeźwieję" 

• Thanks 1
Opublikowano
Przed chwilą, racyl napisał:

@dysydentno już gorszych głupot nie słyszałem jak ktoś porównuje niechęć do promowania homo z ludobójstwem na masową skale 🤣🤣

przez takich pożytecznych idiotów homo ma przyzwolenie do promowania sie między innymi na ulicach

i to jest najgorsze fundowanie głupoty z naszych podatków po ujj to sponsorować , ciekawe jak by on się poczuł gdyby jego dziecko było w wieku mojego gdyby szedł ulicą parkiem a tam parada pedałów mężczyźni w stringach wypływającymi genitaliami itp co byś powiedział dzieciaku oczy zakrywał ?  ja bym z.... i do ... nakopał 

jak warszawie 12 mln na pedały narkotyki  a dziecko przejechało na przesunięciu dla pieszych co było najniebezpieczniejsze wawie  bo niema kasy koszt przebudowy 1,5 mln

jak dziecko zabiło się nie dokończonej ścieżki rowerowej https://www.o2.pl/artykul/smierc-16-latki-na-sciezce-rowerowej-w-warszawie-zarzuty-dla-urzednikow-6413380168521857a

itp ale pedalstwo zawsze się kasa znajdzie 

mam wrażenie morze ze niektórym marzy się jak w afryce  ze kutas 65 latka jest apogeum sensualności 10/12 latki  bo tak ją uczono sensualności  i nie wie co to kutas rówieśnika albo nastolatka  bo tak ją uczono 

Opublikowano (edytowane)

LGBT nie lepszych metod używa niż reszta

a Racyl widzę że nic nie zrozumiałeś albo celowo głupiego udajesz bo Ci nie pasuje do Twego przekazu.
Chciałbyś siłą odpowiedzieć na silę i tu ok ale Ty promujesz uderzenie uprzedzające a to już o krok za daleko bo co będzie jak następni po Tobie zechcą zrobić jeszcze jeden krok dalej?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
6 minut temu, igor10246 napisał:

Tu nie trzeba nic legalizować. Oni mają normalne prawa takie jak my wszyscy a te wszystkie LGBT to jest zlewaczałe środowisko które próbuje przez takie prowokacje wywalczyć przywileje dla swoich grup

co co mamy spodniach zostawiamy w swoich 4 ścianach a nie wychodzimy na ulice i dajemy kasę 

jak wiecie co się domagają żółte kamizelki ?   ci co byli najbardziej pro i za ???

https://queer.pl/news/202268/francja-po-pierwsze-koniec-z-malzenstwami-jednoplciowymi

a tu jest instruktarz kto uczy dzieci seksualności  co i jak

https://m.gpcodziennie.pl/110915-metody-dzialalnosci-lobby-lgbt-wpraktyce.html

Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał:

LGBT nie lepszych metod używa niż reszta

a Racyl widzę że nic nie zrozumiałeś albo celowo głupiego udajesz bo Ci nie pasuje do Twego przekazu.
Chciałbyś siłą odpowiedzieć na silę i tu ok ale Ty promujesz uderzenie uprzedzające a to już o krok za daleko bo co będzie jak następni po Tobie zechcą zrobić jeszcze jeden krok dalej?

twój przekaż był taki trzeba się pochylić na lgbt i dać szczególne prawa bo skończą np jak żydzi. dla ciebie kalectwo jest równoznaczne z zdeklarowanym homo po to tylko żeby wszyscy się litowali nad takimi osobnikami.

A przecież nigdzie nie trzeba sie deklarować kto jest jaki a co najważniejsze można z tym żyć

czy ja i wielu z nas musi wiedzieć żę ktoś jest homo ? to już gej nie może chodzić do normalnej szkoły, to już gej musi mieć specjalny hostel ?

Opublikowano (edytowane)

a gdzieś Ty coś takiego wyczytał w moim poscie? bo tam jest coś zgoła odwrotnego.

