Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
rogaliq napisał:

3 godziny temu, tytanowyJanusz napisał: Bananek nie pijący także wróci z tarczą więc to on pijaną żone będzie prowadził/niósł do samochodu i odwoził , taka to może zaimponować koleżakom i krewnym na weselu 3 godziny temu, Rolnik7343 napisał: Może @Bananek jakiś inny towar spożywa 😄 do żyły czy do nosa ?

odważne oszczerstwa. Masz jeszcze jakieś przemyślenia na temat mojej rodziny?

Opublikowano
4 minuty temu, Bananek napisał:

No popatrz. Sam ludziom insynuowałeś pijaństwo. Zabolało? Żartów nie znasz?

Opublikowano
7 godzin temu, Bananek napisał:

przepraszam jeśli uraziłem ,zasugerowałem tylko że w waszym przypadku role mogą sie odmienić skoro jesteś abstynentem 

Opublikowano

Rolnik7343 napisał: @Sean że sam waże dobre 60kg także nie poszaleje z wyborem  A tam głupoty gadasz sąsiad mój śp miał ze 60-65 a sąsiadka w dobrych czasach 140 kg 😃 najwyżej będziesz wyglądał jak krawat na pierzynie 😆😉

• Haha 4
Opublikowano
rogaliq napisał:

7 godzin temu, Bananek napisał:

przepraszam jeśli uraziłem ,zasugerowałem tylko że w waszym przypadku role mogą sie odmienić skoro jesteś abstynentem 

po prostu nie rób tego więcej. moja żona jest abstynentka jak i ja, dlatego mnie to Tak dotknęło. Ale, że Cię lubię Konteno, to nie ciągnijmy dalej tematu.

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

sąsiad mój śp

i chyba właśnie przez taką babę jest już Ś.P. bo kto by udźwignął cieżar takich igraszek :ph34r:

Opublikowano

Dobra 1 listopada już minął, czekamy na fascynujący odcinek  ,Rolnik szuka cebuli" aby dowiedzieć się którą kandydatkę wybiorą nasi bohaterowie. Czy Seweryn zje cebule i wybierze Marlenę ?tego dowiemy się dzisiaj. 😂

Opublikowano
5 minut temu, leszek1000 napisał:

Musi przetrwać,

choćby tylko tyle co przed kamerami

Opublikowano
1 godzinę temu, leszek1000 napisał:

Dobra 1 listopada już minął, czekamy na fascynujący odcinek  ,Rolnik szuka cebuli" aby dowiedzieć się którą kandydatkę wybiorą nasi bohaterowie. Czy Seweryn zje cebule i wybierze Marlenę ?tego dowiemy się dzisiaj. 😂

już wiemy, ze ją wybrał gapciu!! z poprzedniego odcinka  !!!! a plotki krążą, ze po miesiącu się rozstali :)

Opublikowano
2 godziny temu, slawek74 napisał:

A tam głupoty gadasz sąsiad mój śp miał ze 60-65 a sąsiadka w dobrych czadach 140 kg 😃 najwyżej będziesz wyglądał jak krawat na pierzynie 😆😉

Nie ma znaczenia ile małżonka waży, ważne by mieć refleks i jak się w nocy zacznie obracać na drugi bok, to w miarę szybko sp***dolić by nie zagniotła.     :P    :D

Opublikowano
1 godzinę temu, Paulina1985 napisał:

a plotki krążą, ze po miesiącu się rozstali

i takie rzeczy najmniej mnie dziwią lub i wcale

Opublikowano

Marlena jak coś mam drugi dom w którym możesz kwiaciarnie otworzyć. 

😂

Mama lubi dużo kwiatów sadzić to się dogadacie 🤣

Też mam dużo kotów i psów także do wyboru do koloru. Co jeszcze wymyśle. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Michal150
      Witam mam pytanie czy ktoś z was może wie jak potoczyły się losy Szymona ,Czesia i sołtysa Jana z Euro Łanów?
  • Dodaj nową pozycję...
v