Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Wstawił zdjęcia spalania i wagę i już hejt poleciał, choć nawet nikt nie wie jakie spalanie którego traktora.Komentatorzy już wydali werdykt bez kuli.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
2 godziny temu, Belaruss820 napisał:

U mnie w parafii jest taki ksiądz że ludzie z poza parafii przyjeżdżają dzieci chrzcić. Za msze nie chce brać pieniędzy, jak dziecko u mnie miało się urodzić to nie chciał nic za chrzciny Za śluby też nie chce brać dla siebie tylko na konto parafii. Była taka akcja że znajoma miała mieć ślub w innym kościele ale jak dowiedziała się że nasz ksiądz za darmo daje śluby to od razu zmiana decyzji.

toż to dumping w czystej postaci!

• Haha 2
Opublikowano
Dnia 5.12.2019 o 21:40, Strongman napisał:

Nie bo Ardanowski obiecał ze da każdemu ciągnik kto nie brał wcześniej, bez punktów, na nowy PROW.I kto nie brał wcześniej, dostanie w pierwszej kolejności.

trochę się pospieszył z tym dawaniem ,do wyborów do sejmu 4 lata

Opublikowano

Gdyby ktoś mógłby polecić mi tzw.szrot z elementami karoserii do aut francuskich w południowej Wielkopolsce byłbym wdzięczny. Ewentualnie jakaś stronę internetową. Olxa już przeglądałem gdyby coś

Opublikowano
2 godziny temu, Ursus932 napisał:

To nie będzie fabryki przyczep ?

Nigdy nie było jej w planach, co najwyżej jednostkowa produkcja

13 minut temu, Bartek933 napisał:

Gdyby ktoś mógłby polecić mi tzw.szrot z elementami karoserii do aut francuskich w południowej Wielkopolsce byłbym wdzięczny. Ewentualnie jakaś stronę internetową. Olxa już przeglądałem gdyby coś

Czego szukasz i do czego??? Może pomogę

Opublikowano
34 minuty temu, Bartek933 napisał:

Renault Clio 3 z 2011r.5d. od strony kierowcy przedni błotnik,nadkole,drzwi przednie i tylne, listwy ozdobne,lusterko mechaniczne, najpewniej też prowadnice szyb

O ile będzie naprawiana

Wymuszenie,pierwszeństwa ?,czy łoś:/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v