Igor to akurat bardzo celnie podsumował choć tylko częściowo bo nie powinni mieć LGBT praw dla których ich przypadłość jest przeciwwskazaniem.
Tak jak niewidomy nie ma prawa pojazdy po drogach publicznych prowadzić tak małżeństwo...

Najciekawsze w naszym sporze jest z Racylem to że i tak dochodzimy do identycznych wniosków końcowych xD

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

edukować to te pizdy z czarnego protestu co były za aborcją ze jak chcą sie sypać to jest takie coś jak spirala i mogą rznąć się jak sianokosy w maju .. morze jeszcze aborcja na nfz ??

Opublikowano
25 minut temu, racyl napisał:

Licea były profilowane. widać że edukacji to korzystałeś korespondencyjnie 🤣

Ja kończyłem Liceum Zawodowe i było profilowane. 

Opublikowano
5 minut temu, dysydent napisał:

a gdzieś Ty coś takiego wyczytał w moim poscie? bo tam jest coś zgoła odwrotnego.

Igor to akurat bardzo celnie podsumował choć tylko częściowo bo nie powinni mieć LGBT praw dla których ich przypadłość jest przeciwwskazaniem.
Tak jak niewidomy nie ma prawa pojazdy po drogach publicznych prowadzić tak małżeństwo...

jasne, jasne na darmo żydów i upośledzonych w to wplątałeś 🤣

Niewidomy za kierownicą jest zagrożeniem dla siebie i dla innych. co tam ci znowu w małżeństwie przeszkadza że są normalni pod względem gatunkowym 😂

Roman a co ma aborcja do LGBT? chyba tylko marzenia

Jakoś dziwnym przypadkiem te środowiska trzymają się razem i razem spacerują ulicami ze szmatami na kijach

Opublikowano

Roman a co ma aborcja do LGBT? chyba tylko marzenia

to nie było od noszenie do twojego postu ...  tylko kto kogo ma edukować ,,, nie lgbt cieci w szkołach 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Ja kończyłem Liceum Zawodowe i było profilowane. 

dokładnie. nie było gimnazjum profilowanego

Opublikowano
5 minut temu, Roman176 napisał:

edukować to te pizdy z czarnego protestu co były za aborcją ze jak chcą sie sypać to jest takie coś jak spirala i mogą rznąć się jak sianokosy w maju .. morze jeszcze aborcja na nfz ??

Roman czasem czytam twoje posty ale po tym to muszę stwierdzić, że Ty normalny to nie jesteś. 

Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał:

Niewidomy za kierownicą jest zagrożeniem dla siebie i dla innych. co tam ci znowu w małżeństwie przeszkadza że są normalni pod względem gatunkowym 😂

a to sorry
nie wiedziałem że jesteś propagatorem małżeństw jednopłciowych

a idźcie Wy...
przez tę pisanine w piecu mi wygasło
piszcie se na razie dalej sami

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał:

dokładnie. nie było gimnazjum profilowanego

No tak tylko teraz byly w liceum klasy proobronne, sam kiedyś miałem zaszczyt prowadzić zajęcia z taką ekipą.

Opublikowano

a to sorry
nie wiedziałem że jesteś propagatorem małżeństw jednopłciowych

a idźcie Wy...
przez tę pisanine w piecu mi wygasło
piszcie se na razie dalej sami

no nie no 😂 jesteśmy w Polsce  a  tu nie ma Bogu dzięki małżeństw jednopłciowych

Opublikowano
3 minuty temu, thor1984 napisał:

Roman czasem czytam twoje posty ale po tym to muszę stwierdzić, że Ty normalny to nie jesteś. 

co jest takie trudne do ogarnięcia ? nie głosuj wiecej na PO i wszystko będziesz rozumiał 😂

Opublikowano
8 minut temu, racyl napisał:

Jakie zagrożenie. Byle tylko w aucie było cicho.🤣

x_91ad1ca1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.

• Dodaj nową pozycję...
v