Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 godzin temu, soltys48 napisał:

ta renówka akurat z deutzem

Francuzi mieli swoje silniki chłodzone powietrzem w tych latach... Kiedyś widziałem na olx jakiś czeski silnik ident patent zetor/ursus c360 chłodzony powietrzem 

Opublikowano
bratrolnika napisał:

9 minut temu, szmergiel napisał:

https://film.interia.pl/galerie/zlote-globy-2020-najpiekniejsze-kreacje-zdjecie,iId,2821771,iAId,352324

ciagle tylko traktory i traktory.to juz lepsze to pierwsze zdjecie niz jakies ursusy

ponad 40 lat i jak dbasz to masz!!!!!!!!!!!!!!!

Ona już ponad pół wieku ma

A ten 1132 to może na kolegę @Ursus932 czeka...

dzięki za pamięć 👍już go widziałem wcześniej , ładny jest tylko 2wd😏 . Orientuje się ktoś czy dużo roboty założyć przedni napęd ??

Opublikowano (edytowane)
53 minuty temu, Bananek napisał:

cofam to co napisałem wcześniej. już wolę sztucznosci niż te naturalności. 😀

Gust jest jak tyłek generalnie to natury nie oszukasz dla tego laski które mogły by tynk młotkiem zbijać z twarzy omijam szerokim łukiem

57 minut temu, szmergiel napisał:

1000 razy wole wypicowane niz takie lub takie naturalne

image.png

image.png

Słyszałem że jak o kobietę się dba, regularnie smaruje i dba to będzie zawsze będzie piękna, ale przy odpowiednim portfelu zawsze można pozwolić sobie na Nówkę sztukę nie wyśmiganą ale to już by wyglądało dziwne jak 80cio letni rolnik kupuje dla siebie ciągnik za 1 000 000 zł z niemalże pewnością że go nigdy nie będzie prowadził 

Edytowane przez igor10246
  • Confused 1
Opublikowano
Dnia 5.01.2020 o 10:51, krzysztof1987 napisał:

pojedź do duńczyków zobaczysz jak sie dba o maszyny na prawdziwych farmach 

maszyny zawsze garażowane ciągle serwisowane ( brat wiedział jak szykowali lexiona 770 do żniw ) wywalili z niego sały kontener prawie nowych części aż brat rozważał że ten kontener zabierze i na olx sprzeda części 

po jednym sezonie wymieniali wszystkie paski ,przewody hydrauliczne , przenośniki łącznie z ich obudowami , WSZYSTKIE łożyska jakie były w konbajnie itp dosłownie rozebrali w drobny mak i od nowa poskładali 

ciągnik wyjedzie w pole chociaż na godzine i jest myty i chowany pod dach 

maszyny w dani są bardzo zadbane bo jak to duńczycy mówią MAJĄ BYĆ NIEZAWODNE 

dodatkowo maszyny w dani są bardzo drogie ( tanie są tylko uszkodzone ) 

Prawie nowy kombajn a już remontowali ?

Opublikowano (edytowane)

A myślisz że czemu ? Dzięki temu kierownicy serwisów żyją jak pączki w maśle

Na takiej wymianie już maje pewnie kilka tys zarobku, "zużyte" części zabiorą i jak ktoś będzie chciał tanio zrobić to mu te części opchną i znowu zarobią 

3 minuty temu, bartek1992 napisał:

Prawie nowy kombajn a już remontowali ?

Edytowane przez Rolnik7343
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v