Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
rogaliq napisał:

3 godziny temu, tytanowyJanusz napisał: Bananek nie pijący także wróci z tarczą więc to on pijaną żone będzie prowadził/niósł do samochodu i odwoził , taka to może zaimponować koleżakom i krewnym na weselu 3 godziny temu, Rolnik7343 napisał: Może @Bananek jakiś inny towar spożywa 😄 do żyły czy do nosa ?

odważne oszczerstwa. Masz jeszcze jakieś przemyślenia na temat mojej rodziny?

Opublikowano
4 minuty temu, Bananek napisał:

No popatrz. Sam ludziom insynuowałeś pijaństwo. Zabolało? Żartów nie znasz?

Opublikowano
7 godzin temu, Bananek napisał:

przepraszam jeśli uraziłem ,zasugerowałem tylko że w waszym przypadku role mogą sie odmienić skoro jesteś abstynentem 

Opublikowano

Rolnik7343 napisał: @Sean że sam waże dobre 60kg także nie poszaleje z wyborem  A tam głupoty gadasz sąsiad mój śp miał ze 60-65 a sąsiadka w dobrych czasach 140 kg 😃 najwyżej będziesz wyglądał jak krawat na pierzynie 😆😉

• Haha 4
Opublikowano
rogaliq napisał:

7 godzin temu, Bananek napisał:

przepraszam jeśli uraziłem ,zasugerowałem tylko że w waszym przypadku role mogą sie odmienić skoro jesteś abstynentem 

po prostu nie rób tego więcej. moja żona jest abstynentka jak i ja, dlatego mnie to Tak dotknęło. Ale, że Cię lubię Konteno, to nie ciągnijmy dalej tematu.

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

sąsiad mój śp

i chyba właśnie przez taką babę jest już Ś.P. bo kto by udźwignął cieżar takich igraszek :ph34r:

Opublikowano

Dobra 1 listopada już minął, czekamy na fascynujący odcinek  ,Rolnik szuka cebuli" aby dowiedzieć się którą kandydatkę wybiorą nasi bohaterowie. Czy Seweryn zje cebule i wybierze Marlenę ?tego dowiemy się dzisiaj. 😂

Opublikowano
5 minut temu, leszek1000 napisał:

Musi przetrwać,

choćby tylko tyle co przed kamerami

Opublikowano
1 godzinę temu, leszek1000 napisał:

Dobra 1 listopada już minął, czekamy na fascynujący odcinek  ,Rolnik szuka cebuli" aby dowiedzieć się którą kandydatkę wybiorą nasi bohaterowie. Czy Seweryn zje cebule i wybierze Marlenę ?tego dowiemy się dzisiaj. 😂

już wiemy, ze ją wybrał gapciu!! z poprzedniego odcinka  !!!! a plotki krążą, ze po miesiącu się rozstali :)

Opublikowano
2 godziny temu, slawek74 napisał:

A tam głupoty gadasz sąsiad mój śp miał ze 60-65 a sąsiadka w dobrych czadach 140 kg 😃 najwyżej będziesz wyglądał jak krawat na pierzynie 😆😉

Nie ma znaczenia ile małżonka waży, ważne by mieć refleks i jak się w nocy zacznie obracać na drugi bok, to w miarę szybko sp***dolić by nie zagniotła.     :P    :D

Opublikowano
1 godzinę temu, Paulina1985 napisał:

a plotki krążą, ze po miesiącu się rozstali

i takie rzeczy najmniej mnie dziwią lub i wcale

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v