Skocz do zawartości

''Rolnik szuka żony'' TVP -Opinie i komentarze na temat programu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Tam trza chłopa z jajami słyszałeś :) jak cos to Sołtys by się nadał na pewno ;)

Soltys się nie nadaje bo już babę ma

6 godzin temu, niezlygagatek napisał:

No właśnie? ktos tu chcial mnie obrazic, widocznie lubi facetom w spodnie zaglądać? 😂  ładne kwiatki, ja mu nic nie pokazywalem to nie widzial ale może niech soltys się jeszcze wypowie co tam zaszlo. 

Nie potwierdzam to kalumnie i oszczerstwa😉

Opublikowano
8 godzin temu, Uziu92 napisał:

jak by Paulina dała rudemu po pysku to by oglądalność 20 mln była 😀 TVP na 500 + by zarobiło z reklam

może mu dała, ale d...y i przez to jest taka wk...a że ją zostawił

Opublikowano

mi to się wydaje że stary tą Małgonię to właśnie na wizji pogonił, niby ona mówiła że razem mieszkają, itd, a on tu się z Maryśką umawiać zaczyna, a potem tej swojej wybrance mówi że to się wypaliło, że przyjaźń jest... chyba już w drodze do domu po nagraniu mógł rozwód nastąpić...

a Marek to chyba żałuje że tej blondyneczki nie wybrał, aż mu się łza w oku zakręciła

ogólnie to wszystkie te kobitki jakoś za mocno przymalowali, ładniejsze były we wcześniejszych odcinkach

• Like 1
Opublikowano
Ten Marek to powinien sie leczyc na glowe bo ma chyba jakies problemy z soba. Krzysiu tez chyba pierdola taki ze ta jedna sama od niego wyjechalal. Grzesiu wydaje sie z wygladu taki cwaniak a tu moze cos z tego wyjdzie z Dorota Ten rudy co nie wybral Pauliny to jakis wieśniak co udaje lowelasa łańcuch na szyi i w oborze i na randce a jeszcze w necie chuczy jak potraktował ta Agate w pizzerii. Ta Puilina zyciory tez ma ciekawy ale nie da sobie podskoczyc zjechala wieniaka. Tylu tu nas na forum i nikt nie zna tych uczestnikow?
Opublikowano

Łukasz wieśniak mieszka kilkanaście km ode mnie to co już trzeba go znać? A co do pizzeri do Doloress wrzuciła tu zrzut komentarza z fb i na yt jest to samo.

Opublikowano
8 minut temu, pawlus224 napisał:

Wysylal ktos sms w tej loterii Rolnika podczas programu ?

Qurła jestem pierwszy w klasyfikacji ...

...razem z niespelna 5000 innymi 😂

a co można wygrać??? bo jak 5tys.zł, to wam po 1zł zostanie na głowę😋

Opublikowano

Oglądałem ten program bo dziewczyna oglądała chcąc nie chcąc byłem zmuszony oglądać  i tak szczerze powiem że to jakieś dno jest Krzysiu to zachowuje jak by mu jaj brakowało , po kiego grzyba on wziął Jessice ? ani to wyglądu ani do roboty może jedynie jako murarz tynkarz bo szpachlę umiała dobrze kłaść  :D  Drugi as to Mareczek który chyba lewe badania do programu załatwił bo zachowywał się jak by mu paru klepek brakowało a z resztą nie ma co się nad tym spuszczać tylko dlaczego z nas rolników robią takich debili że my sobie nie potrafimy znaleźć dziewczyny , żony ........

Opublikowano

Rolnik jak kazda inna działalność ;)

@wojtal24 ma racje ze normalni rolnicy znajduja drugą połówkę , 

A ci z tv to maminsynki i starzy tetrycy : p

I psują opinie zawodu farmer rolnik ze niby rolnik to malo rozgarniety osobnik...

• Confused 1
Opublikowano

Czas, czas, czas. Kto nie ma i nie miał hodowli nigdy nie zrozumie jak krótka jest doba, gdy trzeba wcześnie obowiązki przejąć. Wielu to gospodarzyk na papierze, śpi do 7-8 a rodzice tyrają.

Opublikowano
56 minut temu, MARTINEZUrsus napisał:

@mf362 Dokładnie. Potem taki dzban Serafin z jutube się nasmiewa z rolników. Na przykład Krzysiu z RSŻ. Audi ma, bo mu mamusia kupiła, żeby Dzessiczkę miał czym wozić ;)

Krzysiu to BMW jeździł, nie Audi. A kto kupił, pewnie razem z ojcem krowy doi i hektary przewala, to sam sobie zarobił, z reguły w takim pokoleniowym gospodarstwie pieniądze są wspólne, jedną gospodarka,jedna robota, jeden portfel

• Like 2
Opublikowano

Thomas2135

Masz rację  dlatego jestem pełen podziwu dla osób które mają hodowlę , Ci rolnicy którzy tylko obsiewają pola ( między innymi i ja ) mają przez pół mniej roboty nie opryskam dziś to opryskam jutro o krowie nie powiem że dziś Ci nie dam jeść  tylko jutro bo jest niedziela i mam gości ,także szacun wielki dla tych co codziennie od rana do wieczora pracują

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Przez maciekn1210
      Pilnie poszukuję pracy jako kombajnista lub traktorzysta/operator maszyn, zarówno w gospodarstwach rolnych, jak i firmach usługowych/budowlanych, wielkopolskie, pomorskie, zachodnio-pomorskie, lubuskie, kujawsko-pomorskie .
      Jestem osobą młodą z doświadczeniem, energią i zapałem do pracy, sumienną, bez nałogów.
      Aktualnie posiadam status studenta, studiuję mechatronikę na Politechnice Gdańskiej.
      Uprawnienia: prawo jazdy kat: AM, B1, B, T; uprawnienia do obsługi i pracy na kombajnach zbożowych, dodatkowo jestem w trakcie realizacji uprawnień na sieczkarnie samojezdne i ładowarki teleskopowe /wózki widłowe.
      Doświadczenie: Przepracowane 3 lata jako operator kombajnu zbożowego marki Deutz-Fahr 5585HT w gospodarstwie rolnym. Pracowałem ponadto jako operator ciągników takich jak: Valtra T153, John Deere 7730, Lamborghini R4, wykonywałem różne prace polowe od uprawy przez transport po siew. Wychowywałem się w gospodarstwie rolnym, znam budowę maszyn rolniczych od podstaw.
      Moje aktualne miejsce zamieszkania to powiat złotowski , woj. wielkopolskie, jednak jestem dyspozycyjny na terenie całego kraju (jeżeli tylko w okolicy miejsca pracy jest jakakolwiek możliwość noclegu). Posiadam własne auto.
      Proszę o kontakt telefoniczny 786 176 533 SMS, lub e-mail maciekn16@gmail.com
      CV i potwierdzenie uprawnień mogę przesłać w każdej chwili
    • Gość Mateusz2111
      Przez Gość Mateusz2111
      Witam planuje kupić prasę belującą do 80 tys na młodego rolnika. Proszę o doradzenie jaką kupić. Prasa nowa  lub używana max do 5 lat. Będzie pracować w c385 rocznie około 500 balotów. Proszę o opinie oraz rady 
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Dodaj nową pozycję...
v