używany 250-300km. budżet 100tys
-
Podobna zawartość
-
Przez in2dex
Witam.
Zastanawiam się nad kupnem ciągnika który przejął by część prac którą wykonuje U914turbo bo nie wykorzystana jest w pełni moc, a nie są wstanie podołać c360siątki. Zapiął bym go do JD550, rotacyjnej 1.65, a może nawet do nie dużej samozbierającej Pottinger. Dodatkowo ciągał by przyczepy z belkami, zbożem; brony itp.
Najważniejsze według kolejności :
Przedni napęd
Tani (jak najtaniej)
Nie awaryjny
ekonomiczny
Z góry dziękuje!
-
Przez dawid199303
Witam jaki proponujecie ciągnik o mocy jak w tytule? Same, MF, Lamborghini, czy jakiś inny? i cenowo do 60 tyś
-
Przez artur4
Czy ktoś szuka ciągnika używanego w popularnej mocy - 100 km?
Kupując używany, każdy chciałby nabyć ciągnik w możliwie jak najlepszym stanie technicznym: w miarę młody rocznik, mały przebieg, skrzynia z rewersem, klimatyzacja i oczywiście w atrakcyjnej cenie.
Czy ktoś z użytkowników forum szuka takiego ciągnika? Jakie modele macie na oku, jakie egzemplarze oglądaliście i jakie macie wrażenia?
-
Przez DzikiSimental25
Witam wszystkich !
Mam pytanie gdzie w woj. wielkopolskim jest dobry handlarz maszynami rolniczymi. Chodzi mi o to żeby były tam wszystkie maszyny oczywiście używane od traktora po wóz asenizacyjny. Interesują mnie również firmy które naprawiają i sprzedają używany, wyremontowany sprzęt rolniczy. Kupiłbym wszystkie maszyny m.in traktor najlepiej mf taki 150 - 200 km i wszystkie maszyny do niego. Tak byłoby najwygodniej żeby nie jeździć po całej Polsce. Podajcie jakieś namiary. Z góry dziękuję jeśli nie ten dział to proszę przenieście

Rekomendowane odpowiedzi
Ciągnik do lekkiej pracy
Pszenica ozima Andorre - 30 października 2025