Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 26.09.2019 o 21:35, marcinxxxx napisał:

Co to za Małgosia, z której edycji, jaki miała nick?.

chyba Paciaciakowa

a czy w TV była ? nie kojarzę sobie

Opublikowano
Dnia 26.09.2019 o 22:36, Rolnik7343 napisał:

A tak w ogóle to dzisiaj w radiu mówili że teraz tzn w tej części roku rodzi się najwięcej dzieci 😛

Mam kilku znajomych co są z ostatnich dni sierpnia i kilku pierwszych września. Zawsze się z nich smiano, że pochodzą z wpadki. 

Opublikowano
23 minuty temu, jacus napisał:

o kurna a ja sie urodzilem w lutym i to dokladnie w polowie- w tym miesiacu sie najmniej dzieci rodzi-wiecie czemu ?

jakos tak nigdy nie myslalem o poczeciu w taki sposob jak wy- zawsze wydawalo mi sie ze wtedy mysli sie o czyms zupelnie innym 😌

Sęk w tym, że wtedy większość wcale nie myśli 😆

• Like 1
Opublikowano

A czy to takie istotne kiedy się urodzi dziecko 😊, ważne że są 😏 i trzeba się cieszyć

Opublikowano
27 minut temu, jacus napisał:

o kurna a ja sie urodzilem w lutym i to dokladnie w polowie- w tym miesiacu sie najmniej dzieci rodzi-wiecie czemu ?

jakos tak nigdy nie myslalem o poczeciu w taki sposob jak wy- zawsze wydawalo mi sie ze wtedy mysli sie o czyms zupelnie innym 😌

Wtedy myśli się zupełnie czymś innym.         

1 minutę temu, Ursus932 napisał:

A czy to takie istotne kiedy się urodzi dziecko 😊, ważne że są 😏 i trzeba się cieszyć

Trzeba się cieszyć gdy są. Gorzej gdy ich niema.

Dnia 26.09.2019 o 21:35, marcinxxxx napisał:

Co to za Małgosia, z której edycji, jaki miała nick?.

Małgosia z 4 edycji.

Opublikowano
14 godzin temu, marcinxxxx napisał:

Ja się urodziłem 2 kwietnia. Zastanawiam się, czy ojciec czasem nie celował na prima aprilis. 🤔

Jakby wiedział co mu się urodzi, to w ogóle by nie celował.     :P tylko strzelał kulą w płot.    :D

Opublikowano (edytowane)

To i ja zajrzę choć czasu nie mam za bardzo bo gnój pod pszenice działam 😊

Teraz już wiem , To jest ta co nigdy mi się nie podobała 

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Ursus932 napisał:

To jest ta co nigdy mi się nie podobała 

Przynajmniej raz się że mną zgadzasz ;), ale młodego szkoda, że tak dał się omotać.:/

Edytowane przez marcinxxxx
Opublikowano
Dnia 27.09.2019 o 07:31, bratrolnika napisał:

Nie w tej części roku, tylko że w dziewiątym miesiącu się najwięcej rodzi, a ty opacznie zrozumiałeś że we wrześniu😋

ale teraz jest 9 miesięcy od 24 grudnia :P przypadek 🤔

Opublikowano
3 godziny temu, marcinxxxx napisał:

Przynajmniej raz się, że mną zgadzasz ;), ale młodego szkoda, że tak dał się omotać.:/

Widziałem ich jakis czas temu w galerii, młody zmarnowany zapracowany ona wystrojona w czerwona skore i buty z krokodyla 😂

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
20 godzin temu, Sean napisał:

Jakby wiedział co mu się urodzi, to w ogóle by nie celował.     :P tylko strzelał kulą w płot.    :D

Widząc co urodziło się twojemu, będąc na jego miejscu dałbym cię wykastrować. :P

Edytowane przez marcinxxxx
Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

Widziałem ich jakis czas temu w galerii, młody zmarnowany zapracowany ona wystrojona w czerwona skore i buty z krokodyla 😂

Jeśli miała jeszcze pejcz to wiadomo czemu tak się zakochał 😆

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, radekz200 napisał:

Żona ZOMO-wca (oops, funkcjonariusza służby prewencyjnej) zażyczyła sobie na rocznicę ślubu buty z krokodyla. Więc ten wybrał się do Egiptu. Po powrocie opowiada o zdarzeniu kolegom w pracy:
- Poszedłem nad ten Nil, szukałem, szukałem, szukałem, aż wreszcie znalazłem krokodyla. Wyskoczyłem z krzaków, dopadłem gada, pała, gaz, pała, gaz, pała, gaz. Wreszcie krokodyl padł. Odwracam go do góry nogami i...
- No i co?
- Nic. Bez butów był, sk*rwysyn!

• Haha 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v