Skocz do zawartości

Rozmowy producentów wołowiny

danielhaker

Rekomendowane odpowiedzi

32 minuty temu, marulekk napisał:

to ja zacznę temat, czym bydło się żywi? :D 

1 sianokiszonka plus kiszonka z qq

2 jak nie ma kiszonki z qq to sianokiszonka plus zboze

wszystko inne zbedne i niepotrzebne

:D

51 minut temu, donweter1989 napisał:

Niby są firmy co fachowo na gospodarstwie zajmują się takim ubojem, ale osobiście nie miałem styczności.

Onyśki.znasz? Z Dzierzb, przyjeżdża,puknie w głowę z pneumatyka.nawet humanitarnie starają się z chlewa wyciągnąć i na zewnątrz ubije

38 minut temu, rolnik115 napisał:

A teraz zadajcie sobie pytanie czy nikt nigdy od was nie brał leżaków. Ja zawsze się zastanawiałem na co one są przeznaczone po uboju. Teraz już wiem bo w tym materiale z uwagi padło chyba słowo "kebab". Smacznego 😂

ostatnio w kiebabie ,, wołowym '' wołowiny jest mało a jakas mielonka która nie da sie jesc . od roku kiebaba  ,,z wołowiną '' nieda się zjesc  .kazdy kto ma bynajmiej 15 sztuk bydła miał przypadek lezaka 

• Like 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez lukasz2347
      Czy wie ktoś gdzie na necie można znaleźć arkusze z tej olimpiady z odpowiedziami????
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez KarolinaNowicka
      Centralne Targi Rolnicze 2017 + IV Forum Sektora Wołowiny
      Kto się wybiera??? 

Podobno są dofinansowania do autokarów, ktoś coś wie?
      Pozdrawiam!
    • Przez danielhaker
      W związku z prośbą użytkowników założyłem ten temat. Tu możemy rozmawiać o wszystkim i o niczym, aby nie zaśmiecać tematu "ceny mleka"

• Przez ciszu
      Witam serdecznie,

Zwracam się do Was z prośbą, ze względu na wysoką rozbieżność i dezinformacje co do śladu wodnego dla wyprodukowania kg mięsa wołowego. 
      Proszę Was o potwierdzenie  czy prawdą jest, aby wytworzyć kg wołowiny należy zużyć w całym procesie produkcyjnym aż 21 829 razem (szara, niebieska, zielona)?
  • Dodaj nową pozycję...
v