Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
agroFakt.pl
Tylko na agroFakt.pl:

Ceny mięsa w dół

galeria
SY Fregat
Opublikowano
13 minut temu, bobienko napisał:

@kanalia36 jak już się dopchasz do koryta to dasz tekę rolnictwa?😅

k**wa o tym zapomniałem 😊 @kanalia36 dla kolegów z forum jakieś stołki się znajdą? Może być nawet taboret bez obicia 😊

Opublikowano

To już teki rozdane 😊

Teraz tylko jak to zrobić żeby kanalia wygrał wybory 🤔

Narazie ma chyba 4 głosy😊

Opublikowano

Podobno jeszcze babcia się dołączy 😂smiejmy się tylko to nam na razie pozostaje.a zakłady płaczą żeby ich miliardy inflacja nie zrzarla 

Opublikowano
2 godziny temu, Ursus932 napisał:

To już teki rozdane 😊

Teraz tylko jak to zrobić żeby kanalia wygrał wybory 🤔

Narazie ma chyba 4 głosy😊

5 ale pod warunkiem że ten gnój będą wywalać widłami z rurką zalaną betonem zamiast trzanka.😁

Opublikowano (edytowane)

@kanalia36 potrzebuje na'dziś polityka do wideł bo gnój wywalam od jałówek , i nie daje rady 

może być jak giertych wielki głupi  mocny😊

9 minut temu, damian007 napisał:

5 ale pod warunkiem że ten gnój będą wywalać widłami z rurką zalaną betonem zamiast trzanka.😁

To już musisz z przyszłym premierem rozmawiać 😊

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, HF86 napisał:

Podobno jeszcze babcia się dołączy 😂smiejmy się tylko to nam na razie pozostaje.a zakłady płaczą żeby ich miliardy inflacja nie zrzarla 

Teraz poważnie będzie jeszcze gorzej , jeśli dojdzie po zapowiedziach  kaczorka do podnoszenia płacy minimalnej, wszytko podrożeje , środki do produkcji itp. A nasze towary pewnie jeszcze taniej przyjdzie sprzedać

8 minut temu, Rolnik7343 napisał:

@Ursus932 przecież masz tura 😱

Ale mam wąskie drzwi jak Ty 😊

Edytowane przez Gość
Opublikowano
4 godziny temu, Ursus932 napisał:

k**wa o tym zapomniałem 😊 @kanalia36 dla kolegów z forum jakieś stołki się znajdą? Może być nawet taboret bez obicia 😊

Ja mogę być woźnym w tym kurwidołku sejmie abym co miesiac 20k pln dostawał

Opublikowano (edytowane)

Co ty Ursus pierdzielisz z tą minimalną?. Co to jest to 1600, czy 1800?. Trza rano wstać,dojechać, siedzieć tam kilka godzin, a życie mija. Chcesz to poproś szefa, niech ci zmniejszy pensję i zrównoważy się inflacja. Każdy chce żyć.

Edytowane przez marcinxxxx
Opublikowano

Ha ha 😎 ja tu szukam cen...a Panowie na wesoło...no ładnie..

O następnej środy ceny mają poszybować w dół......zobaczymy czy się sprawdzi...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v