Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przecież on ma chyba to już dawno posiane przynajmniej tak zrozumiałem😏

Pewnie po żniwach jako zielony nawóz posiał a teraz chce to na pasze

Edytowane przez Gość
Opublikowano
24 minuty temu, Ursus932 napisał:

Przecież on ma chyba to już dawno posiane przynajmniej tak zrozumiałem😏

Pewnie po żniwach jako zielony nawóz posiał a teraz chce to na pasze

też tak to zrozumiałem ale Bananek mnie zbił z tropu

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik7343 napisał:

też tak to zrozumiałem ale Bananek mnie zbił z tropu

Zaraz musisz na kogoś zgonić 😊

Opublikowano
paweł18.09.2019 12:16

@anonim

Uwaga na na właścicieli spółki Fomann Sp. z o.o. Mikulec Piotr Kami i Łukasik Damian Piotr!!! Piotr Mikulec ma na siebie wiele spółek z o.o. które są w upadłości lub upadają. Proszę sprawdzać zanim zaczniecie z nimi współpracę!!! Rubin Food Sp. z o.o. S.A.NIP: 6282258993 , następną markę tworzą Rubin Beef i mają wiele innych firm. Sprawdzajcie w KRD i czytajcie opinie o tych ludziach!!! Rynek Główny 28 to wirtualny adres a faktycznie siedzą pod adresem: ul. Płocka 83, 32-543 Myślachowice tam gdzie Rubin Sp. z o.o. Sp.kA i Fomann Sp. z o.o.. Rubin Food zadłużony ii komornik tam już siedzi a Pan Damian Łukasik zlecał transporty w Rubin Food Sp. z o.o. Sp.k.A a teraz jest właćicielem Fomann Sp. z o.o. która rózwniez handluje używanymi maszynami do przetwórstwa mięsa. Sam Pan Damian Łukasi przyznał się że prowadzi tą firmę z rodziną Mikulców - mam to w telefonie że tak napisał. Uważajcie na tych ludzi!!

• Like 1
Opublikowano

Ja nigdy nie sprzedaje przypadkowym frajerom. Zawsze albo duży zakład, najczęściej ABP albo duży, wypłacalny pośrednik. Co chwile mam jakąś chołote co kupiła auto do bydła i zaczyna handlować na podwórku, bo stado ponad 100 sztuk jest przy ruchliwej trasie i jak jadą to wjeżdzają i próbują coś kupić. Przeważnie jest tak, że rozmowa się kończy po tym jak mówię, że cena jaką ustalilismy ale bydło idzie przez moja wagę :)

• Like 1
Opublikowano

Kasa do ręki czy na konto ? Czasami jest tak ,że ktoś jest krytykowany ,że za mało wziął ale ,że ma kasę w terminie na koncie to już inna sprawa.

Opublikowano

Nikt nie jest pewny Ale większa ubojnia  ciut bardziej wiarygodna

Opublikowano
33 minuty temu, debrzyna napisał:

Tez tak myslałem i moja pierwsza sprzedaż poszła do takiego w zeszłym roku

upadłośc mipol.jpg

Ja mam szczęście i w promieniu 100 km jest ABP I OSI. To raczej solidne firmy i z dnia na dzień nie zwiną interesu. Ważne jest też to, że kasa jest w terminie. Co z tego że ktos dobrze zapłaci jak potem na przelew się czeka miesiącami.

Najwazniejsze że umowa mercosur nie przeszła. Austria jest na nie.

Opublikowano

Od wczoraj jak się okazało że umowa mercosur nie przejdzie to dzwonił facet po odsady. Tydzień temu był i było dla niego za drogo, wczoraj dzwonił, że zmienił zdanie i jest zainteresowany:)

Opublikowano

Ja chciałem 10zł i chetnych brak. Bo nie wiem skąd ale handlarze limuzyniaki wozili po 9-10zł z dowozem na podwórko. Ludzie na potęgę się pozbywali bo u nas susza i nie ma czym karmić. Może teraz cena skoczy w górę. Ja póki co sprzedałem tylko kilka sztuk, reszte bedę sam opasał bo sa plany na sprzedaż wołowiny.

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Taaaaa

Zwłaszcza to z goliny 

Ewentualnie  ta w bedoniu

Do goliny od nas nikt nie daje. Co z tego, że drożej jak po kase trzeba adwokata, żeby wezwania do zapłaty pisał :)

Opublikowano

Generalnie u nas za krowy najlepiej płaci OSI, a byki i jałówki jak nie łapia się na export to zabiera posrednik na żywo. Nie ma takich co dobrze płacą za wszystko.