Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

No jest, ale nie widziałem tego czy tam był inny silnik bo była całkowicie przerobiona na gaz,bez żadnego oleju napędowego,Bo są instalacje do dieslel ze 20%gazu pali i 80% oleju napędowo.Takie hybrydy.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
Dnia 5.12.2019 o 22:17, griga napisał:

... a Ty części nie dostaniesz przez x tygodnie

znajomy też na czujnik womu czekał z tydzień bo z niemiec jechał i 7stówek w pizdu, bogatym to jednak dobrze bo na wszysto stać jak trzeba 

9 minut temu, soltys48 napisał:

gaz to jest do kuchenek i zapalniczek

i taxi

1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Ciekawe artykuły tam były, a ja lubię czytać

i wciąż sa tylko coraz mniej czytania a fotografii więcej to i  dzieci kiedyś nauczysz

Opublikowano
20 minut temu, soltys48 napisał:

gaz to jest do kuchenek i zapalniczek

stary przesąd i oznaka " januszostwa"

1 ekonomia

2 ekologia

4 minuty temu, Agrest napisał:

Nowe auto spalanie na trasie, w przedziale 110-140, sporadycznie do 170

Mnie natomiast rajcuje to autko. Marzyło mi się i nadal marzy, tylko utrzymanie może być bolesne 

https://www.olx.pl/oferta/toyota-venza-awd-4x4limiteddokumentacja-pochodzeniazadbany-CID5-IDCJuvj.html

fajna fura jednak mi bardziej subaru się podobają albo stare volvo i większość aut z przed roku 90 

Opublikowano
23 minuty temu, Agrest napisał:

Nowe auto spalanie na trasie, w przedziale 110-140, sporadycznie do 170

Mnie natomiast rajcuje to autko. Marzyło mi się i nadal marzy, tylko utrzymanie może być bolesne 

https://www.olx.pl/oferta/toyota-venza-awd-4x4limiteddokumentacja-pochodzeniazadbany-CID5-IDCJuvj.html

Puknięte było bo z USA tylko takie ściągają,błotnik lub maska była wymieniana lub coś innego z ASO od razu pomalowane pod kolor.W USA puknięte delikatnie auto idzie dużo taniej jak u Niemca tylko doliczyć transport w kontenerze do Gdańska i opłaty i wychodzi dużo taniej.

Opublikowano
52 minuty temu, Agrest napisał:

A moje kolejne auto chyba będzie w benzynie. 

Szwagier wziął z wypożyczalni rav4 i paliła 7 do 8  benzyny w zależności od prędkości. Moja Kuga też żłopie powyżej 8 ON

Ja mam co prawda starego hujdaja santafe 2,4 146 KM i ni wuja to nie jedzie. Może część zdechła, ale raczej nie z głodu, bo normalnie w trasie wypijają 12 L a z przyczepką i lekkim ładunkiem to i 15 L trzeba im wlać. 😂 Jednak stały 4x4 wynik podwyższa. 

30 minut temu, soltys48 napisał:

Pany to normalne,ze tak pali ?(3.40)

Moja żaba po miesiacu stania nawet nie zapaliła. Dopiero po którymś razie się obudził.

Opublikowano
9 godzin temu, Strongman napisał:

Puknięte było bo z USA tylko takie ściągają,błotnik lub maska była wymieniana lub coś innego z ASO od razu pomalowane pod kolor.W USA puknięte delikatnie auto idzie dużo taniej jak u Niemca tylko doliczyć transport w kontenerze do Gdańska i opłaty i wychodzi dużo taniej.

Wiem że w jakimś stopniu powypadkowe, czyli jak większość europejskich aut. Też powypadkowe,  ale najgorsze to topielce, tych co raz więcej. Teraz pewnie z Hiszpanii będą promocje😁

Opublikowano

A ja przysłaniam chłodnice we wszystkich ciągnikach i w samochodzie, stary sposób ale dobry choć mało się już widzi żeby ludzie kupowali zaślepki na grila, a potem silnik nie dogrzany i kisiel pod korkiem się tworzy i może zapchać cienką rurkę od smarowania turbawki.

Opublikowano

Może i to samo. Nie wiem, nie znam się. Zaworek zwrotny chyba ma a jednak jakby paliwa nie miał. Brat zapalał, więc może i za krótko kręcił.

Opublikowano
11 godzin temu, grzesiekddk1 napisał:

nie wiem czy zmienię zdanie ale jak narazie według mnie gaz jest do kuchenek,ropa do traktorów a benzyna do aut ..moje koniki to ursus c 330 c 360 i opel signum 2.0 turbo b

Na gazach jeżdżę ponad 20 lat,od czasów kiedy ledwo zaczęły powstawać stacje lpg,i jeszcze zakup gazu był utrudniony,i w,, ogonie'' mam wasze gaz ble i fuj. W miarę dobra instalacja zwraca się po ok 30000 km. Jest parę jeszcze ,,niedogodnień'' związanych z gazem.,  Tak że po roku przejazd jednego kilometra cenowo podziel na 2 z kawałkiem i te niedogodności i że to ble ,już nie będą tak widoczne.

• Like 1
Opublikowano

LPG jest ok,wszystko zależy od rodzaju silnika. Ja w VW Golfie 1.8AAM przez rok zaoszczedzilem 5300zl. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v