Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 26.09.2019 o 21:35, marcinxxxx napisał:

Co to za Małgosia, z której edycji, jaki miała nick?.

chyba Paciaciakowa

a czy w TV była ? nie kojarzę sobie

Opublikowano
Dnia 26.09.2019 o 22:36, Rolnik7343 napisał:

A tak w ogóle to dzisiaj w radiu mówili że teraz tzn w tej części roku rodzi się najwięcej dzieci 😛

Mam kilku znajomych co są z ostatnich dni sierpnia i kilku pierwszych września. Zawsze się z nich smiano, że pochodzą z wpadki. 

Opublikowano
23 minuty temu, jacus napisał:

o kurna a ja sie urodzilem w lutym i to dokladnie w polowie- w tym miesiacu sie najmniej dzieci rodzi-wiecie czemu ?

jakos tak nigdy nie myslalem o poczeciu w taki sposob jak wy- zawsze wydawalo mi sie ze wtedy mysli sie o czyms zupelnie innym 😌

Sęk w tym, że wtedy większość wcale nie myśli 😆

• Like 1
Opublikowano

A czy to takie istotne kiedy się urodzi dziecko 😊, ważne że są 😏 i trzeba się cieszyć

Opublikowano
27 minut temu, jacus napisał:

o kurna a ja sie urodzilem w lutym i to dokladnie w polowie- w tym miesiacu sie najmniej dzieci rodzi-wiecie czemu ?

jakos tak nigdy nie myslalem o poczeciu w taki sposob jak wy- zawsze wydawalo mi sie ze wtedy mysli sie o czyms zupelnie innym 😌

Wtedy myśli się zupełnie czymś innym.         

1 minutę temu, Ursus932 napisał:

A czy to takie istotne kiedy się urodzi dziecko 😊, ważne że są 😏 i trzeba się cieszyć

Trzeba się cieszyć gdy są. Gorzej gdy ich niema.

Dnia 26.09.2019 o 21:35, marcinxxxx napisał:

Co to za Małgosia, z której edycji, jaki miała nick?.

Małgosia z 4 edycji.

Opublikowano
14 godzin temu, marcinxxxx napisał:

Ja się urodziłem 2 kwietnia. Zastanawiam się, czy ojciec czasem nie celował na prima aprilis. 🤔

Jakby wiedział co mu się urodzi, to w ogóle by nie celował.     :P tylko strzelał kulą w płot.    :D

Opublikowano (edytowane)

To i ja zajrzę choć czasu nie mam za bardzo bo gnój pod pszenice działam 😊

Teraz już wiem , To jest ta co nigdy mi się nie podobała 

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Ursus932 napisał:

To jest ta co nigdy mi się nie podobała 

Przynajmniej raz się że mną zgadzasz ;), ale młodego szkoda, że tak dał się omotać.:/

Edytowane przez marcinxxxx
Opublikowano
Dnia 27.09.2019 o 07:31, bratrolnika napisał:

Nie w tej części roku, tylko że w dziewiątym miesiącu się najwięcej rodzi, a ty opacznie zrozumiałeś że we wrześniu😋

ale teraz jest 9 miesięcy od 24 grudnia :P przypadek 🤔

Opublikowano
3 godziny temu, marcinxxxx napisał:

Przynajmniej raz się, że mną zgadzasz ;), ale młodego szkoda, że tak dał się omotać.:/

Widziałem ich jakis czas temu w galerii, młody zmarnowany zapracowany ona wystrojona w czerwona skore i buty z krokodyla 😂

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
20 godzin temu, Sean napisał:

Jakby wiedział co mu się urodzi, to w ogóle by nie celował.     :P tylko strzelał kulą w płot.    :D

Widząc co urodziło się twojemu, będąc na jego miejscu dałbym cię wykastrować. :P

Edytowane przez marcinxxxx
Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

Widziałem ich jakis czas temu w galerii, młody zmarnowany zapracowany ona wystrojona w czerwona skore i buty z krokodyla 😂

Jeśli miała jeszcze pejcz to wiadomo czemu tak się zakochał 😆

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, radekz200 napisał:

Żona ZOMO-wca (oops, funkcjonariusza służby prewencyjnej) zażyczyła sobie na rocznicę ślubu buty z krokodyla. Więc ten wybrał się do Egiptu. Po powrocie opowiada o zdarzeniu kolegom w pracy:
- Poszedłem nad ten Nil, szukałem, szukałem, szukałem, aż wreszcie znalazłem krokodyla. Wyskoczyłem z krzaków, dopadłem gada, pała, gaz, pała, gaz, pała, gaz. Wreszcie krokodyl padł. Odwracam go do góry nogami i...
- No i co?
- Nic. Bez butów był, sk*rwysyn!

• Haha 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Michal150
      Witam mam pytanie czy ktoś z was może wie jak potoczyły się losy Szymona ,Czesia i sołtysa Jana z Euro Łanów?
  • Dodaj nową pozycję...
v