Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 godziny temu, Cybulek17 napisał:

Wszyscy krzyczą przeciw tym LGBT, a już na samym agrofoto ilu można znaleźć takich co lubią być w dupe dymani 😆

Ciekawe czy powiedzialbys to w twarz tym których uwarzasz za dymanych.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Kujawsko-pomorskie, byki HF 6,00 -6,20 + Vat

Edytowane przez Gość
Opublikowano
6 minut temu, AdamRo napisał:

Mnie firma kolegi cybulaka zaoferowała za hfy 6 -6,5

Bo nie każdy czarnobiały to HF jak wielu to sądzi i tak samo nie każdy czerwony to przecież LM

Opublikowano
2 minuty temu, AdamRo napisał:

Mnie firma kolegi cybulaka zaoferowała za hfy 6 -6,5

A to zła cena ? Ja tam oddaje 100 opasów rocznie a jak są w potrzebie to wjeżdżają bez dzwonienia i zawsze auto załadują .Wybicie moich sztuk też dobrze znają . Dlatego też mam conajmniej 50 groszy więcej na start . Polecam tą ubojnie z czystym sumieniem. 

Opublikowano
5 godzin temu, AdamRo napisał:

Byki z rekordowymi wagami max 6 zł.

Sołtys, czytałeś na priwie cenniki ?

Czytałem i w zasadzie pokrywa się to z tym co mi wiadomo,krowa jedynie drożej

Z tym ciężkim to nie wszyscy tak

Opublikowano
9 minut temu, AdamRo napisał:

To napisz że sprzedajesz byki czarno-białe w R i U klasie i nikt się nie będzie czepiał.

Jeśli to do mnie To nie ja to sprzedawałem a jedynie wiem że na forum jest tak że jak czarnobiałe to na pewno hfa jak czerwone to na pewno LM

Opublikowano (edytowane)
51 minut temu, TomiAgroKujawy napisał:

Kujawsko-pomorskie, byki HF 6,00 -6,20 + Vat

z jakich okolic jesteś, bo ja ctr i za hf 6,5+vat dają a najładniejsze sztuki max 7,2 netto

Edytowane przez kris82
Opublikowano
6 godzin temu, Thomas2135 napisał:

Na pewno w Iranie? Ja w agrobiznesie widziałem jak mówili o protestach w Irlandii przeciw niskim cenom skupu bydła.

może i w irlandi mogłem coś pomylić bo ogórki robiłem i jednym uchem słuchałem :D

Opublikowano
15 minut temu, gregor12841 napisał:

może i w irlandi mogłem coś pomylić bo ogórki robiłem i jednym uchem słuchałem :D

Ty to może jarek ogarek ? Bo tamten też ogóry kisi😀

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Ursus932 napisał:

Ty to może jarek ogarek ? Bo tamten też ogóry kisi😀

ja kiszę tylko w nocy, kiszone mi nie podchodzą. W zalewie pomidorowej mi podpasowały to już mam prawie 300słoików zrobione :D

ale z niektórymi robotami na odpierdziel to podobny do niego jestem :D i nie mam jawy tylko wskę

Edytowane przez gregor12841
  • Like 1
Opublikowano
22 minuty temu, gregor12841 napisał:

ja kiszę tylko w nocy, kiszone mi nie podchodzą. W zalewie pomidorowej mi podpasowały to już mam prawie 300słoików zrobione :D

ale z niektórymi robotami na odpierdziel to podobny do niego jestem :D i nie mam jawy tylko wskę

No to Like i Brawo dla kolegi bo ja też mam motocykl z firmy " Wygodnie Szybko Komfortowo" Wsk po pełnej renowacji... Jadę i śmieje się Harleyowcom w twarz... 😁😁😁

Opublikowano
1 godzinę temu, kris82 napisał:

z jakich okolic jesteś, bo ja ctr i za hf 6,5+vat dają a najładniejsze sztuki max 7,2 netto

Chamża :)

Opublikowano
1 godzinę temu, Berthold napisał:

No to Like i Brawo dla kolegi bo ja też mam motocykl z firmy " Wygodnie Szybko Komfortowo" Wsk po pełnej renowacji... Jadę i śmieje się Harleyowcom w twarz... 😁😁😁

Z tym szybko się nie zgodzę😊 

Opublikowano
2 godziny temu, gregor12841 napisał:

A ja by nie powiedział że on robi na odpierdzielać on po prostu robi na luzie 

Co będzie to będzie jak będzie tak będzie 

Opublikowano
4 godziny temu, Cybulek17 napisał:

A to zła cena ? Ja tam oddaje 100 opasów rocznie a jak są w potrzebie to wjeżdżają bez dzwonienia i zawsze auto załadują .Wybicie moich sztuk też dobrze znają . Dlatego też mam conajmniej 50 groszy więcej na start . Polecam tą ubojnie z czystym sumieniem. 

Cybulek to ty w czopku się urodziłeś))))) Moja lokalna ubojnia tak szanuje rolników ( podwyżki oszałamiające 60 gr) , hehehe do tego 8% skity i 70 kg mniej na wadze ))))))

http://wiescirolnicze.pl/ceny-rolnicze/firmy/uboj-zwierzat-gospodarskich-murawski/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v